Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 47 דקות, pasat04 כתב:

לא שאני מטיל ספק בדבריו של מקבל הדוח, אבל חוץ משיחות וכתיבת הודעות, יש היום עוד מגוון של אפשרויות אודיו לשמיעה, למשל הודעה קולית בוואטסאפ, פודקאסטים וכו'.

נכון , אולם היא טוענת שהיד הייתה על האוזן עם הטלפון
אם היה שומע הודעות קוליות , הטלפון לא היה מורם.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 דקות, 2pac כתב:

הדוח הזה לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו.

כלומר?

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, M H כתב:

כלומר?

יש פה כמה חוסרים משמעותיים.

1. לא כתוב איך ואיפה השוטרת עצרה את הרכב. בלי זה היא יכולה לטעון עד מחר ל"קשר עין".

2. לא כתוב איפה בדיוק היא עמדה, ומאיפה לאיפה הרכב נסע, אז אין כאן שום אינדיקציה למרחק ממנו השוטרת ראתה את העבירה, וזה לא משהו שאפשר לשחזר בבימ"ש .

ק"מ 4 על כביש 89 אמור להיות צומת כברי. אולי הרכב נסע על כביש 70, ואם היא היתה על 89 איך בדיוק היא הגיעה אליו?

עריכה אחרונה על ידי 2pac
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 9 שעות, 2pac כתב:

יש פה כמה חוסרים משמעותיים.

1. לא כתוב איך ואיפה השוטרת עצרה את הרכב. בלי זה היא יכולה לטעון עד מחר ל"קשר עין".

2. לא כתוב איפה בדיוק היא עמדה, ומאיפה לאיפה הרכב נסע, אז אין כאן שום אינדיקציה למרחק ממנו השוטרת ראתה את העבירה, וזה לא משהו שאפשר לשחזר בבימ"ש .

ק"מ 4 על כביש 89 אמור להיות צומת כברי. אולי הרכב נסע על כביש 70, ואם היא היתה על 89 איך בדיוק היא הגיעה אליו?

כפי שכתבתי בפוסט קודם העתקתי מה שהבנתי

היא רשמה שהיא הייתה בק"מ 9 , זה יוצא מעט אחרי נווה זיו

כיוון הנסיעה הוא לכיוון מערב

אכן, לא רשמה מאיזה מרחק ראתה אותו

יש שני מקומות של כניסות ששוטרים עומדים בהם .

אם היא יכלה לראות אותו ממרחק זה אומר שגם הוא היה יכול לראות אותה ואם , כפי שאמרה, הוא הוריד רק שזיהה אותה אז זה היה קורה מאות מטרים מהמיקום שלה.

בכל אופן , הוא מתכוון להישפט כיוון שהוא חוזר ואומר שהוא לא שוחח בטלפון , בטח לא כאשר יש לו דיבורית.

פורסם

כנראה שלא תהיה שום בעיה להפיל את הדוח הזה, גם בלי עו"ד.

הייתי מתחיל בלהוציא לוג שיחות נכנסות ויוצאות מחברת הסלולאר. 

לצערנו הרב השוטרת עדיין יכולה לטעון שהבחור דיבר בוואטסאפ\טלגרם\סיגנל\כל-אפליקציה-אחרת ועם זה אין הרבה מה לעשות.

הייתי גם מתכונן לחקירה צולבת של השוטרת - איפה עמדה, מאיפה ראתה אותו, איך בדיוק היא יכולה לזהות טלפון בתוך כף יד ממרחק של עשרות מטרים לרכב נוסע ב 70-90 קמש.

מוסיף את נושא הדיבורית - למה שמישהו עם דיבורית יחזיק את הטלפון ליד האוזן? 

שואל אותה ישירות בזמן המשפט מדוע סירבה להסתכל על רישומי שיחות נכנסות ויוצאות ברגע מתן הדוח.

שואל אותה בזמן משפט מדוע לא רשמה בדוח איפה עמדה, באיזה מהירות הבחור נסע ועוד.

רוב האנשים מחזיקים את הטלפון ביד שמאל, היד החלשה, וממשיכים להחזיק בהגה ביד ימין - היד החזקה, כמה נוח שהשוטרת היתה מימינו והוא החזיק את הטלפון ביד ימין.

