Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החשיפה היחידה היא קצת לאדי שמן כפי שנשארו שאריות על גבי החלק הקודם, בספק שזה ישפיע. בכל אופן אעדכן גם בהמשך מה מצב השרידות, ומבטיח לא למשוך את הרשמים שלי והמסקנות מעבר לתקופה שבה פיג'ו משכו עם הטיימינג בפיורטק

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בתאריך 31.10.2024 בשעה 13:56, lanosforce כתב:

זה אני מבין אבל אני רוצה לדעת מאיפה אלי למד למדל ועל איזה רקע 

יש לך מדריך מצויין גם כאן:

https://www.edx.org/learn/engineering/dassault-systemes-solidworks-solidworks-cad-fundamentals?correlationId=1eb981a3-04c6-43c2-a1e8-4ea0e32476dd

יש חומרי הדפסה גם לסביבה כזו שעמידים לכימיקלים/שמן/מים וחום גבוהה.
והחלק הכי חשוב- בידקו מחירי מדפסת באמאזון ותופתעו :-) (K1, פלאשפורג 5M ...).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 18 שעות, hwgeek כתב:

יש לך מדריך מצויין גם כאן:

https://www.edx.org/learn/engineering/dassault-systemes-solidworks-solidworks-cad-fundamentals?correlationId=1eb981a3-04c6-43c2-a1e8-4ea0e32476dd

יש חומרי הדפסה גם לסביבה כזו שעמידים לכימיקלים/שמן/מים וחום גבוהה.
והחלק הכי חשוב- בידקו מחירי מדפסת באמאזון ותופתעו :-) (K1, פלאשפורג 5M ...).

אני ממדל, מדפיס וגם סורק בעצמי כבר תקופה - זה כיף לא נורמאלי הדברים שאפשר לייצר עם הטכנולוגיה הזו - המחירים היום לסורקים שהם לגמרי מעולים לאנשי DIY כבר נהיו משעשעים ביותר לכוון הטוב וגם מדפסת בסיסית שסה"כ עושה את העבודה ושדרוגים - גם נגיש כבר מאוד.

לפני 22 שעות, EliC25 כתב:

מעבר לתקופה שבה פיג'ו משכו עם הטיימינג בפיורטק

בקיצור אתה מעדכן תוך ימים ספורים? כי זה מה שהטיימינג מחזיק לא?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסרטון עצמו אחרי חודש של התנסות, אבל בחורף זה לא חוכמה. בוא נגיד שאתן עדכון על המצב אחרי אוגוסט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נוסע היום בבוקר להוריד את הילדים בבית הספר, מוריד אותם, ובדרך החוצה מזהה על חלון של אוטו ציור של ידית הילוכים... (ידנית!!!), ואז מסתכל על האוטו שנראה קצת מוזר, מרוב הלם נוסע קצת רוורס באמצע הפקק בחניה כדי לראות יותר טוב וכמעט נכנס במי שהיה מאחורי.

ההרגשה היתה כמעט כמו לפגוש אייקון מקומי אחר - בר רפאלי - אבל נראה לי שהפז'ו הזו היא אייקון אפילו משמעותי יותר מאותה בר 😄 

image.thumb.jpeg.450688f0debe98ae3c38605585cdf907.jpeg

• אהבתי 3
  • מצחיק 2
פורסם

ועלתה כחדשה הרבה פחות (הוצאתי מהסיסטם בדיחה שובינסטית מתבקשת).

התחושה המפגרת הזאת, של לפגוש "אוטו שאתה מכיר" ברחוב- זר לא יבין זאת. זו שריטה שאני באופן אישי גאה שאחרים חולקים אותה יחד איתי 😁

שבוע מוצלח לכולנו

• מצחיק 5

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שעתיים, Fazer כתב:

נוסע היום בבוקר להוריד את הילדים בבית הספר, מוריד אותם, ובדרך החוצה מזהה על חלון של אוטו ציור של ידית הילוכים... (ידנית!!!), ואז מסתכל על האוטו שנראה קצת מוזר, מרוב הלם נוסע קצת רוורס באמצע הפקק בחניה כדי לראות יותר טוב וכמעט נכנס במי שהיה מאחורי.

הקליניקה שלי מול הבית ספר שלהם כנראה... 😄 אז תשתדל לשים לב בכל יום ראשון בבוקר.. :)

• מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, Fazer כתב:

ההרגשה היתה כמעט כמו לפגוש אייקון מקומי אחר - בר רפאלי - אבל נראה לי שהפז'ו הזו היא אייקון אפילו משמעותי יותר מאותה בר 😄 

image.thumb.jpeg.450688f0debe98ae3c38605585cdf907.jpeg

איזה בר ואיזה רפאלי - אתה פגשת בכרכרת האלים (טוב, אלי - בבודד, יחיד). ננהגת ע"י זאוס עצמו! 

• מצחיק 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 54 דקות, EliC25 כתב:

הקליניקה שלי

לא יודע איזו קליניקה יש לך ואיפה יש באזור של החניה קליניקות, אבל אני בהחלט אשים לב, קשה לפספס רכב כזה 😄 

פורסם
לפני שעתיים, Fazer כתב:

לא יודע איזו קליניקה יש לך ואיפה יש באזור של החניה קליניקות, אבל אני בהחלט אשים לב, קשה לפספס רכב כזה 😄 

זה בבית פרטי, אני פסיכולוג

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

זה בבית פרטי, אני פסיכולוג

ואיפה זה פוגש אותך? 

• מצחיק 7

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

אני פסיכולוג

לא יותר פשוט לשים ספה בבגאז׳ של הדבר הזה? יש שם יותר מקום מבקליניקה ממוצעת ואז חסל סדר ססיות…

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...