Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר ברכב פורד פוקוס 2008,

שלשום בלילה קרה לי שמנורת החום מנוע התריעה שהחום עולה ובשניה אחת! (ולא בהדגרתיות) עלה מחוג החום עד הסוף (ממש טס למעלה)

כמובן שעצרתי את הרכב מיד ולאחר חצי שעה בדקתי שמן ומים רק כדי לוודא והכל היה תקין (אין חוסר).

לא רציתי לקחת סיכון כי אני לא מבין גדול והחלטתי לא להמשיך לנסוע עם הרכב, 

הזמנתי גרר ובבוקר הרכב הגיע למוסך, לאחר בדיקה שלהם, אמרו שלא מצאו שום תקלה! (והרכב גם היה דלוק בחוץ כשעה ללא כל התחממות)

אמרו לי שהכל בסדר ואפשר להמשיך ורק לשים לב בימים הקרובים שהכל בסדר, חזרתי מהמוסך לבית והכל בסדר היה תקין.

היום בבוקר כשאשתי חזרה מהקניות, ממש דקה לפי ההגעה לבית, אמרה שנדלקה לה המנורה שוב של החום מנוע ואז 2 שניות אחרי - נעלמה, היא המשיך עוד כמה שניות של נסיעה עד שהגיעה לבית.

כיוון שהרכב עבר בדיקה במוסך רק אתמול (ואני די סומך עליהם), נראה לי מיותר לחזור אליהם שוב כבר עכשיו ,

אולי מישהו יודע אם תקלה כזאת יכולה להיות קשורה במשהו אחר?...לוח שעונים? חיישן כלשהו? 

מצד אחד, אני לא רוצה לקחת סיכון עם התחממות מנוע, מצד שני, 2 התראות תוך יומיים שבאות ונעלמות וחוץ מזה הכל נראה תקין..(כולל בדיקה במוסך)

תודה מראש.

פורסם

היי שוב,

*מציין רק שיום לפני שהתחילה הבעיה/התראה של חום מנוע גבוה, בבוקר אותו יום רציתי לבדוק מים ושמן בשגרה וכשסובבתי את מכסה מיכל המים הוא נשבר לפתע כשהפלסטיק החיצוני נשאר בידי והחלק הפנימי שלו נשאר תקוע במכסה המים, אז נסעתי לחנות חלקי חילוף שדאגו לשלוף את החלק של מכסה המים שעדיין היה תקוע במיכל וסיפקו לי מכסה חדש (כמובן שאני מניח שלא מקורי) אבל נראה היה שהוא מתאים בדיוק כמו הקודם (רק שמרגיש לי שזה מתברג בצורה הרבה יותר חלקה וקלה מאשר המכסה הקודם, אולי זה לא אוטם אותו כמו המכסה הקודם וזה גורם לבעיה ?)

אשמח לכל עזרה.

פורסם
לפני 21 דקות, Royy1979 כתב:

*מציין רק שיום לפני שהתחילה הבעיה/התראה של חום מנוע גבוה....

הוחלף מכסה חדש (כמובן שאני מניח שלא מקורי)

זה פקק לחץ,  חייב לעמוד בסטנדרט של המקורי.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

קרה לי פעם בפיג'ו 307 2003 כמה פעמים החום מנוע עלה ברגע וירד ניד אחרי ההנעה וזה היה רדיאטור סתום

אבל יכול להיות חיישן שמזייף

פורסם
לפני שעתיים, Royy1979 כתב:

היי שוב,

*מציין רק שיום לפני שהתחילה הבעיה/התראה של חום מנוע גבוה, בבוקר אותו יום רציתי לבדוק מים ושמן בשגרה וכשסובבתי את מכסה מיכל המים הוא נשבר לפתע כשהפלסטיק החיצוני נשאר בידי והחלק הפנימי שלו נשאר תקוע במכסה המים, אז נסעתי לחנות חלקי חילוף שדאגו לשלוף את החלק של מכסה המים שעדיין היה תקוע במיכל וסיפקו לי מכסה חדש (כמובן שאני מניח שלא מקורי) אבל נראה היה שהוא מתאים בדיוק כמו הקודם (רק שמרגיש לי שזה מתברג בצורה הרבה יותר חלקה וקלה מאשר המכסה הקודם, אולי זה לא אוטם אותו כמו המכסה הקודם וזה גורם לבעיה ?)

אשמח לכל עזרה.

1. תעלה תמונה של הפקק החדש משני צידיו בכדי שנראה האם המכסה מתאים לרכבך. אנא ציין את קוד/דגם המנוע כפי שמופיע ברישיון הרכב.

2. כאשר המנוע קר בדוק האם חלק שנשבר מהפקק שקע בתחתית המיכל.

3. כפי שכבר כתבו לך ייתכן שהפקק לא אוטם היטב את המיכל לכן טמפ' נוזל הקירור עולה לערכים מסוכנים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...