Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחיקת מספר הרכב ממודעת המכירה זה נראה לי כל כך ארכאי.

אני למשל לא מתעקב על רכב שהמספר שלו נמחק ע"י המוכר במודעת המכירה.

היום יש אפליקציות שמאפשרות באמצעות הקלדת מספר הרכב לדעת את מחיר המחירון שלו במדוייק אצל לוי יצחק וגם פרטים רבים על הרכב באפליקציית OTTOS (איבזור בטיחות, מספר מושבים, ארץ הייצור וכדו')

אני כאן רק לציין שלדעתי מחיקת המספר  מוריד את מספר הקונים הפוטנציאלים לרכב הנמכר.

בברכה

פורסם

אני לא פוסל, יש כאלה שאולי חוששים שתקבל מידע עליהם, אם כי כשתפגשו בכול זאת תיראה את הלוחית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

אני לא פוסל, יש כאלה שאולי חוששים שתקבל מידע עליהם, אם כי כשתפגשו בכול זאת תיראה את הלוחית.

זה בדיוק הקטע, רוצה לסנן לפני שטורח לנסוע לראות את הרכב (ולגבי זה תמיד נסיעה רחוק). לא מתייחס לכאלה מודעות

פורסם

תבקש דוח סליקה, אם פה מתחילה התחמקות אז מבחינתי נורה אדומה.

מעבר לזה, איזה מידע יכול לפסול רכב רק מבדיקה של לוחית רישוי?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

המודעות היחידות שאני מסנן זה אלו ללא מחיר (מה הקטע שלהם?) וצבע. לא רוצה אדום😉

הסתרת מספר רכב במודעה לדעתי זה משהו שולי, שגם אפ'חד לא באמת יודע להסביר למה הוא עושה את זה (ככה כולם, אז גם אני)

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

פעם גם אני עשיתי, ואז הפסקתי כי לא הבנתי מה כבר יגלו.

פורסם

לא קונה, מתקשר להודעה בלי מספר.  כניראה יש לו מה להסתיר.  כשיש מספר עוד לפני הטלפון אני בודק באינטרנט כמה פרטים שאפשר בחינם מספר ידים, עבר ביטוחי, פרטי או לא...  ואז מתקשר,  כהה מסנן יותר טוב. 

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

תבקש דוח סליקה, אם פה מתחילה התחמקות אז מבחינתי נורה אדומה.

מעבר לזה, איזה מידע יכול לפסול רכב רק מבדיקה של לוחית רישוי?

א.עניין של נוחות: היום אפשר לקבל מחיר מחירון מדוייק אצל לוי יצחק לפי מספר הרכב. בשביל מה אני צריך להכניס את תוצרת הרכב, הדגם של הרכב, תת הדגם של הרכב וחודש עליה לכביש כשזה עולה אוטומוטית. נשאר רק לשקלל יד וקילומטרז'.

ב. באפליקציית OTTOS אפשר לפי מספר רכב לדעת במדוייק פרטים מעבר לנתונים הרגילים שמפורסמים במודעה כגון אבזור בטיחות (למשל אם יש קרוז קונטרול אדפטיבי שחשוב לי כי כבר התרגלתי כבר מהרכב של העבודה), ארץ ייצור (מצביע על איכות הרכב), קבוצת רישוי ועלות אגרה ועוד.

פורסם

מסתירים את המספר כדי שעבריינים לא יעתיקו אותו ויעשו עבירות פליליות עם המספר רכב שלך ויש להם    את הטלפון שלך גם .. 

זה לא סתם שאנשים התחילו לעשות את זה 

יש משהו עומד מאחורי זה

פורסם

ומה מונע מהם לעשות את זה עם כול רכב שהם רואים ברחוב?

פורסם

יש להם מספר רישוי אבל לא פרטים אחרים. הבעיה אינה פרטים בודדים אלא הצלבה שלהם ליצירת פרופילים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 22.8.2022 בשעה 11:45, sperial כתב:

יש להם מספר רישוי אבל לא פרטים אחרים. הבעיה אינה פרטים בודדים אלא הצלבה שלהם ליצירת פרופילים.

איזה עבירות אפשר לעשות עם מספר רישוי בלי רכב עצמו? זה לא מספר ת.ז. או כרטיס אשראי. הם יצטרכו להביא רכב בדיוק באותו דגם וצבע כשלך כדי להדביק עליו את המספר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 22.8.2022 בשעה 11:45, sperial כתב:

אלא הצלבה שלהם ליצירת פרופילים

איזה הצלבה צריך לעשות כדי לשכפל מספר ל(שם דוגמא) מאזדה 3 שנה כל שהיא צבע בורדו אפור חוץ מאשר לעבור ברחוב ולראות אחת כזו?

ואם מחפשים משהו יותר נפוץ מזה (נגיד מזדה 3 בצבע יותר מקובל מבורדו אפור, שלא לדבר על קורולה לבנה לא חשוב השנה) מספיק רק להוציא את הראש מהחלון.

כולה הם צריכים לשכפל מספר שיתאים לסוג הרכב והצבע.

פורסם
לפני 5 שעות, Dzone כתב:

איזה עבירות אפשר לעשות עם מספר רישוי בלי רכב עצמו? זה לא מספר ת.ז. או כרטיס אשראי. הם יצטרכו להביא רכב בדיוק באותו דגם וצבע כשלך כדי להדביק עליו את המספר

זה מה שעושים.

יותר מזה הייתה כתבה לא מזמן על כמה אנשים שיום אחד גילו שעשו להם העברת בעלות על הרכב,במדינה שלנו אפשר הכול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...