Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

לא מזמן ראיתי איזשהו רכב שנראה לי טוב וכששאלתי את בעליו אם ברצונו למכור הוא השיב לי בחיוב, בכל מקרה, כמה ימים מאוחר יותר הלכתי אליו להתרשם מהאוטו וביקשתי ממנו לראות את הרשיונות של הרכב...

ברשיון, הרכב לא היה רשום על שמו אלא על שם מישהי...כששאלתי אותו בנוגע לשם הוא שזאת גיסתו ושהוא מוכן לקחת אותי אליה וגם להראות לי את הת.ז. שלה...אגב, הוא אמר לי שהיא גרה איפה שראיתי את הרכב לראשונה...

אגב, את הרכב ראיתי יותר מפעם אחת ליד אותו מקום...

מה אתם אומרים? מה צריך לעשות כדי להיות בטוח שלא מרמים אותי?

תודה מראש,

Grand Torismo

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

קודם כל אתה ניגשת אליו כדי לשאול אם הוא מוכר.

שנית ביקשת לראות רישיון רכב והוא הראה לך, וגם היה מוכן להביא אותך אל בעלי הרכב.

מה הבעיה כאן?

הרכב נראה לך? קח אותו לבדיקה תבדוק שהוא לא משועבד או מעוקל ומזל טוב יש לך רכב חדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אולי תרגיל של סוחר רכבים אולי לא.

צריך לברר יותר לעומק.

לגשת לבעלת הרכב ולהשוות פרטים.

בברכה L.A

לא נשמע כמו תרגיל, הרכב כלל לא היה מוצע למכירה, הוא ניגש אליו ושאל אותו אם הוא מוכר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אולי תרגיל של סוחר רכבים אולי לא.

צריך לברר יותר לעומק.

לגשת לבעלת הרכב ולהשוות פרטים.

בברכה L.A

אין לי בעיה אם הוא סוחר...ובנוסף אני נהגתי לראות את האוטו בשני המקומות (כלומר איפה שהוא גר וגם היכן שבעלת הרכב גרה...)

אני שואל אם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו חוץ מבדיקת הרכב לגופו, השוואת רשיון עם ת.ז של בעל הרכב, בדיקת משכון ברשם המשכונות וכמובן ביצוע ההעברה עם בעל הרכב ולא "נציג" שלו...

www.opel.de

פורסם

כל עוד אתה יכול להפגש פנים אל פנים עם בעלת הרכב, ולברר איתה כי הרכב אכן שלה, אני לא רואה שום בעיה.

הרבה אנשים רושמים רכבים על שמם של אחרים, כדי לקבל הטבות בביטוח לאומי, החזר הוצאות רכב בעבודה או כל מיני קומבינות אחרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במיוחד אם הרכב הוא לא רכב נדיר אז אין לך כ"כ ממה לחשוש. מאיך שסיפרת הבן אדם נשמע אמין.

כמעט קניתי פיאט אונו אדומה (שפורסמה כאן בפורום), ונפגשתי עם אח של בעלת הרכב ואיתו סגרתי על הכל, כשרצינו להעביר בעלות, היא הגיעה והפרטים אומתו,(רק בגלל, בזכות, שאבא שלי שכח את הת"ז שלו, לא היה לי 18, לא העברנו בעלות וקניתי לבסוף את הסובארו שלי).

** אתם יודעים, לא לכולם יש זמן חופשי ואת הפנאן ללכת ולהפגש עם כל אחד שרוצה לקנות את הרכב שלהם, יש להם עבודה, בית, ילדים, חיים משלהם. אם הסוחרים אימצו את השיטה של "האוטו לא שלי הוא של בן דוד של אבא של אח של חבר של הנכד שלי" זה לא אומר שכולם ככה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
במיוחד אם הרכב הוא לא רכב נדיר אז אין לך כ"כ ממה לחשוש. מאיך שסיפרת הבן אדם נשמע אמין.

כמעט קניתי פיאט אונו אדומה (שפורסמה כאן בפורום), ונפגשתי עם אח של בעלת הרכב ואיתו סגרתי על הכל, כשרצינו להעביר בעלות, היא הגיעה והפרטים אומתו,(רק בגלל, בזכות, שאבא שלי שכח את הת"ז שלו, לא היה לי 18, לא העברנו בעלות וקניתי לבסוף את הסובארו שלי).

** אתם יודעים, לא לכולם יש זמן חופשי ואת הפנאן ללכת ולהפגש עם כל אחד שרוצה לקנות את הרכב שלהם, יש להם עבודה, בית, ילדים, חיים משלהם. אם הסוחרים אימצו את השיטה של "האוטו לא שלי הוא של בן דוד של אבא של אח של חבר של הנכד שלי" זה לא אומר שכולם ככה.

יוסי.

אני מסכים איתך...אבל במקרה הזה הרכב הוא שלו אבל רשום על שם גיסתו...

www.opel.de

• תוכן חדש...