Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבניין יש לי מערכת פתיחת מחסומים של אופן גייט עם אפליקציה ושלט פיזי. יש אפשרות להוסיף פתיחה אוטומטית ככה שהשער מזהה את הרכב מתקרב בלי ללחוץ על האפליקציה או בשלט ע״י התקנת דונגל usb פשוט ברכב. העניין שהדונגל יקר, 150 שח, בשביל רכיב של 2 דולר מעלי אקספרס. מי יודע איזה דונגל אני צריך לקנות מעלי אקספרס כדי שיעבוד? בסהכ בלוטות usb אני משער…

מצרף לינק של הדונגל של אופן גייט:

https://www.belshop.co.il/items/5768870-דונגל-USB-לפתיחת-שערים-חשמליים-בהתקרבות-רכב-לשער

תודה

פורסם

איזה קידוד צריך?

ראיתי שיש באפליקציה שאיתה אני פותח את השער אופציה להוסיף את הדונגל - לזה התכוונת כשאמרת קידוד?

העניין הוא שזה כולה מתאם בלוטות אז בטח יש אפשרות לusb גנרי

פורסם
לפני כשעה, ben_Re0 כתב:

את זה גם פותח השרשור וגם כולנו יודעים
איפה קונים אותו בפחות כסף זאת השאלה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, ben_Re0 כתב:

איזה קידוד צריך?

ראיתי שיש באפליקציה שאיתה אני פותח את השער אופציה להוסיף את הדונגל - לזה התכוונת כשאמרת קידוד?

אתה לוחץ הוסף usb ואז?

כעיקרון יש לך פה ערכה עם מוח וחיישן usb לפתיחת שער ויש גם אפשרות לקניית usb לבד אני לא יודע אם זה usb שמתאים רק למוח שנמכר שם או שזה משהו אוניברסלי שיכול לעזור לך נסה להבין לבד או להזמין ב 4 שקלים ולראות אם יעבוד נסה גם כאן אולי תראה משהו שמתאים לך 

פורסם

לפי ההסבר באפליקציה אין אפילו קידוד או אקטיבציה של הדונגל - רק לקנות ולחבר לרכב - צירפתי צילום מסך.

אז מה, זה מגיע מקודד ולא אוניברסלי לדעתך?

IMG_3109.png

פורסם
לפני שעתיים, ben_Re0 כתב:

לפי ההסבר באפליקציה אין אפילו קידוד או אקטיבציה של הדונגל - רק לקנות ולחבר לרכב - צירפתי צילום מסך.

אז מה, זה מגיע מקודד ולא אוניברסלי לדעתך?

IMG_3109.png

חייב להיות איזשהו מהלך שמחבר ביניהם אחרת אם לא יהיה אבטחת אימות הפריצה לשערים האלה תעשה בקלות אני אישית לא מכיר איך עובד השערים ואיך עובד חיבור ה usb (כמו שאמרת זה פשוט עובד על תדר בלוטוס או רדיו או wifi שלאחריו צריך לבצע אימות בין ה usb למכשיר שלך שהוא מאומת כבר)

כנראה יש להם דרך מסוימת שבה מתבצע האימות באופן אוטומטי אינני יודע אולי תתקשר אליהם בתמימות לברר כיצד עובד הדבר הזה (על איזה תדר ואיך הוא יודע לפתוח את השער שלך ולא של הבנין ליד אם לא צריך לבצע כלום חוץ מלחבר לאוטו) אולי הם יפלטו או יגידו משהו שיעזור לנו יותר להתקדם (אני מדגיש שודאי זה אונברסלי שעובד על תדר כלשהו רק חייב להיות אימות כי אם אין אימות אז כל שער שתעבור לידו יפתח....)

אם לא הייתי ממליץ להזמין את ה usb ששלחתי לך למלעה 4 ש"ח ותנסה איתו (תשאל גם את המוכר האם זה אונברסלי או שזה מתאים רק לערכה שלהם)

פורסם

היי.150 על זה לבזבז? לא נראלי הכי אידלאי....

אני בחיים לא הייתי מבזבז על זה סכום כזה... אצלי בבניין למשל להתקשר 2-3 שניות והשער נפתח. לא צריך יותר מדי בלאגן ולקנות דונגל שמונגל בשביל זה לדעתי

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

האם נמצא הפריט שצריך להזמין  ?

רכשתי אחד בישראל והטלפון מזהה אותו כרכיב BT עם שם כלשהו
יכול להיות שהחברה בישראל מנהלים רישום של שם הדונגל ומקצים לו מספר סידורי ואז מה שצריך זה דונגל דומה שאפשר לשנות לו את הזיהוי למשהו שכבר יש לי

• תוכן חדש...