Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

יש לי שיפשופים של צבע מרכב אחר על כל החלק הימני 

אני מרגיש שזה על הפח ואני מעוניין לנסות להוריד את זה 

ניסיתי עם קצת אלכוהול וזה עזר מעט

אני מבולבל מכל החומרים שיש בשוק פוליש עדין/גס ווקס

אשמח להכוונה מה לקנות ואיך לעשות הצורה הכי פשוטה 

מדובר על איוניק צבע שחור 

פורסם

אם השפשוף לא חדר את כל עובי שכבת הלכה והצבע, יש סיכוי שתצליח לטשטש את השריטות עם פוליש (אפשר להתחיל עם עדין, ולעבור לגס אם יש צורך). אם מדובר בשטח מאוד גדול, "כל החלק הימני" (כנפיים ושתי דלתות?), עדיף לעשות באופן מכני ולא ידני.

לפעמים בשפשוף מרכב אחר, מה שרואים על הפח זה בכלל הצבע של הרכב השני "שנמרח" על הרכב שלך, ואת זה פוליש מוריד בקלות יחסית.

ווקס לא מיועד להוריד שריטות, אלא כדי לשמש לשמירה על הצבע, אחרי שטיפה, מנזקי שמש, והדבקות של לכלוך על גבי המשטחים הצבועים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 דקות, pasat04 כתב:

אם השפשוף לא חדר את כל עובי שכבת הלכה והצבע, יש סיכוי שתצליח לטשטש את השריטות עם פוליש (אפשר להתחיל עם עדין, ולעבור לגס אם יש צורך). אם מדובר בשטח מאוד גדול, "כל החלק הימני" (כנפיים ושתי דלתות?), עדיף לעשות באופן מכני ולא ידני.

לפעמים בשפשוף מרכב אחר, מה שרואים על הפח זה בכלל הצבע של הרכב השני "שנמרח" על הרכב שלך, ואת זה פוליש מוריד בקלות יחסית.

ווקס לא מיועד להוריד שריטות, אלא כדי לשמש לשמירה על הצבע, אחרי שטיפה, מנזקי שמש, והדבקות של לכלוך על גבי המשטחים הצבועים.

תודה רבה 

יש איזה המלצה לפוליש?

האם לאחר הפוליש יש עוד חומר שצריך למרוח?

האם מכני חייב את המכונה או שאפשר עם מברגה?

פורסם (נערך)

עדיף פוליש מחברה מוכרת, ולא איזו שפורפרת עלומת שם עם הכיתוב "מעלים שריטות".

עבודה עם מכונה מצריכה ניסיון קודם. בלי ניסיון, עלול להגרם נזק מכוער ויקר.

אחרי פוליש מומלץ למרוח וקס, להגנה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

פוליש טוב לעבודה עם מכונה או באופן ידני הוא ה-Ultimate Compound של Meguiar's.

אם לא מכונת פוליש DA אז שיהיה ידני, לדעתי אפשר בכיף לשרוף את הצבע עם כל מני מכונות/שיטות אחרות.

פורסם
לפני 12 שעות, imprezadude כתב:

פוליש טוב לעבודה עם מכונה או באופן ידני הוא ה-Ultimate Compound של Meguiar's.

אם לא מכונת פוליש DA אז שיהיה ידני, לדעתי אפשר בכיף לשרוף את הצבע עם כל מני מכונות/שיטות אחרות

תודה

לדעתך זה יוריד את הסימני צבע של על הרכב אני מפחד שלא יהיה יותר נזק

IMG-20220302-WA0003.jpeg

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, imprezadude כתב:

קשה להבין מהתמונה, אך ייתכן שכן. תנסה לבצע פס אחד של הפוליש ותראה איך זה מתקדם.

תודה

סליחה על השאלות הרבות

אבל מה הדרך לעשות פוליש ידני

בסיבובים או למטה למעלה?

מפעיל לחץ או לא?

לשטוף לפני?

אשמח להמלצה על ווקס לרכב שחור 

והאם לדעתך המוצר שהצעת לי טוב יותר מה פוליש ווקס לרכב  SOMAX NANO PRO שחור שהוא גם וגם 

אני חושב שהצבע שלי שחור מטאלי איוניק 2019

עריכה אחרונה על ידי elad098
פורסם

לנקות כמובן. אתה רוצה לשרוט את הרכב?

כשהפח קר ובצל, לשים טיפה של קומפאונד על הצבע הלבן על אזור פצפון כדי לבדוק איך תתקוף את זה. תחכה כמה דקות ותסיר בלי לחץ עם מטלית נקייה ובלי לשפשף. אם ירד זה סימן טוב ותמשיך הלאה. אל תנסה לשפשף בשלב הזה, זה לא בשבילך. תוריד כמה שאתה יכול בשיטה שאמרתי.

אם לא תהיה מרוצה מהתוצאות, תקח לדיטיילר והוא כבר יאמר לך אם הזה עבודה בשבילו או PDR או פחח.

אם זה דיטיילינג תחליט אם שווה לך ללמוד את הכל, כי נראה שתגרום רק נזק וסתם תוציא כסף על מכונות ומוצרים (לא בא להעליב, ככה זה נראה).

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 47 דקות, Coro כתב:

תחכה כמה דקות ותסיר בלי לחץ עם מטלית נקייה ובלי לשפשף.

מניסיון עם החומר, לא מחכים איתו. מסיימים את היישום, הוא אמור דווקא להתפרק תוך כדי, ומנגבים מיד, בעדיפות יחד עם IPA.

• תוכן חדש...