Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי מאזדה 6 פרמיום שנת 2009, לאחרונה החלפתי סטרטר,אלטרנטור ומצבר חדשים באותו שבוע, לאחר מכן(לא יודע אם קשור להחלפות או לא) תוך כדי נסיעה לפתע נדלקו כל הנורות בלוח שעונים,השעונים של הטורים והקמ״ש ירדו ל0 ולא הגיבו תוך כדי נסיעה שהרכב נותן גז רגיל ונוסע על 120 בערך והלך ההגה כח, לאחר שעצרתי כיביתי את הרכב והרכב לא נתן להניע ולא נתן בכלל סטרטר למשך 10 דקות בערך ואז הצליח להניע אבל נדלק עם נורת צ׳ק אנגין, ולמיטב זכרוני קודי התקלה היו u0100 u0101 u0121

שאומרים שיש כשל בתקשורת בין המחשב למנוע,בין המחשב לגיר, ובין המחשב ללוח שעונים.

מישהו נתקל בבעיה דומה? או יודע מה יכולה להיות הסיבה? יש לציין שזה קרה לי כבר 4-5 פעמים

(מישהו אמר לי שיכול להיות תקלה באלטרנטור והלכתי החלפתי שוב אלטרנטור כי זה עוד באחריות ועדיין לא נפטרה הבעיה)

פורסם (נערך)

נראה לי כמו אלטרנטור תקול שלא טען/טוען את המצבר ולכן לא יכולת להתניע, כך שבמקסימום הלכו רק אלטרנטור ומצבר. בהמשך אולי הותקנו אלטרנטורים משופצים לא מתאימים או לא איכותיים שגרמו/גורמים למסיבה עם מחשב/ים לא תקין/ים. ואתה אולי המשכת/ממשיך לנסוע עם רכב לא תקין. לא הכי בריא להפעיל מנוע בכוח, ולא נראה טוב הסיפור.

אם זה קרה 4-5 פעמים רק במהירויות גבוהות, יכול להיות שאיזושהי הגבלת זרם באלטרנטורים שהותקנו לא תקינה. בתור התחלה, הייתי מתניע את הרכב בחניה, בודק אם הנורות המתאימות כבויות, שעוני חום וטורים תקינים, ואולי נוסע קצת בעיר בלבד ובודק מד מהירות.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

זה מה שאמרו לי גם והחלפתי שוב את האלטרנטור לאחד חדש, אבל עדיין התקלה חזרה.

קרה גם במהירות גבוהה וגם במהירות נמוכה בתוך העיר.

חשוב לציין שאחרי כמה דקות שהרכב לא נותן אפילו סטרטר הרכב מניע רגיל ופשוט נדלק עם המנורת מנוע עם קודי התקלה שרשמתי למעלה.

פורסם

מי ביצע את החלפת האלטרנטור והמתנע (סטרטר), אתה או ממוסך/חשמלאי רכב?.

למה הם הוחלפו?

צריך לבדוק אם אין מגע חשמלי חופשי בחיבורי המתנע, חיבורי המצבר וכו'.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...