Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעל רכב עם מנוע כמו שלך (CDA) גם אצלי יש אכילת שמן, הרכב אמנם 2011 ועם 115K קילומטר אבל לא הגעתי למצב שהנורת שמן דולקת, אני ממלא ליטר שמן ברבעון עם שמן ספציפי, לפני זה היה אוכל הרבה יותר. 

יכול להיות כמה סיבות לאכילת שמן, מהקל אל הכבד:

אני משתמש בשמן מנוע ספציפי CASTROL EDGE W5-30 C3 , כל שמן אחר פשוט נעלם מהמנוע תוך כמה ימים, במנוע הזה ספציפית הולך האטם מכסה שסטומים ויכול להיות שלשם בורח השמן (אם אתה יודע איך, תרים קוייל אחד ותראה אם הוא רטוב בתחתית, אם כן צריך להחליף אטם, עבודה יחסית זולה במוסך), יכול להיות עוד מספר דברים אחרים ויכול להיות שילוב של כמה, מציע לך לבדוק את אלה קודם לפני שאתה רץ לבצע שיפוץ מנוע...

דרך אגב רשמת שיש לך סטייג' אחד, זה מחמיר את תופעת אכילת השמן ביג טיים, שמתי גם את התוכנה לניסיון של כמה שעות, התוצאה הייתה ריח של שמן שרוף :rofl:

ממליץ למחוק את התוכנה מהמחשב בשלב הזה...

דרך אגב 2 אני בספק אם בארץ מבצעים חצי ממה שמופיע בסרטון של השיפוץ מנוע...

יש תביעה יצוגית נגד צ'מפיון שמתנהלת ה-12 או 13 במספר (אבל מי סופר) מ-2015 בדיוק בנושא הזה (ת"צ 22585-07-15) והיא קרובה להכראה, נקבע דיון בהוכחות לעוד 4 חודשים ויכול להיות שתהיה פשרה לפני...

התביעה הזאת תעלה להם המון כסף...

תתייעץ אם אחד המוסכים שהמליצו עליהם פה, אולי תוכל למשוך זמן עד הפשרה שכנראה תציע תיקון בחינם או זיכוי על תיקון עד סכום מסוים, יכול להיות גם שמי שהלך לו מנוע יקבל מנוע "חדש"...

אגב יש להם הסכם פשרה חדש בתביעה אחרת שנוגעת לרכבי פולקסווגן טוארג (2003-2010) אודי Q5 (2008-2017 אודי Q7 (2006-2015 בנוגע לדילפת דלק מהפלאנג' של המשאבה.

https://www.championmotors.co.il/compromise-arrangements/

Detailer.gif
פורסם
לפני 33 דקות, lei1989 כתב:

בתור בעל רכב עם מנוע כמו שלך (CDA) גם אצלי יש אכילת שמן, הרכב אמנם 2011 ועם 115K קילומטר אבל לא הגעתי למצב שהנורת שמן דולקת, אני ממלא ליטר שמן ברבעון עם שמן ספציפי, לפני זה היה אוכל הרבה יותר. 

אני משתמש בשמן מנוע ספציפי CASTROL EDGE W5-30 C3 , כל שמן אחר פשוט נעלם מהמנוע תוך כמה ימים, במנוע הזה ספציפית הולך האטם מכסה שסטומים ויכול להיות שלשם בורח השמן (אם אתה יודע איך, תרים קוייל אחד ותראה אם הוא רטוב בתחתית, אם כן צריך להחליף אטם, עבודה יחסית זולה במוסך), יכול להיות עוד מספר דברים אחרים ויכול להיות שילוב של כמה, מציע לך לבדוק את אלה קודם לפני שאתה רץ לבצע שיפוץ מנוע...

דרך אגב רשמת שיש לך סטייג' אחד, זה מחמיר את תופעת אכילת השמן ביג טיים, שמתי גם את התוכנה לניסיון של כמה שעות, התוצאה הייתה ריח של שמן שרוף :rofl:

יש תביעה יצוגית נגד צ'מפיון שמתנהלת ה-12 או 13 במספר (אבל מי סופר) מ-2015 בדיוק בנושא הזה (ת"צ 22585-07-15) והיא קרובה להכראה, נקבע דיון בהוכחות לעוד 4 חודשים ויכול להיות שתהיה פשרה לפני...

תתייעץ אם אחד המוסכים שהמליצו עליהם פה, אולי תוכל למשוך זמן עד הפשרה שכנראה תציע תיקון בחינם או זיכוי על תיקון עד סכום מסוים, יכול להיות גם שמי שהלך לו מנוע יקבל מנוע "חדש"...

