Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב במחיר בין 30 ל40 אלף שח הכי חשוב לי אמינות ואחזקה זולה משנתון 2013 ומעלה אין לי בכלל ענין במראה יפה ושכלולים וכדומה אני צריך רק רכב שיהיה נחמד לנסיעה ויסחב סביר גם בעליות מה אתם ממליצים?

מה אומרים על הונדה סיויק 2013 

עריכה אחרונה על ידי יהודה ו
פורסם

סיוויק זה רכב מצוין מאוד אמין ללא בעיות או מחלות כלשהן, המינוס היחיד שהיא יחסית זללנית לרכבים מודרניים.
כמה אתה נוסע ובאיזה טוואי? חשוב להבין עד כמה צריכת דלק זה פקטור משמעותי עבורך.

פורסם

רווק? נשוי? יש ילדים? סוחב דברים כבדים באוטו כדוג' כלי עבודה? או נוסע לבד? 

לכל הדברים האלו יש משקל בבחירת רכב מתאים. 

כתבת כבר שאתה צריך שיסחוב עליות, אז כנראה שאתה גר באזור הררי. תוסיף עוד פרטים, עם מי ומה אתה נוסע וכמה חשוב לך רכב מרווח או שתסתפק במיני/סופר מיני?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 שעות, יהודה ו כתב:

ודאי שחשוב לי כמה שפחות אבל אני לא נוסע הרבה בדרך כלל רק נסיעות קצרות

מה אומרים על טויוטה פריאוס ואוריס?

תודה

רכב היברידי יהיה חסכוני, הדגמים שרשמת אמינים, אבל יהיו יחסית ישנים, בנוסף סוללה ישנה שתזדקק להחלפה תגרום ללא מעט הוצאות, לכן כדאי לחפש רכב שעבר החלפת סוללה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 41 דקות, לב טוב כתב:

רווק? נשוי? יש ילדים? סוחב דברים כבדים באוטו כדוג' כלי עבודה? או נוסע לבד? 

לכל הדברים האלו יש משקל בבחירת רכב מתאים. 

כתבת כבר שאתה צריך שיסחוב עליות, אז כנראה שאתה גר באזור הררי. תוסיף עוד פרטים, עם מי ומה אתה נוסע וכמה חשוב לך רכב מרווח או שתסתפק במיני/סופר מיני?

אני נשוי ללא ילדים הרכב ישמש אותי בנסיעות בעיקר בתוך העיר גר במרכז אבל נוסע מדי פעם לירושלים אני לא ככ רוצה מיני בפרט שבמחיר זה נראה שהם לא יותר זולים

• תוכן חדש...