Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי i30 ואני רוצה להתקין חגורה רביעית במושב האחורי בשביל הילד הרביעי.

הכוונה שלי היא לשים שם 4 ילדים קטנים [בגיל ובגודל], כולם חגורים. לנסיעות בודדות רובם בתוך העיר ולמשך תקופה לא ארוכה.

אני מתכווין לבקש שהחגורה הנוספת תהיה עם 3 נקודות (דהיינו על הכתף). בנוסף אני ישים איזה כרית הגבהה במקום בוסטרים, כיון שלא יהיה מקום לבוסטרים.

אני באמת רוצה לדעת לגבי הבטיחות של מהלך כזה. אני משער שזה לא פסגת הבטיחות, אבל גם האופציה שאשתי והילד יסעו במקביל במונית במושב האחורי בלי חגורה בכלל, זה גם לא יותר בטוח.

אני בעיקר רוצה לדעת על הבטיחות, הדו"ח פחות מפריע לי (זה יוצא יותר זול מלקנות רכב 7 מקומות, במיוחד לפני פסח...), אגב הרכב משנת 2010 ולא כתוב ברשיון מספר נוסעים מותר, כך שאני לא בטוח איזה עונש יש על כזה דבר.

אני מאמין שיהיו כאלה שיאמרו שזה לא בטוח, אשמח גם להבין למה, ועד כמה זה לא בטוח, בסכה"כ מסברא זה לא נשמע סוף העולם.

ואם יש דרך לעשות את זה בצורה חוקית וכשרה, מה טוב ויותר מאשמח לדעת. רק הבנתי שאין דבר כזה.

פורסם

רשמית חגורה אמורה להיות מרותכת לשלדת הרכב,

כדי שתחזיק את הנוסע גם בתאונה קשה שמפיעלה לחץ עצום.

אני לא מומחה לבטיחות,

אבל אולי למשקל של ילד קטן,

פלוס זה שבנסיעה עירונית המהירויות לא גבוהות,

אולי יספיק חיבור ותר פשוט של החגורה,

רק תוודא שמחברים אותה למשוה חזק ולא רק לריפוד או משהו כזה.

[אופציה נוספת לקשור בחגורה הזו רק כסא תינוק הפוך מכיוון הנסיעה,

כשהכסא שלפניו סוגר עליו].

אגב, החגורות היום גם מחוברות לחיישני תאונה,

מה שכנראה לא קיים בחגורות מאולתרות.

פורסם

אין דרך חוקית לאשר את זה, ובמקרה תאונה זה יכול להסתיים בפגיעות קשות.

רוצה להסיע ארבעה ילדים בבטחה? קנה רכב מתאים.  אני מעריך ששלומם של ילדיך חשוב לך יותר מכל דבר אחר.

• רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...