אגב יש להם הסכם פשרה חדש בתביעה אחרת שנוגעת לרכבי פולקסווגן טוארג (2003-2010) אודי Q5 (2008-2017 אודי Q7 (2006-2015 בנוגע לדילפת דלק מהפלאנג' של המשאבה.

אני גם קניתי את השמן הזה, זה השמן שהיצרן ממליץ עליו, אבל רק לאחרונה התחלתי להשתמש בו.

דיברתי עם רון ממוסך רון ת"א והוא אמר שצריך לעשות אוברול. אני שוקל להכניס את הרכב אליו, מאמין שיבדוק באמת שזה מה שיש לעשות לפני שיעשה על אוטומט.

אז לדעתך להוריד את התוכנה, לעשות אוברול ולא להחזיר יותר?

דווקא מאוד נהיתי איתה. לפניה הרכב היה הרבה יותר חלש/לא סחב אל מול סטייג' 1 בלבד...ולא הרגשתי בעיות. התוכנה היתה אצלי המון שנים.

פורסם
לפני 11 שעות, lei1989 כתב:

חייב להצטרף לאשכול עקב העובדה שהבאת פה משהו מאוד מעניין - התביעה שאתה מדבר עליה.

ידוע לך האם כלולים קודי מנועים ספציפיים בתביעה ואם לא, על איזה מנועים מדובר חוץ מה-1.8 המוזכר.

פורסם
בתאריך 10/27/2022 בשעה 12:26, Rinor81 כתב:

דיברתי עם רון.

אמר שאין בעיה לגבי האחריות אפילו שהרכב עם סטייג' 1, רק אלא אם תהיה בעיה בעקבות התוכנה.

התוכנה בשילוב רגל כבדה גורמות לבלאי מואץ מאוד, לקח לי בערך קילומטר וחצי מהאיזור תעשייה עד הבית להבין את זה :rofl:, הנקודה החלשה של הרכב הזה הוא הגיר (והמנוע) אז גם אחרי שתעשה שיפוץ מנוע זה לא יפתור את כל הבעיות...

בהתחשב בוותק של הרכב הייתי מוותר על התוכנה רק כדי שיסע אמין, שיקול שלך.

בתאריך 10/27/2022 בשעה 18:04, Satori כתב:

חייב להצטרף לאשכול עקב העובדה שהבאת פה משהו מאוד מעניין - התביעה שאתה מדבר עליה.

ידוע לך האם כלולים קודי מנועים ספציפיים בתביעה ואם לא, על איזה מנועים מדובר חוץ מה-1.8 המוזכר.

מנועי EA888 בין השנים 2008-2012 גם 2 ליטר וגם 1.8 TSI/TFSI, כנראה שמדובר רק בדור השני עם הטבעות בוכנה הדקות, שבו תופעת אכילת השמן יותר נפוצה...

מצורף כתב התביעה...

fced1f25-9b95-41b3-9ba4-ebc090740419-e16946414f010000090037f68f467ef5_f.pdf

Detailer.gif
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ראשית, המון המון תודות לכל החברים היקרים בקבוצה הזו אשר המליצו, שיתפו והפנו, אני בטוח שכולם תותחים, אבל בסוף צריך לבחור מוסך אחד.

החלטתי שאני מטפל ברכב אצל רון אוחנה במוסך רון אוחנה בת"א. הגעתי אליו במיוחד מאשדוד, לא נסיעה רבה, אבל בכל זאת...ואני פשוט מבסוט!

עבודה נפלאה, הרכב נוסע מצוין, תענוג של יחס ושירות, הגעתי מעכשיו לעכשיו לבדיקה זריזה וכאשר השארתי את הרכב מיד קיבלתי רכב חלופי במקום אשר הציל אותי למעשה (חייב רכב).

תוך שבוע הרכב היה מוכן ואתמול אספתי אותו. נוסע, שטוף ונקי, ומעבר לכך אפילו ציפ'ר אותי במגבי בוש מקוריים חדשים מבלי שביקשתי.

אדם מקסים, נעים הליכות, אנשי צוות ומוסך מאוד נחמדים ואדיבים, שוקל לעבור לבצע את כל טיפולי הרכב אצלו.

אני לא הכרתי אותו, אז תודה לכל החברים פה אשר הפנו אליו, כי גם אני עכשיו לקוח מאוד מאוד מרוצה של רון. לא משהו לקחת כמובן מאליו במדינה שלנו.

תודה רבה לחברי הקהילה ותודה רבה רבה לך רון אוחנה היקר!!

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

נושא אכילת שמן במנועי פולקסווגן הועלה שוב, אחרי עשור ! ונדחה.

image.thumb.png.859885df4c8f1bf575264b3ccd007102.png

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...