Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכאן בפורום רוב "הירידות" על שוטרים מכוונות לשוטרי תנועה שבמקום לטפל בעבירות רציניות רק נותנים דוחות על מהירות ובזה לא פותרים שום דבר.

לסיכום אני תומך ברעיון של redbaron,ועד שהוא ייושם גם אני אסע עם נבוט בבגאז'.

לא פותרים שום דבר?

הלוואי שיעצרו כל חרא מושתן קטן שנוסע על 140 עם אורות גבוהים ומסנוור את כולם!!

הלוואי שכל אחד מהם היה מקבל שלילה לתמיד על המקום בתור אזהרה לפעם הראשונה, ושיכנס לבית הסוהר לכמה שנים טובות על נסיון לרצח בפעם השניה !

אני לא מגזים!!

אתמול בפעם הראשונה ראיתי מה זה קטסטרופה ממשית בכבישים! אם הייתי סופר לכם את מספר הפעמים שכמעט נסחפתי לתאונות שרשרת בגלל חראות כאלה! כל 5-10 דקות אני רואה מישהו שנוסע הרבה מעל 100 וחותך מימין ומשמאל עם אורות גבוהים באופן קבוע!(אין לי כלום נגד אלה ש"מבקשים" מהמכוניות שנוסעות קבוע בנתיב השמאלי לזוז ימינה ע"י 2 3 הבהובים קצרים) אבל אני מדבר על מקרים קיצוניים שפשוט קורים אחד אחרי השני ברצף שלא ייאמן!

אחרי אנשים כאלה באמת שווה לרדוף ולפוצץ עם פטיש 5 קילו את הגולגולת שלהם ואת האוטו שלהם!

מצטער שאני כזה בוטה. אבל החיים שלי שווים הרבה יותר מאיזה מושתן על הונדה או גברת מגונדרת על ג'יפון עירוני שבא להם לנסוע עם אורות גבוהים באופן קבוע במהירויות מופרזות!

למה אני צריך להיהרג בגלל האנשים האלה?!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תחשבו אפילו על להחזיק סכין או אקדח באוטו.. זה לא נותן לכם כלום, פשוט שום דבר.תמיד עדיף להימנע מאלימות בכל מצב ובכל דרך, אבל אם אתם מרגישים לא-בטוחים ומבוהלים, אז שימו לכם באמת איזה לום או כלי כבד באוטו, כלי-נשק לא ייתנו לכם כלום, כי גם במקרה וחס וחלילה מישהו שולף עליכם סכין ואתם מתוך הגנה עצמית שולפית מולו אחת אחרת ודוקרים אותו בסוף, בית-המשפט לא יחשיב את זה בתור הגנה עצמית. כלי-נשק לא יכולים לשמש להגנה, מעצם היותם כלי-תקיפה.

ובכלל לא צריך להחזיק דברים כאלה באוטו, הם נותנים לבעל האוטו ביטחון כוזב, כאשר הסיכוי שהוא ייפגע לא קטן, אלא רק גודל.

פורסם
וכאן בפורום רוב "הירידות" על שוטרים מכוונות לשוטרי תנועה שבמקום לטפל בעבירות רציניות רק נותנים דוחות על מהירות ובזה לא פותרים שום דבר.

לסיכום אני תומך ברעיון של redbaron,ועד שהוא ייושם גם אני אסע עם נבוט בבגאז'.

ומי אתה שתעשה הבדלה בין השוטרים?!

לא משנה אם זה שוטר תנועה,בלש או יס"מ. שוטר הוא שוטר,נקודה.

השוטרים מבצעים את העבודה שלהם, ורובם מבצעים אותם נאמנה.

השוטרים מסכנים את חייהם ומשפחותיהם(בגלל כל מיני פושעים מטונפים שמחלטים לנקום במשפחות של שוטרים) בשביל שאנחנו נול לחיות כמה שיותר רגוע.

כל בן אדם והתפקיד שלו, שוטר תנועה תפקידו להבטיח נסיעה רגועה ובטוחה בכבישים לנהגי הארץ, השוטר מבצע את הפקודות שלו, ומאיפה אתה יודע שזה לא עוזר בשום דבר?

אולי בדיוק אתמול נהג שנסע במהירות מופרזת קיבל הורדה מהכביש ובזה ניצלו היום חיי בן אדם?

לאף אחד לא פה ולא בכלל, אין זכות "לרדת" על השוטרים.

אנשים ש"יורדים" על השוטרים הם אנשים תת רמה,הדיוטים ו/או שפלים.

והעובדה שתיסע עם נבוט לא תעזור לך.

כמו שאמר _____ (יצא לי השם מהראש) - "אם רואים אקדח במערכה הראשונה, אז יישתמשו בו במערכה השלישית".

תחשוב על זה.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

לדעתך המשטרה עושה את העבודה שלה,לדעתי לא.

למשל מקרה שקרא לי - חזרתי הביתה וגיליתי שמישהו מסתובב לי בדירה (פורץ אם לא הבנת),כמובן שהדבר הראשון שעשיתי היה להתקשר למשטרה. התשובה שקיבלתי היתה "נו ומה אתה רוצה?".

וזאת רק דוגמא אחת מיני רבות,אם אתה קורא לזה לעשות את העבודה אז אני לא רוצה לנפץ לך את האשליה.