בנוסף - במידה והבחור מחזיק את הטלפון ביד ימין - והשוטרת מימינו - כף היד אמורה להסתיר את רוב הטלפון - איך השוטרת יודעת שהוא לא גירד באוזן? ממרחק של עשרות מטרים הצליחה להבחין בכמה ס"מ הגלויים של הטלפון?

תוקף גם את נושא קשר העין - לא רשמה איפה עמדה איך התחילה במרדף ועוד ועוד - איך אמורים להיות משוכנעים שנשמר קשר עין?

כמובן לוקח את כל הנ"ל לתובע\ת ובודק אם יש רצון לבטל את הדוח ולחסוך לשוטרת ולתובע\ת מבוכה מיותרת.

פורסם (נערך)

טיעון היד לא רלוונטי לדעתי. בנהיגה הטלפון מונח כמעט תמיד לימין הנהג, על הכסא או בתפס כלשהו, ויד ימין היא זו שמושטת לקחת.

זה נכון שאפשר אחרי כן להחליף ידיים, אבל זה תמרון עם ההגה.

לא מעט נהגים ממשיכים להחזיק בימין בזמן שיד שמאל אוחזת בהגה והמרפק שלה על ״אדן החלון״.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אגב פעם נסעתי לרופא עם כאב בשן ימין. לאט בעיר. נשננתי עם היד על המשענת ושמתי אותה על הלסת. אופנוען תנועה רכב לידי כמה שניות רצוף. פתחתי חלון, הראיתי לו את היד הריקה שלי בתנועת שלום של מלכת אנגליה והוא המשיך הלאה. מאמין שיכל לחרטט דו"ח אם היה רוצה ואז הייתי צריך להוכיח שאין לי אחות. זה עד כדי כך קל ואין באמת השלכות שליליות. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 7 שעות, Morningstar כתב:

כנראה שלא תהיה שום בעיה להפיל את הדוח הזה, גם בלי עו"ד.

הייתי מתחיל בלהוציא לוג שיחות נכנסות ויוצאות מחברת הסלולאר. לא רלוונטי כלל. התקנה מדברת על אחיזה או שימוש בטלפון.

לצערנו הרב השוטרת עדיין יכולה לטעון שהבחור דיבר בוואטסאפ\טלגרם\סיגנל\כל-אפליקציה-אחרת ועם זה אין הרבה מה לעשות.

הייתי גם מתכונן לחקירה צולבת של השוטרת - איפה עמדה, מאיפה ראתה אותו, איך בדיוק היא יכולה לזהות טלפון בתוך כף יד ממרחק של עשרות מטרים לרכב נוסע ב 70-90 קמש.נקודה חשובה, היה משפט שבדיוק על זה הנהג זוכה

מוסיף את נושא הדיבורית - למה שמישהו עם דיבורית יחזיק את הטלפון ליד האוזן? לא רלוונטי. השוטר לא אמור לנחש את הלך הרוח של נהג האוחז בטלפון והסיבות לאי שימוש בדיבורית. מנסיוני, לא מעט מדוחות הטלפון שרשמתי, הייתה דיבורית ברכב. לפני שבוע רשמתי דוח לנהגת, שהיה לה מתקן. תגובתה הייתה שהטלפון נפל מהמתקן והיא בדיוק הרימה אותו

שואל אותה ישירות בזמן המשפט מדוע סירבה להסתכל על רישומי שיחות נכנסות ויוצאות ברגע מתן הדוח.לא רלוונטי כאמור

שואל אותה בזמן משפט מדוע לא רשמה בדוח איפה עמדה, באיזה מהירות הבחור נסע ועוד.

רוב האנשים מחזיקים את הטלפון ביד שמאל, היד החלשה, וממשיכים להחזיק בהגה ביד ימין - היד החזקה, כמה נוח שהשוטרת היתה מימינו והוא החזיק את הטלפון ביד ימין.לא נכון. 2 הדוחות שרשמתי השבוע, הנהג החזיק טלפון ביד ימין.

בנוסף - במידה והבחור מחזיק את הטלפון ביד ימין - והשוטרת מימינו - כף היד אמורה להסתיר את רוב הטלפון - איך השוטרת יודעת שהוא לא גירד באוזן? ממרחק של עשרות מטרים הצליחה להבחין בכמה ס"מ הגלויים של הטלפון?

