Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבצמיגים בעלי חתך כזה , ארגיש בתא  הנוסעים בנסיעה בעיר תחושה ממש לא נעימה של כל גבשושית,מהמורה וכביש משובש.

מבקש מבעלי הנסיון שיש להם רכב עם חתך צמיגים כזה חוות דעת.

 

עריכה אחרונה על ידי amirnat
פורסם (נערך)

איזה רכב אתה מתכוון לרכוש?

זה נתון חסר וחשוב.

יש רכבים יותר קשיחים ויש רכבים שסופגים טוב יותר מהמורות בכביש עירוני.

גם סוג הצמיגים משפיע על הנוחות. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מתלים משפיעים הרבה יותר. יש מכוניות שמכוילות כמו קרש באופן כזה שגם חתך 80 לא יעזור להן, ויש מכוילות היטב שמרגישים בהן נוח בעיר גם עם 45.

במכוניות מודרניות של היום עם מתלים עדכניים - די לא מעניין. או שנסתכל על זה הפוך - לך תמצא מכוניות עם חתך גבוה היום שהן לא משאיות. כולם עברו לחתכים נמוכים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נסיעת מבחן הם לא מאפשרים?

אני חושב שקורסה תהיה קצת.יותר רכה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 9 דקות, vladclar כתב:

נסיעת מבחן הם לא מאפשרים?

אני חושב שקורסה תהיה קצת.יותר רכה.

אכן בקורסה עשיתי נסיעת מבחן ולא הרגשתי בעיה כלשהי עם חתך נמוך. ביונדאי בכל הסוכנויות שבררתי ורציתי לעשות נסיעת מבחן אז הדגם במבחן הוא בעל חתך 55. 

×
×
  • תוכן חדש...