ומשטרת התנועה זה נושא בפני עצמו. אתה צודק בתאור התפקיד אבל לפי מה שאני יודע זה לא מה שקורה במציאות. ועובדה שהנסיעה בכבישי הארץ רחוקה מלהיות רגועה ובטוחה (ואל תטעה,אני לא מאשים רק את המשטרה,ממש לא,מבחנתי יש הרבה גורמים לזה.פשוט לדעתי התנהלות המשטרה היא חלק מהגורמים האלה).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כל כך עצוב שהגענו למצב הזה בישראל ,

אני לא יוצא מהבית בלי הנשק האישי , אני לא מוכן למות בכביש כי חיות אדם החליטו שאני חותך אותם.

אני לא מוכן למות כי ערס חושב שהסתכלתי על חברה שלו .

אני לא מוכן למות כי "בן דוד " חושב שיהודים זה לא בסדר .

כל כך כל כך עצוב שהגענו למצב הזה , זה פשוט מזעזע .....

אבל אם אנחנו לא נגן על עצמינו , אף אחד לא יגן אלינו ... אל תשכחו את זה .

אם בן אדם שולף עליך סכין מבחינה חוקית הוא מסכן את החיים , ויש לך את הזכות להתגונן , אל תשכחו את זה .

כאלו אנשים צריך להוציא מהחברה התקינה בכל דרך אפשרית .

לאדם שמנסה להרוג אותך ( אל תשכחו שהוא מנסה להרוג אותך , לא דוקר אותך בשביל הכיף !!! ) מגיע למות .

החיות האלו הם מיעוט , ואנחנו הרוב , רק בואו נפסיק לפחד ונחזיר אותם בחזרה לחור שממנו הם זחלו.

הלוואי והיינו חברה תקינה בלי אלימות בכלל , הלוואי .

אבל בנתיים אל תשכחו שאי אפשר לתקשר עם החיות הרוצחות האלו בעזרת דיאלוגים , הם מבינים רק כוח.

לאחר מעבר נוסף על ההודעה אני רואה שהשתמשתי ביותר מדי " אל תשכחו " :) .

פורסם
לדעתך המשטרה עושה את העבודה שלה,לדעתי לא.

למשל מקרה שקרא לי - חזרתי הביתה וגיליתי שמישהו מסתובב לי בדירה (פורץ אם לא הבנת),כמובן שהדבר הראשון שעשיתי היה להתקשר למשטרה. התשובה שקיבלתי היתה "נו ומה אתה רוצה?".

וזאת רק דוגמא אחת מיני רבות,אם אתה קורא לזה לעשות את העבודה אז אני לא רוצה לנפץ לך את האשליה.

ומשטרת התנועה זה נושא בפני עצמו. אתה צודק בתאור התפקיד אבל לפי מה שאני יודע זה לא מה שקורה במציאות. ועובדה שהנסיעה בכבישי הארץ רחוקה מלהיות רגועה ובטוחה (ואל תטעה,אני לא מאשים רק את המשטרה,ממש לא,מבחנתי יש הרבה גורמים לזה.פשוט לדעתי התנהלות המשטרה היא חלק מהגורמים האלה).

נכון, הם מהצעים פקודות, אבל לא תמיד מי שנותן את הפקודות האילו חושב נכון...

למשל, מיכמונת עולה איזה 300K, ומכניסה די הרבה כסך (עיין ערך מכונת מזל)...

עד כמה היא אפקטיבית? כולנו יודעים (עיין ערך המכונה שוב)...

מצלמת ווידאו דיגיטלית עולה 3000 ש"ח. קח שוטר (במדים או לא) ותעמיד אותו בצומת ושיצלם כמה כאילו יש ש"גונבים" את הפניה...

תן לאותו שוטר שיסע בעיר או מיחצה לה עם המצלמה (לא שינהג, חלילה!), ושיצלם אנשים שנוסעים לאט בשמאלי, אנשים שלא מאותתים, משאיות שעוקפות בפראות, אוטובוסים ומוניות שחותכים, אנשים שמורידים נוסעים באמצע הכביש, אופנועים שנוסעים על המידרכה (ולא כדי לחנות, אלא ממש נוסעים!) ועוד ...

כאן, יש גורם מרתיע ומונע אמיתי!!!

כאן, העלות מול תועלת גבוהה פי כמה וכמה מול "מכונת המזל" הידועה לשימצה...

בקשר למה שכתבת, יש לי חבר שחי בבת ים, כל פעם בשעה 12 בלילה בערך היה מגיע איזה מסומם לקומה שלהם ודופק על הדלתות, מישתולל ועושה את צרכיו שם...

כל פעם הם היו מיתקשרים למישטרה ואילו היו אומרים "נישלח ניידת יותר מאוחר, אין ניידות באזור..."

בשעה 2-4 לפנות בוקר, הם היו מגיעים ומפנים את המסומם משם...

עד שיום אחד (אחרי חודשיים בערך) היתקשר חבר שלי לשם. כשהם ענו זה היה נישמע ככה:"עוד פעם המסומם? טוב, אנחנו נישלח ניידת כשתהיה אחת פנויה"...

הוא ענה להם:"אין צורך, הוא ניסה להיכנס לבית שלי... יריתי בו...."

תוך פחות מ3 דקות הגיע 2 ניידות... צעקות ואיומים על חבר שלי (הטרדת שוטר כו', איום על פתיחת תיק ועוד)... אבל, המסומם לא הגיע לשם יותר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...