Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בארץ זה לא היה קורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנגליה: הבנק סגר את החשבון של זקנה בת 91 כי לדעתו היא מתה. נותקו לה הטלפון והחשמל כי הוראת הקבע לבנק לא כובדה. הזקנה נסעה פעמיים באוטובוסים לסניף הבנק כדי להוכיח שהיא חיה אבל זה לא עזר. רק התערבות העיתון "גרדיאן " עזרה  לאחר 3 חודשים.

https://www.theguardian.com/money/2023/mar/07/barclays-dead-pension-bank-account-phone-energy

פורסם

ברור שבארץ זה לא היה קורה. היא עדיין היתה מחכה לאוטובוס.

• אהבתי 3
  • מצחיק 19

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, yehuda-k כתב:

אנגליה: הבנק סגר את החשבון של זקנה בת 91 כי לדעתו היא מתה. נותקו לה הטלפון והחשמל כי הוראת הקבע לבנק לא כובדה. הזקנה נסעה פעמיים באוטובוסים לסניף הבנק כדי להוכיח שהיא חיה אבל זה לא עזר. רק התערבות העיתון "גרדיאן " עזרה  לאחר 3 חודשים.

https://www.theguardian.com/money/2023/mar/07/barclays-dead-pension-bank-account-phone-energy

שמת קישור לא נכון.

פורסם (נערך)

ומה כן קורה בארץ, הזוי לא פחות. חבר מספר שנכה קטוע גפה נדרש להתיצב לפני וועדה בביטוח לאומי כנראה לצורך בדיקה שהגפה לא צמחה, כדי שימשיך לקבל קצבה והטבות בגין נכותו.  נכון או לא, לא יודע, זה מה שסופר לי.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 10 דקות, ד ו ד כתב:

ומה כן קורה בארץ, הזוי לא פחות. חבר מספר שנכה קטוע גפה נדרש להתיצב לפני וועדה בביטוח לאומי כנראה לצורך בדיקה שהגפה לא צמחה, כדי שימשיך לקבל קצבה והטבות בגין נכותו.  נכון או לא, לא יודע, זה מה שסופר לי.

נכון לחלוטין מלפחות ללפני 20 שנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

שמת קישור לא נכון.

אכן הקישור פועל מוזר למרות שהטקסט של הקישור כן נכון. אנסה שוב:

לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

ברור שבארץ זה לא היה קורה. היא עדיין היתה מחכה לאוטובוס.

אל תחשוב שבאירופה יש תחבורה טובה בכל מיני עיירות.

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

ברור שבארץ חלה חובת התייצבות במשרדי הביטוח הלאומי החביבים והנאורים לכל זכאי קצבה, בכדי להוכיח שהוא או היא עדיין עם פיגור גבוה, או עדיין קטועי גפיים וכו'.
מן המפורסמות. 
אבל לא צריך תמיד לחפש אותם בקטנות או למצוא היכן אפשר להתלונן עליהם, בסופו של דבר יש לזה סיבה הגיונית: פשוט קשה להם להאמין שבין לילה המוגבל יצא מן הבעיה או שהרגל צמחה לה.

פורסם
לפני 3 שעות, ד ו ד כתב:

אם אתה לא יודע פרטים מדוייקים אז חבל על הזמן שאתה מבזבז בכתיבת ההודעה.

אולי הנכה הגיש לביטוח לאומי בדיקה מחדש עקב החמרת מצבו הרפואי בלי קשר לגפה ? אולי הגיש ערעור על החלטה של ביטוח לאומי ?

לכן במקרים כאלה ביטוח לאומי כן מזמן את הנכה לוועדה רפואית.

איזה כייף לי :)

פורסם

הנה סיפור שאני מכיר ממקור ראשון.

נכה צה"ל ממלחמת העצמאות קטוע גפה מתחת לברך.

היה מבקר קבוע  בבית הלוחם, אף פעם לא התעקש על מקום חנייה. אבל עברו השנים והוא הזדקן וכוחתיו תשו. ראה אותו אחד מנכי צה"ל הצעירים שמבחינת קטיעת רגלים היה מצבו יותר קשה ולכן היה לו שריון מקום בסמוך לכניסה. אמר לו תחנה אתה במקום שלי ואני במקום הרחוק.

ראה זאת השומר והקים כל צעקה, בסוף קיבל מקום קרוב, אבל לאחר שהתישו אותו כאילו עושים לו טובה.

פורסם
לפני 16 שעות, yehuda-k כתב:

אנגליה: הבנק סגר את החשבון של זקנה בת 91 כי לדעתו היא מתה

בארץ החשבון הזה נשאר פתוח גם אם היא הייתה מתה, והיו ממשיכים לגבות עמלות

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, ירחמיאל כתב:

ברור שבארץ חלה חובת התייצבות במשרדי הביטוח הלאומי החביבים והנאורים לכל זכאי קצבה, בכדי להוכיח שהוא או היא עדיין עם פיגור גבוה, או עדיין קטועי גפיים וכו'.
מן המפורסמות. 
אבל לא צריך תמיד לחפש אותם בקטנות או למצוא היכן אפשר להתלונן עליהם, בסופו של דבר יש לזה סיבה הגיונית: פשוט קשה להם להאמין שבין לילה המוגבל יצא מן הבעיה או שהרגל צמחה לה.

מרק10 -

זאת מניסיון אישי.

פורסם
לפני 12 שעות, מרק10 כתב:

אם אתה לא יודע פרטים מדוייקים אז חבל על הזמן שאתה מבזבז בכתיבת ההודעה.

אולי הנכה הגיש לביטוח לאומי בדיקה מחדש עקב החמרת מצבו הרפואי בלי קשר לגפה ? אולי הגיש ערעור על החלטה של ביטוח לאומי ?

לכן במקרים כאלה ביטוח לאומי כן מזמן את הנכה לוועדה רפואית.

הכל בסדר, אפשר בכל הזדמנות לרדת לרזולוציות ולהציג את החריג כמקרה מאפיין, ולא כך. ביום יום המצב בכללי הוא הזוי ולכך כיוונתי בהודעה. לא מרגיש שבזבזתי זמן בכתיבה, ההיפך הוא הנכון.  די מיותר היה לזרוק את ההערה הזו.

• תוכן חדש...