Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רכב

Shayamir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

כיום יש ברשותי מזדה 5, שנת 2011 ואני מעוניין להחליף את הרכב. הדרישות העיקריות: אמינות, שיהיה קצת גבוה, יפנית/קוריאנית ומספיק מקום מאחור לשלושה ילדים (13,10,6). אין  כסאות לילדים קטנים, למעט כסא קטן לילד הצעיר.

כמעט כל הנסיעות הן קצרות או יחסית קצרות ועירוניות.

אני מעוניין ברכב בין השנים 2018-2019, כאשר התקציב הוא בסדר גודל של 100,000 ש״ח. לאחר סינון הגעתי לחמישה שמות: מיצובישי asx, מיצובישי אקליפס קרוס, ניסאן קשקאי, סובארו xv, קיה נירו. אני אישית מאוד אוהב מאזדות, אבל להבנתי זה לא בתקציב (cx-30, cx5).

אשמח לחוות דעתכם ואם פספסתי אופציות נוספות, אז כמובן אשמח לשמוע.

תודה!

פורסם

במקומך הייתי קונה קיה ספורטאז' 2018 מנוע 2.0.

האמת, לנסיעה עירונית גם מנוע 1.6 מספיק ( והרכב יהיה זול יותר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מרווחת יותר ל 3 מאחורה.

מבחינת המימדים היא קצת יותר גדולה מאשר נירו, סובארו XV, מיצובישי ASX.

די דומה לקשקאי או אקליפס קרוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מציע להתייחס למערכות בטיחות מתקדמות, שיכולות להציל חיים (שמירת נתיב נסיעה, בלימה אוטונומית, התראה לשטח מת, התראה לעייפות נהג וכדומה). אם מחליפים רכב, זה הזמן.

עריכה אחרונה על ידי Basko
הגהה
פורסם

תודה.

שאלה נוספת:

האם לדעתכם שווה לרדת לשנים 2016-2017 ולרכוש מאזדה cx-5 ?

איזה קילומטראז שנתי ממוצע נחשב סביר?

פורסם
לפני כשעה, Shayamir כתב:

תודה.

שאלה נוספת:

האם לדעתכם שווה לרדת לשנים 2016-2017 ולרכוש מאזדה cx-5 ?

איזה קילומטראז שנתי ממוצע נחשב סביר?

10000÷15000 ק"מ. אם תמצא פחות עדיף. כדאי לשלם על זה קצת יותר כולל עדיפות ליד 1.

לגבי הרכב הזה, יש לחבר שלי, פשוט אמין וסוס עבודה.

• תוכן חדש...