Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שלי עבר ונדליזם 😖 ע״י ילדים קקות משועמים

שברו לי את הדברים הבאים:

שמשה קדמית

שמשה אחורית

שמשה גג נפתח

פנסים אחוריים

פנסיים קדמיים

השמאי לא קבע ירדת ערך... האם זה הגיוני? ואם לא כמה בערך צריך להיות ירידת ערך על כל נזק שבוע?

מדובר על פולו קופורטליין 10/2020

בתודה מראש לעוזרים!!! 🙏

פורסם

נשמע לי הגיוני בגדול, אני לא מכיר ירידת ערך על פנסים או שמשות.

אולי כדאי להתייעץ עם עו"ד או שמאי פרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצאתי באינטרנט את המדריך של איגוד השמאים באינטרנט בקישור הבא

http://wp.omdanim.co.il/wp-content/uploads/2021/01/ירידת-ערך-מהדורה-2020.pdf

מצויין שם: ״בהחלפת שמשה מקורית מודבקת, קדמית או אחורית או גג זכוכית פנורמית מודבקת ברכב עד גיל 5 שנים (למעט שמשה מודבקת בדלת או בדופן הרכב וחלון נפתח בגג), ירידת הערך תהיה בשיעור
של
 1.0% מערכו של הרכב, זאת בהחלפת זכוכית הגג ו/או השמשה המקורית (ראשונה) בלבד.״

האם זה משהו מחייב ?

פורסם

אם אתה רוצה לערער, אתה יכול לשכור שמאי מטעמך שייצג את האינטרס שלך.

אבל תצטרך לשלם לו, וחברת הביטוח לא חייבת לקבל את קביעתו.

פורסם

לצערך לא, ובגלל שאתה מפעיל ביטוח, כשתבוא למכור את הרכב יראו עבר ביטוחי וחצי מהרוכשים ידלגו על הרכב שלך, החצי השני יוריד אותך בהרבה מאוד אלפי שקלים ויותר מכך. ספר ללמפה שהרכב לא עבר תאונה וזה ונדליזם.

תנחש איך אני יודע... לפחות אצלך זה שמשות ולא חלקי פח.

לדעתי הדרך היחידה לקבל פיצוי הוגן זה לעשות טרייד-אין או משהו "רשמי" שיציין כי בגלל העבר הביטוחי המחיר ירד ואז קח את זה לתביעה מול חברת הביטוח. שנינו מבינים שבר דעת לא יתחיל שיט כזה. 

פורסם
לפני 11 דקות, Be roo כתב:

אפשר לתעד בתמונות.

יש תמונות, איך זה בדיוק עוזר?

אם אתה רוצה למכור לסוחר זה לא מעניין אותו, אם אתה רוצה למכור לפרטי והוא רואה אותם הוא ישר פוסל את הרכב (ובצדק מבחינתו, מה הוא צריך את הכאב ראש הזה). תאמין לי שעדיף להסביר במילים

• רעיון גרוע 1
פורסם

קח שמאי מטעמך שיקבע ירידת ערך , ולך לבית משפט לתביעות קטנות ותתבע את נזק ירידת הערך + השמאי , ההורים של הילדים האילו יתכבדו וישלמו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...