Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התפטרות בזמן חל"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בחל"ת בהסכמה לתקופה בלתי מוגבלת 

כבר לפני התחלתי לחשוב ביני לבין עצמי אם הגיע הזמן לסיים אבל החל"ת די נתן את החותמת הכמעט סופית. אמרתי כבר לאישתי שאם דברים לא משתנים אני לא חוזר ואם אומרים לי לחזור אני לא חוזר בלי שיחה עם הבוס.

אני בכוונה לא כותב בצורה החלטית כי בסך הכל זה מקום עבודה די טוב.

עכשיו במידה ואני מוצא עבודה חדשה מההיבט של הודעה מוקדמת אני צריך להודיע?

מההיבט של פיצוי פיטורין מה אני מקבל (חוזה סטנדרטי אין סעיף מיוחד)

פורסם

לא עדיף לעשות שיחת יחסינו לאן, כבר עכשיו?

יעני לקבל הצעות ממקומות עבודה אחרים, ואז לבוא לשיחה עם ההצעה ולראות אם אפשר להשוות וכו'.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ההיגיון מאחורי הודעה מוקדמת היא לאפשר למעסיק למצוא מחליף.

היות ואתה לא עובד ולא נדרש מחליף, לדעתי הלא מקצועית אין שום עניין בהודעה מוקדמת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 דקות, סולל הדרך כתב:

ההיגיון מאחורי הודעה מוקדמת היא לאפשר למעסיק למצוא מחליף.

היות ואתה לא עובד ולא נדרש מחליף, לדעתי הלא מקצועית אין שום עניין בהודעה מוקדמת.

אם זו עבודת dead end אז לא רואה עניין אבל אם אתה בתחום קטן אז עדיף לעשות הודעה מוקדמת (בכללי אם זו לא עבודת מינימום אז עדיף הודעה מוקדמת).

מה גם פות"ש רשם שדווקא טוב לו בעבודה. עדיף כבר לדעתי להתעסק בדברים שלא יכולת עד כה להתעסק בהם (לא בטוח שנשארו מאז הקורונה אבל לך תדע).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אני עכשיו בחל"ת בהסכמה לתקופה בלתי מוגבלת 

לפעמים הוצאה לחלת זה רמז לעתיד לבוא. בקיצור תתחיל לחפש עבודה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 4 שעות, גור אדם כתב:

הוצאה לחל"ת בעיקרון מאפשרת לך להתפטר בדין מפוטר

המקרה שמצויין בכתבה מדבר על חל״ת כפוי, זה לא המקרה של פות״ש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא הצלחתי למצוא התיחסות ספציפית למקרה של פות״ש, אז אוכל רק להסיק שאם כאשר מדובר בחל״ת כפוי יש זכאות לתנאים מיוחדים, אז כאשר מדובר בחל״ת בהסכמה מדובר על התפטרות רגילה על כל המשתמע מכך.

אם מקום העבודה לא נוראי והיחסים עם הבוס טובים, אין סיבה לא לנהוג בתום לב, לעזוב בצורה מסודרת עם הודעה מראש כנדרש ולו רק כדי לא לשרוף גשרים. ואם מעוניינים לקצר את ההודעה מראש, לבקש מהמעסיק לוותר עליה.

• אהבתי 1
פורסם

חסר הרבה מידע.

מי ביקש את החל"ת, מתי ואיך מודיעים מתי הוא מסתיים ומי אמור להודיע (המעסיק או המועסק)?

כי למיטב ידיעתי אם אני מגיע להסכמה עם עובד שהוא יוצא לחלת עד שאחליט שהוא חוזר הוא ישר ירוץ לבי"ד לעבודה, יטען שפיטרתי אותו ללא שימוע ובנוכלות כדי להתחמק מלשלם לו ויקבל בוכטה יפה (ובצדק).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז אתה יכול לנהוג כאילו אתה מפוטר. זה מה שהבוס שלך עשה בפועל ורק התחמק מתשלום הזכויות.

מציע להתייעץ עם ההסתדרות מה הזכויות שלך. זה יכול לתת לך לא מעט כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...