Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 9.1.2022 בשעה 16:03, khc כתב:

אדייק קצת יותר- רוב ה"מיניבוסים" מגיעים בגרסת רכב העמסה / מסחרית ובארץ מוסיפים להם מושבים, חלונות, דלתות חשמליות, מיזוג, הגבהת גג לפעמים. 
מה יוצא ליבואן מזה: גרסה זולה יותר בייבוא .
מה יוצא לנוסעים מזה- בחילות וכאבי גב, המתלים מכויילים לנשיאת משא ולא אנשים.
אחרי אינספור נסיעות במוניות שירות גדולות ורכבי הסעות מאולתרים שכאלו.
בפעם ב... כשנוסעים ברכב הסעות שהגיע במקור כרכב הסעות (בד"כ בדגמי הספרינטר היקרים יותר) מורגש ההבדל.

מיניבוס מוגמר עולה הרבה יותר מוואן מסחרי סגור + איבזור, אני לא בטוח שחברות ההסעות והמוניות יכולו להרשות לעצמן ספרינטר מוגמר שיעלה 500 או 600 אלף שקל. 

כמו כן לדעתי במיניבוסים מוגמרים יש פחות מושבים, לא 20 אלא 15 או 12 יותר מרווחים ונוחים וגם מקום למטען, מה שהופך את ההפעלה שלהם כרכב הסעות להרבה פחות משתלמת. 

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

אני חושב שזה מה שעשו עם הוואנים של באבל-דן.

לדעתי זה 95% ממוניות שירות ורכבי הסעות.

לא באמת מעניין אותם שיהיה לך נוח, העיקר לדחוס כמה שיותר ושיעלה כמה שפחות.

תשים נהג עם סגנון נסיעה של פול גז - פול ברקס, והנאה צרופה מובטחת, תוכל גם להראות לסביבה מה אכלת לארוחת בוקר בלי צורך באינסטגרם.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

לדעתי זה 95% ממוניות שירות ורכבי הסעות.

לדעתי זה 99.9%, אני אף פעם לא ראיתי מונית שרות או רכב הסעות שהום לא עם דיגום מקומי. 

בכללי אף פעם לא ראיתי רכב בגודל של ספרינטר עם מושבים מקוריים שהגיעו ממרצדס. 

מה שכן יש זה דיגום של חברת איבזור מחו"ל, אבל לא של היצרן עצמו. 

פורסם

יש גן מיניבוסים של מרצדס בייבוא מקביל עם דלק הזזה ועם תא למזוודות מאחורה במקום 2 דלתות של רכב מסחרי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המיסוי הוא על כל מחיר הרכב כולל תוספות,לכן משאירים את התוספות אצל היצרן, ומתקינים בארץ ללא מיסוי.

בעבר היו מייבאים ברלינגו בלי רדיו ומתקינים בארץ כדי לחסוך מיסוי.

פורסם
בתאריך 11.1.2022 בשעה 09:47, Buki כתב:

מיניבוס מוגמר עולה הרבה יותר מוואן מסחרי סגור + איבזור, אני לא בטוח שחברות ההסעות והמוניות יכולו להרשות לעצמן ספרינטר מוגמר שיעלה 500 או 600 אלף שקל. 

כמו כן לדעתי במיניבוסים מוגמרים יש פחות מושבים, לא 20 אלא 15 או 12 יותר מרווחים ונוחים וגם מקום למטען, מה שהופך את ההפעלה שלהם כרכב הסעות להרבה פחות משתלמת. 

כמה עולה ספרינטר סגורה, וכמה עולה ההסבה לנוסעים?

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...