Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצומת הסמוך לביתי יש כמה מעברי חצייה עם תקתקנים (כמו בתמונה). 

הבעיה שיש לי היא שנראה שהחל משעות הערב התקתוק במעבר חציה אחד אינו מפסיק - כלומר מתקתק לאט כשאדום ומהר כשירוק וממשיך כל הזמן, גם אם אף אחד לא לחץ על הכפתור. 

מצד שני בבדיקה היום בבוקר גם לחיצה על הכפתור לא גרמה לתקתוק להתחיל, כך שעל פניו אולי יש טיימר כך שהרמזור מתקתק באופן רציף בלילות? (וגם זה רק במעבר אחד והפחות סואן בצומת) 

בכל מקרה אני מנסה לאסוף מידע לפני שאני פונה לעירייה, האם מישהו נתקל בתקתקנים האלו קודם ויודע איך ומתי הם אמורים לעבוד? 

בתודה, אחד שקנה דירה מול המעבר חציה ומשתגע מהתקתוקים

ram-e1657691882524.jpg

פורסם (נערך)

הם מרעישים 24 שעות ביממה.

פשוט בשעות היום יש רעשי רקע אשר ממסכים את קול התקתוק שלהם.   ובשעות הערב/ לילה - יש הפחתה ניכרת ברעשי הרקע (פחות מיסוך קולות) ולכן הקול שלהם מורגש

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תשמע, אם הצליל הזה מפריע לך אתה חייב לתרגל ויסות חושי... עיר זה דבר רועש. תתאים את עצמך או סגור חלונות.

ספציפית לענייננו, התקתקנים האלה מתקתקים 24/7, זה התפקיד שלהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכפתור אמור להפעיל הקלטה שאומרת איפה אתה נמצא.

אם הרעש מציק לך, אולי כדאי להחליף חלונות בדירה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה חברים. 

אני בטוח ב100% שהתקתוקים לא עובדים בכלל במשך היום, ונראה שמתחילים לבד (ולא מפסיקים) בערב. 

אין איזשהו תקן לגבי שעות הפעילות שלהם? 

פורסם
לפני 5 שעות, pl7410 כתב:

תודה חברים. 

אני בטוח ב100% שהתקתוקים לא עובדים בכלל במשך היום, ונראה שמתחילים לבד (ולא מפסיקים) בערב. 

אין איזשהו תקן לגבי שעות הפעילות שלהם? 

רד לרחוב בשעות הצהריים ותבדוק האם באמת לא עובדים 

אם לא עובדים. זאת תקלה.

.

פורסם

זה בדיוק מה שמפחיד אותי, שאתלונן ואז יגלו שהם אמורים לעבוד כל היום. 

מצד שני יש פה בצומת כ8 מעברי חציה עם מערכת כזו - לא נשמע הגיוני שכל השמונה אמורים לתקתק כל היום, או שרק אחד אמור לתקתק כל היום (או כל הלילה). 

לפני כשעה, Be roo כתב:

אין שום הגיון באופן העבודה הזה, ואם זה כך זו תקלה

אני חי מספיק זמן כדי לדעת שחוסר הגיון לא אומר שזה ישונה

פורסם
לפני 41 דקות, pl7410 כתב:

זה בדיוק מה שמפחיד אותי, שאתלונן ואז יגלו שהם אמורים לעבוד כל היום

אז אתה חושש, אבל אם הם לא עובדים, זה אומר שעיוור לא יכול לחצות את הכביש מבלי להעזר בזר טוב לב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...