Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי קראתי את התגובות שלכם ואולי באמת יש מקום לקנות אוטו 4.4 ולשפר אותו שיהיה נוח וכיף.

אז משהו בגודל בינוני לא ענקי ולא פיצי באמת נישמע לי לעיניין...

איזה רכבים אתם יכולים להמליץ לי כדי שאני יהנה איתם גם על הכביש (אבל מאט מאחר ויש לי פאסאט אני לרוב יסע בכביש איתה) ושיתאים מאוד לנסיעה של הרים/שטח

אני ירושלמי ויש ליד הבית שלי רכס כזה ממש כיף בקיץ לנסיעות עם טרקטורונים ובאגים ואני באמת רוצה לנצל את זה

לא איכפת לי שהוא יבלע דלק מאחר וזה לא משהו שאני הולך לחרוש עליו אלה משהו שאני הולך להשתמש בשישי שבת מידי פעם לצורך כיף בלבד.

אשמח לשמוע המלצות מענינות

פורסם

***הקפצה***

אני מחפש משהו פשוט וטוב לשטח.

אני אשמח לשמוע מה יש וכמה עולה כל דבר ולפי זה אני אתכנן את עצמי אם שווה לי לקנות אוטו שטח מוכן ולשפר אותו או להכין אוטו ישן לשטח.

פורסם
...ולפי זה אני אתכנן את עצמי אם שווה לי לקנות אוטו שטח מוכן ולשפר אותו או להכין אוטו ישן לשטח.

לא כל כך הבנתי מה רצית לומר במשפט הזה, אבל אני אנסה בכל זאת.

לפי הנתונים שנתת (בעיקר סעיף הדלק), אני חושב שהסופה תענה לך על רוב הדרישות.

אומנם האמינות שלה לא להיט, אבל החלקים מאוד זולים. היא בסיס מעולה לשיפורים, ויש לה יכולות שטח גבוהות.

המחיר שלה מתחיל מבסביבות 20K (בערך) למודל 92.

חשוב גם שתאמר מהו התקציב כדי שאני לא סתם אזרוק עוד דגמים שלא יהיו רלוונטים לגביך.

• תוכן חדש...