Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כיום אני מבוטח בהראל סוויץ. מרוצה יחסית, למעט רכיב ש"מוצץ" לי את הסוללה.

לא מעונין בחבילת ק"מ, היה לי ביטוח כנ"ל של ליברה, לא מגיע אפילו ל 5,000 ק"מ בחודש... נוסע כ 1,400 ק"מ בשנה

לכן מעוניין בתשלום על מה שנסעתי בפועל בלבד. מחפש חברה שלא דורשת התקנת רכיב ברכב. ראיתי לדוגמא את מנורה שדוגמת לפי התחברות של הנייד למערכת מולטמדיה.

לשם השוואה.

אני נהג יחיד על הרכב, מעל גיל 50, ללא תביעות ב 3 שנים האחרונות. משלם על ביטוח מקיף של פורסטר שנת 2021, 50 ₪ בסיס ועוד 32 אגורות לק"מ.

אשמח על חוות דעת שלכם אם יש.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב השני אצלינו נוסע בממוצע 5000 בשנה.

כך זה ב 13 שנים שיש לנו שני רכבים.

רק שנתיים או שלוש יצא לנו למצוא הצעה שבזכות הק"מ הנמוך היתה זולה יותר מביטוח שלא תלוי בנסועה. זה היה בלי שום התקנה או אפלקציה לבדיקת הנסועה. אבל יש לציין שזה במקרה הטוב חסך 200-300 ש"ח.

לפני חודש חידשנו והסוכנת מצאה רק פוליסה אחת שמתגמלת על נסועה נמוכה והיא הצריכה התקנת רכיב ברכב. אבל "מתגמלת" זה רק בהשוואה להצעה אחרת של אותה חברת ביטוח, כי בסוף עשינו בחברה אחרת ביטוח ללא הגבלה שעלה פחות מאותה ההצעה.

פורסם
בתאריך 14.12.2022 בשעה 16:08, Ron Poh כתב:

כיום אני מבוטח בהראל סוויץ. מרוצה יחסית, למעט רכיב ש"מוצץ" לי את הסוללה.

לא מעונין בחבילת ק"מ, היה לי ביטוח כנ"ל של ליברה, לא מגיע אפילו ל 5,000 ק"מ בחודש... נוסע כ 1,400 ק"מ בשנה

לכן מעוניין בתשלום על מה שנסעתי בפועל בלבד. מחפש חברה שלא דורשת התקנת רכיב ברכב. ראיתי לדוגמא את מנורה שדוגמת לפי התחברות של הנייד למערכת מולטמדיה.

לשם השוואה.

אני נהג יחיד על הרכב, מעל גיל 50, ללא תביעות ב 3 שנים האחרונות. משלם על ביטוח מקיף של פורסטר שנת 2021, 50 ₪ בסיס ועוד 32 אגורות לק"מ.

אשמח על חוות דעת שלכם אם יש.

מה, הרכיב של הראל סוויץ לוקח הרבה מהמצבר??? או שלא כצעקתה?!

פורסם

לא זוכר אצל מי. 

לא היה מעקב טכני.

לא היה חישוב. פשוט פרמיה מוזלת.

היתה הצהרה על ק"מ ברכב בתחילת הפוליסה ובסופה.

אם אני זוכר נכון חריגה היתה מייצרת חיוב בדיעבד.

לדעתי המקסימום השנתי היה 10,000 או 7,500. כלומר לא חיוב לפי ק"מ אלא פוליסה עם נסועה מקסימלית

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...