Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכן השורט

rokiiv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, השכן שחונה לידי, שבאורח קבע מוסיף לי כל שבוע שבועיים עוד שריטונת קטנה לאוטו (וגם קצת ללב...) הגדיל ועשה והפעם השאיר לי שתי שריטות עמוקות שמתחילות בדלת הקדמית וממשיכות לאחורית (לדעתי נסע רוורס עם דלת פתוחה - לזכותו יאמר שלא התחמק מאחריות והעביר לי את פרטי הביטוח שלו).  

2 שאלות:

1. האם במקרה זה נהוג כבר לצבוע את שתי הדלתות כולן ולא רק את השריטות (אותי כמובן מעניינת אך ורק התוצאה המוגמרת  של התיקון  - הרבה פחות העלויות של השכן שאולי בפעם הבאה יהיה זהיר יותר)

2. במידה ואני בוחר לעשות את העבודה (פחחות + רכב חלופי) מבלי לערב את הביטוח לבקשתו, האם יש במקרה זה אלמנט של ירידת ערך שצריך לקחת בחשבון (מדובר בדלתות שמעולם לא הוחלפו). אם כן, האם בכלל אפשר לקבוע דבר כזה מבלי לערב את הביטוח?

פורסם

לגבי ירידת הערך - תלוי בן כמה הרכב.

ברכב חדש יש ירידת ערך בפועל. גם אם השמאי של חברת הביטוח לא ממהר לקבוע כזאת.

ברכב ישן יחסית זה פחות רלווונטי כי עדיך 2 דלתות שעברו צביעה איכותית מאשר דלתות שרוטות.

את ירידת הערך קובע שמאי. אתה יכול לקחת אחד מטעמך בלי קשר לביטוח. העלות כ-1000 ש"ח. 

פורסם

לגבי סעיף 1 - עליך לקבל המלצה מפחח לפי הנזק בעין.

לגבי סעיף 2 - תלוי בגיל הרכב, שוויו ומתי תמכור אותו. מכל מקום, ירידת ערך של 1% ברכב ששוויו 100 אש"ח היא 1000 ש"ח (ואני בכלל לא בטוח ששמאי יקבע אפילו ירידת ערך כזו), כך שהשקעת הזמן והכסף בעניין לשיקולך. לגבי ירידת ערך בתביעות עתידיות אין לך מה לדאוג, כל עוד אין תביעת ביטוח הנזק לא ירשם במסלקה הביטוחית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...