תוקף גם את נושא קשר העין - לא רשמה איפה עמדה איך התחילה במרדף ועוד ועוד - איך אמורים להיות משוכנעים שנשמר קשר עין?עוד נקודה חשובה

כמובן לוקח את כל הנ"ל לתובע\ת ובודק אם יש רצון לבטל את הדוח ולחסוך לשוטרת ולתובע\ת מבוכה מיותרת.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה רבה על התשובות

כיוון שהוא טוען בתוקף שהוא לא דיבר , הוא ככל הנראה יילך למשפט כי זה עניין עקרוני.

אעדכן במידה ויהיה משהו.

פורסם

אם הוא מתכנן ללכת למשפט, שיקח עו״ד.

הוא מגיע בעמדת נחיתות, כי בפועל הוא אשם עד שתוכח חפותו.

או שלפחות יעשה שיעורי בית רציניים ולימד פסקי דין רלוונטים.

פורסם
לפני 8 שעות, fatboy1340 כתב:

שמנצ'יק לא יודע כמה פעמים זומנת למשפט במסגרת תפקידך, אבל בעוונותי נאבקתי בלא מעט דוחות (100% זיכוי בינתיים), וקראתי בסבלנות רבה מאוד פסקי דין של עוד מאות. הכל רלוונטי.

משפט תעבורה לא מתנהל כמו משפט פלילי שהעו"ד של הצד השני קופץ עם objection על כל שאלה שלא רלוונטית - הכל רלוונטי.

אם הנתבע ישאל את השוטרת שאלה שתגרום לה להתבלבל ולגמגם - גם אם השאלה עצמה לא הכי רלוונטית, היא תהיה רלוונטית בעיני השופט.

בנוגע ללוג שיחות - אני חושב שזה רלוונטי מאוד, השוטרת טוענת שהוא החזיק את הטלפון על האוזן, ולמרות שיש שימושים כאלו ואחרים כגון שמיעת הודעות וכד' - רוב השימושים של טלפון בצמוד לאוזן זה לנהל שיחה - ורוב השיחות האלו מתנהלות על גבי הרשת הסלולרית שלזה יש תיעוד מסודר בחברת הסלולאר.

מוכן לקחת בחזרה את הנקודה על יד ימין יד שמאל, כל שאר הנקודות לדעתי יעזרו לבחור בזמן משפט.

• אהבתי 2
פורסם

מחזק את שנאמר.

כדאי לקחת עו"ד.

נכון שעניין רישום שיחות אינו רלוונטי לסעיף העבירה, תוכנה, או הנסיבות בגינן היא נעברה (כגרסת שמנצ'יק), אך עניין זה רלוונטי למשפט ולהוכחות, כיוון שהוא מעלה תהייה באשר לצורך של הנהג לאחוז במכשיר. הימצאות דיבורית מחזקת תהייה זו (כגרסת כוכב הבוקר).

ויחד, כל הטענות, לרבות אי ציון נקודות העצירה, אי ציון המרחק בו הבחינה בו, אי ציון היעדר מכשולים או רכבים נוספים שעלולים היו להסתיר או להפריע לה, ספק באשר לנקודה בה עמדה (לטענת פותש, ק"מ 9, בדוח זה נראה כמו 4), ספק ביכולת להבחין בפרט כה קטן בכביש בינעירוני שהתנועה בו נוסעת במהירות רבה יחסית - כל אלה במצטבר בהחלט נוטעים ספק סביר.

פורסם
בתאריך 21.7.2022 בשעה 20:03, Keyser Söze כתב:

כגרסת כוכב הבוקר

אוף טופיק:

אם כבר לתרגם - אז Morningstar מתייחס לשם נוסף של לוציפר (או השטן), בעברית מוכרים השמות "הילל בן שחר" או "כוכב השחר".

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 12 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אוף טופיק:

אם כבר לתרגם - אז Morningstar מתייחס לשם נוסף של לוציפר (או השטן), בעברית מוכרים השמות "הילל בן שחר" או "כוכב השחר".

כוונת המשורר היתה לנגה, לוציפר היה בונוס 😏

• תוכן חדש...