Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול אחי קנה רדיו דיסק חדש ואת מה שהיה לו נתן לי.

כשקנינו את הרכב שאלו אותנו האם אנחנו רוצים שהרדיו יעבוד רק כשהסוויץ' פתוח או תמיד, ביקשנו תמיד ועד עכשיו הכל עבד טוב. אתמול שהחלפתי את הרדיו הקיים בשל אחי(אצלו הרדיו עובד רק כאשר הסוויץ' פתוח). חיברתי את הרדיו, הכול עובד(למרות שהיה צורך לעשות כמה חוטים...) אך כאשר מכבים את הסוויץ' כל התחנות נמחקות.

אילו חוטים אני צריך לחבר או מה לעשות בכדי שהרדיו ישמור את הזיכרונות(אצל אחי הכל עבד טוב).

חושב לציין שבעת החלפת הרדיו הצאנו קופסה שהייתה מחוברת לרדיו הישן שלנו(הוצאנו מכיוון שהחיבור לא התאים, אפשר להתאים במידה ויהיה צורך). הקופסה הזאת מקבלת 3 חוטים(סגול,אדום ושחור) ויוצאים ממנו 3 חוטים גם כן. על הקופסה כתוב שזה פילטר וקופת פיוזים. מה בעצם הקופסה הזאת עושה? ושוב מה צריך לעשות בכדי שהרדיו ישמור את התחנות ויעבוד גם כאשר הסוויץ' פתוח כמו ברדיו הקודם.

תודה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אדום וצהוב למתח קבוע ( לא סוויטש )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72540&highlight=%F8%E3%E9%E5

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תודה רבה. אז אני צריך להחליץ בין הצהוב והאדום? או אם אני רוצה שהרדיו יעבוד גם כאשר המנוע דומם זה לחבר את הצהוב והאדום ביחד למכישר הרדיו?

פורסם

ניסיתי להחליף וזה בכלל לא עובד אז.

בדקתי את הזרם ובדקתי מאיפה יש פלוס מהסוייץ'. אז ככה:

יש 2 חוטים:אחד של פלוס מהמצבר(אדום),אחד מינוס מהמצבר(לא מחובר לכלום),ואחד פלוס מהסוויץ'(צהוב).

אני לא יודע לאן לחבר אותם בחוטים של הרדיו.

כרגע מחובר הצהוב מהסוויץ' והאדום מהמצבר וזה עובד כמו שאמרתי אבל לא שומר תחנות.

פורסם

קיצר

תמצא פלוס קבוע ! ( לא סוויטש )

תיקח מהמערכת את האדום והצהוב , ותחבר את שניהם לפלוס הקבוע !

הכי פשוט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

במערכות של AIWA

זה אותו הדבר דרך החיבור כי גם לי יש את אותה הבעיה

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אולי תיגש לחנות תשלם 70 ש"ח ויפתרו לך ת'בעיה.

אם לא במערכת של aiwa יש חוט שחור-לחבר למינוס מהרכב(או לחבר לשילדה כי כל השילדה היא מינוס )

חוט אדום- מתחבר למתח אחרי מפתח (אין מפתח בסויטש-לא דולק)

חוט צהוב-מתחבר למתח קבוע (בלי קשר למפתח)

אם תחבר גם את האדום והצהוב ביחד למתח קבוע המכשיר לא יהיה תלוי במפתח וניתן יהיה להדליק אותו

תמיד.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

יש לי מעכרת של קנווד. יש שם באמת חוט אדום,צהוב ושחור.

טוב אני אנסה מחר לחבר את האדום והצהוב יחד. בנתיים שיעבוד כמו שזה עובד עכשיו

פורסם

אתה יודע למצוא פלוס קבוע ברכב ??

אם כן תבצע מה שרשמתי לך הודעה קודמת

פורסם
אמרתי לך, מצאתי פלוס קבוע,פלוס מהסוויץ' ומינוס
אם מצאת אז תחבר כמו שכתבתי זה מתאים גם לקנווד.

אם אתה תחבר את האדום והצהוב ל+ קבוע, בלי סויטש, אז המערכת תעבוד קבוע וכל פעם שאתה יוצא

תצטרך לכבות לבד.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

בסדר את זה הבנתי,תודה. לחבר את הצהוב יחד עם האדום לפלוס של המצבר. אבל מה עם המינוס? הוא לא מחובר לשום מקום. צריך אותו? או שהרדיו כבר יקבל אותו בדרך כלשהיא כי כל גוף הרכב זה מינוס

• תוכן חדש...