Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בדירה של חברה שסובלת מפוביה קשה מג'וקים. הדירה ממוקמת בקומה 4, בניין חדש, נקנתה כיד שניה לפני כשנתיים. לטענת הדיירים הקודמים לא היו להם ג'וקים בכלל אבל לא בטוח שניתן להאמין להם.

לפני הכניסה לדירה בוצע ריסוס. מאז כל כמה ימים, היה מופיע תיקן גדול (ומת) באזור חדר האמבטיה. ניסיתי לעזור לה לאתר מאיפה הם מגיעים, התקנתי סף דלת לשירותים, סגרנו את כל פתחי הניקוז בלילות ואת כל החלונות ולבסוף הגעתי למסקנה שהסיפון של מכונת הכביסה לא מחובר טוב (היה רווח גדול בין החיבורים וריח לא טוב בחדר האמבטיה). התקנתי לה סיפון חדש ומאז לא היו ג'וקים גדולים בדירה שלה. 

מאז, כל כמה ימים התחילו להופיע תיקנים קטנים (ומתים) בדירה. השיא היה היום כאשר לאחר כמה ימים שהיא לא הייתה בבית הופיעו בביתה לא פחות מ-3 (!!!) גופות של ג'וקים קטנים, 2 בחדר האמבטיה (למרות שכל הפתחים והחלונות היו סגורים) ו-1 בחדר העבודה (לא ברור איך הגיע לשם).

השאלות שלי הן בעצם מה עושים עכשיו?

יש ריסוס, הריסוס עובד, הם מתים. החלונות סגורים, הרשתות תקינות, גם פתחי הניקוז סגורים בלילות. מאיפה הם נכנסים?

ראיתי בחדר כביסה\מרפסת שירות את הפתח הבא (מצורפות תמונות), הוא פונה לצד השני של חדר הכביסה איפה שיש את הדוד, חבלי כביסה וצנרת משותפת של הבניין. הוא אמנם סגור אבל לא באופן הרמטי ויש בהיקפו חריצים קטנים בינו לבין הקיר, מישהו יכול להגיד לי מה זה הפתח הזה ומה יש מאחוריו? אני מניח שהתשובה היא "כן", אבל אשאל בכל זאת. האם ג'וק יכול להכנס בחריץ כזה קטן?

אני חושד בפתח הזה כי אכן רוב הג'וקים היו באזור שלו או מסביבו.

תודה.

IMG-20230930-WA0060.jpeg

IMG-20230930-WA0058.jpeg

פורסם

אם אני לא טועה מדובר בפתח שירות לחנוכיית צנורות המים של החדר כביסה/שירות, שירותים, אמבטיה.

יצא לי להשתמש בשפורפרות הקטנות עם הדברת ג'ל(?). שהוא יותר טוב - אבל אני השתמשתי לנמלים. שהגיבו טוב ונעלמו לאחר ששמתי את הג'ל הזה.

הג'ל הזה קצת יותר יקר מצורת התרסיס שיש לסנו, באזור ה-50 שקל במקס סטוק (בפעם האחרונה שראיתי).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בהדברה אמנם הורגים את הג'וקים הקיימים אבל לא את הביצים שלהם. אז עכשיו יוצאים הקטנים נחשפים לחומר ומתים, עד שכולם יצאו. לפעמים יש מדבירים שמציעים לבוא כשבועיים-חודש לאחר ההדברה הראשונה ולהדביר שוב על מנת לחסל את הקטנים לאחר שיצאו, אולי זה מה שצריך לעשות. 

• רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם

הם מטפסים עד לקומה רביעית ואני מניח שדיירים נוספים נתקלים בהם גם כן ולכן לדעתי צריך לבצע ריסוס לבניין ומסביבו, בדגש על פירים וכו'.

אני גר בבניין ישן משנות ה70, אחת לשנה הוועד מבצע ריסוס רק סביב הבניין ובחדר מדרגות - לא נתקלתי בשום מקק בדירה (או כל מזיק אחר שאינו מעופף) לאורך כל ה3 שנים שאני כבר שם וזאת למרות שבכל טיול עם הכלבה אני פוגש לא מעט בסביבת הבניין.

• רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

יכולים לבוא ממיליון מקומות, אני אישית התייאשתי מלנסות לחפש מאיפה.

הוועד אצלנו עשה ריסוס וזה באמת עזר.

בנוסף, שמתי פס סיליקון בדלת הראשית כי הרבה מהם באים מהלובי.

עוד אופציה - לבקש מהעירייה להתערב, הם באים ומרססים פתחי ביוב בסביבה.

יש גם תחנה של k3 שהם אוכלים בה ומדבירים את השאר, אבל אם יש הדברה לא יודע כמה זה יעזור…

פורסם
לפני 4 שעות, dalet11 כתב:

הם מטפסים עד לקומה רביעית ואני מניח שדיירים נוספים נתקלים בהם גם כן ולכן לדעתי צריך לבצע ריסוס לבניין ומסביבו, בדגש על פירים וכו'.

אני גר בבניין ישן משנות ה70, אחת לשנה הוועד מבצע ריסוס רק סביב הבניין ובחדר מדרגות - לא נתקלתי בשום מקק בדירה (או כל מזיק אחר שאינו מעופף) לאורך כל ה3 שנים שאני כבר שם וזאת למרות שבכל טיול עם הכלבה אני פוגש לא מעט בסביבת הבניין.

חדר המדרגות אכן מלא בגופות של ג'וקים כל הדרך עד לקומה הרביעית ואני מניח שגם מעבר. אני לא יודע מה קורה עם הועד בבניין הזה ולמה לא מרססים.

יש סף לדלת כניסה אבל הוא לא יושב טוב ויש חריץ דיי גדול, אולי באמת משם הם נכנסים.

פורסם
לפני 15 שעות, TheExplorer כתב:

מאז, כל כמה ימים התחילו להופיע תיקנים קטנים (ומתים) בדירה. השיא היה היום כאשר לאחר כמה ימים שהיא לא הייתה בבית הופיעו בביתה לא פחות מ-3 (!!!) גופות של ג'וקים קטנים, 2 בחדר האמבטיה (למרות שכל הפתחים והחלונות היו סגורים) ו-1 בחדר העבודה (לא ברור איך הגיע לשם).

הייתה איזשהי הטלה בנקודה נגישה לדירה שלכם. בגלל שהם מתים הם כנראה לא מתרבים יותר.

כאמור, ריסוס סביבתי בחסות הוועד גם יכול לעזור ובעיקר... עוד מעט חורף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 16 שעות, TheExplorer כתב:

ראיתי בחדר כביסה\מרפסת שירות את הפתח הבא

נראה שהוא תפוס עם ברגים.

הייתי פותח את המכסה ונותן ריסוס הגון בפנים.

אם באמת יש מאחוריו חנוכיה של מים חמים, אז מדובר בחלל חם ולח, בדיוק כמו שהגוקים אוהבים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, MZN כתב:

עוד אופציה - לבקש מהעירייה להתערב, הם באים ומרססים פתחי ביוב בסביבה.

מוסיף שיש גם אפשרות להדברת עכברים, ככה שתבקש גם את זה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...