Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה קצת ארוך, אז האמ;לק:

לאחר חוות דעת סותרות משני מוסכים מחפש המלצה למוסך אמין ולא יקר שמבין ברנו, בין חדרה לחיפה.

ברשותי רנו קולאוס 2009, בנזין, יד שניה במשפחה, 118K ק"מ. אצלי כ-3 שנים. ההגה חשמלי. הרכב מרווח ונוסע נהדר מלבד הבעיה שכאן.

לפני כשנה וחצי במהלך טיפול הומלץ לי להחליף משולשים. החלפתי. 

לאחר זמן קצר ההיגוי השתבש משמעותית, 

במוסך איבחנו בעיה במסרק רכב וכן שהמשולשים שהורכבו לא היו תקינים. הם הוחלפו במסגרת אחריות.

מסרק רכב הוחלף לתחליפי בעלות 1,100 ש"ח.

זמן מסוים נסע טוב ואז לאחר כמה חודשים מכוון ההגה חריקות רועשות וההיגוי שוב משובש.

המוסך אמר שהבעיה במנוע החשמלי של ההגה וגם שיש להחליף שוב משולשים. להשיג מנוע הגה מפרוקיה לא פשוט, בינתיים מנסה להשיג מחו"ל. 

היום ניגשתי לבדיקה במוסך אחר. קבע שהבעיה בכלל במסרק ההגה (בן שנה) ולא במנוע החשמלי והציע לשלוח לשיפוץ בעלות 1,400 (יותר ממה שעלה החלק).

ברור לי שלקבל דיאגנוזה דרך הפורום לא ממש אפשר, אפילו שאם למישהו יש עם זה ניסיון אשמח לכל רעיון.

ברור לי גם שאני צריך מוסך שמבין ברנו/היגוי כי לשפוט בין שני אלה אני לא יודע.

תודה על המלצה ולכל רעיון!

עריכה אחרונה על ידי אבנר.אלקיים
  • תוכן חדש...