Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה כרגע רישיון ורציתי לדעת אם חבר שלי יכול להיות המלווה.

יש לו רישיון מעל ל- 5 שנים, אבל לאחרונה הייתה לו שלילה לתקופה של 4 חודשים, בלי דרישה לחידוש רישיון - לא צריך לעבור טסט ותאוריה פעם נוספת.

האם הוא עדיין יכול להיות המלווה שלי?

פורסם

כנראה שלא, אבל הייתי מחפש מלווה קצת יותר מוצלח - אחד מנוסה עם רקורד נקי, שיוכל להדריך אותי בנהיגה נכונה ולא רק ישב לצידי בלי לתת פידבק ענייני.

הרעיון שמאחורי המלווה הו תקופת הדרכה נוספת אחרי שסיימת את התקופה עם מורה הנהיגה ובלי המגבלות של שיעורים קצרים באיזורים קבועים. עדיף שזה יהיה נהג ותיק ומנוסה, שיוכל להדריך אותך בדברים הקטנים של "החיים עצמם".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 9.6.2022 בשעה 23:10, sperial כתב:

הרעיון שמאחורי המלווה הו תקופת הדרכה נוספת אחרי שסיימת את התקופה עם מורה הנהיגה ובלי המגבלות של שיעורים קצרים באיזורים קבועים. עדיף שזה יהיה נהג ותיק ומנוסה, שיוכל להדריך אותך בדברים הקטנים של "החיים עצמם".

רעיון יפה, אבל זה עושה נזק שאין לך מי שילווה אותך (כמו במקרה שלי שהוצאתי רישיון)

אמרו לי "שב בבית 3 חודשים תחליד קצת"

• אהבתי 1
פורסם

ומה עדיף? מישהו שיכניס לך מנהגים שליליים? תבין שנהג יחסית טרי שכבר ספג שלילה של כמה חודשים חשוד מאוד בעיני.

יש אופציה של ליווי על ידי מורה לנהיגה, מצמצם את השעות הנדרשות ל-12 בלבד. נכון שעולה מחיר של שיעורים. מצד שני, גם להחזיק רכב ולהשתמש בו עולה כסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהייתי בן 17 הוצאתי רשיון. הייתי מהראשונים שחויבו במלווה, ופשוט לא נהגתי 3 חודשים.

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רעיון, לא חובה לנהוג עם מלווה אבל אם משלימים מספר שעות עם מלווה זה מקצר את התקופת נהג חדש. (או בעצם בארץ בלי מלווה זה יאריך..)

פורסם
לפני 50 דקות, Sparrow420 כתב:

רעיון, לא חובה לנהוג עם מלווה אבל אם משלימים מספר שעות עם מלווה זה מקצר את התקופת נהג חדש. (או בעצם בארץ בלי מלווה זה יאריך..)

בישראל? גם ככה חותמים על ליווי שמחוייב בחוק (50 שעות) בלי שהמלווה ישב רגע אחד ליד הנהג החדש. אין טיפה אמינות להצהרת ליווי.

• תוכן חדש...