Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראשית - מהמנהלים אבקש מחילה באם הנושא אינו שייך לפורום זה.

ערב טוב.

בוודאי קרו לכם מקרים מוזרים או הזויים שקשורים לרכב, רכב שלכם או סתם של מישהו אחר.

ספרו נא כאן על המקרים ההזויים שקרו לכם.

בין הפוסטים המקוריים תוגרל חבילת פיתות.

א. אי שם בתל אביב העיר, הלכתי לבקר את הוריי והחניתי את הרכב (הג'טה) באחד הרחובות הקטנים (סביבת גורדון לא רחוק מהים). 

נועל את הרכב - מחסום של חנייה נפתח לי מול העיניים. ממתין קצת שייסגר - עוד לחיצה ושוב נפתח המחסום. חנייה בחינם (לא ניצלתי).

לימים כנראה הוחלפה שם המערכת והשלט כבר לא פתח את המחסום. מה חבל. אבל מה זה מעניין.

ב. שרות מילואים.

פריסה דיי עמוק בשטח בדרום (חוות צברי אורלי אם אינני טועה בשם), ע"י צומת דביר שע"י דימונה העיר. רק רכבי שטח הצליחו להכנס לאתר הפריסה (כולל טיולית שנתקעה על איזה סלע...). גם זה היה זמני עד שאותר נתיב וגם הברלינגו שהיתה ברשותי הצליחה להיכנס פנימה לשטח.

ברחבת החנייה עמד פורד F350 חדש. נוצץ. זה שאמור לתת מענה אל מול הציביליזציה. צייד הקיפה אותו חבורת לובשי מדים, נכנסו ויצאו ובחנו וראו. בזמנו - אטרקציה לפחות בצה"ל.

הנהג עייף כמובן. וקר. ישן ברכב. מה הוא יישן בלילה באוהל ? לא.

למחרת יצא מהרכב וכמובן הרכב ננעל עם המפתחות בפנים.

אין רכב.

אין ציביליזציה.

קראו כמובן לחוליית רכב אך עד שאלה מגיעים לוקח יום לפחות.

פתאום הגיע עוד F350 אחר נוצץ ונעמד ברחבה.

מה הסיכוי שמפתח של פורד אחד יתאים לצילינדר של חברו ? (יען אין עדיין פתיחה בשלט).

התאים גם התאים !

זה לא נס ? זה לא חנוכה פסח ?

ספרו גם אתם.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3

alfa 156 2.5.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לפני כחצי שנה, חבר ביקש טובה סבתא שלו נפטרה בשיבה טובה, וצריך לרוקן את הדירה, בבעלותי רכב עם וו ויש לי חבר עם נגרר גדול יצאנו לתל אביב בשעת צהרים הגענו לבנין לא היה לנו אפשרות להכנס לחניון, חיכיתי באוטו עד שאחד השכנים יצא ומיד נכנסתי ברוורס בצורה שהאוטו מונע מהחישן לסגור את השער, כשסימנו להעמיס ולקשור התחלתי להתקדם פתאום החבר ביקש שאעצור שניה לבדוק משהן שהוא שכח למעלה, עצרתי לא עובר 20 שניות אני קולט במראה שהשער ירד בין האוטו ובין הנגרר, (מצרף תמונה) 

מחכים למעלה מחצי שעה ואף אוטו לא יוצא מהחניה, שוברים תראש מה אפשר לעשות,

פתאום עבר שם מישהו ואמר לנו שאולי השער מבתוכו נפתח ע"י משקל כשהאוטו יוצא במקום לפתוח עם השלט,

הינו 4 חברה בתוספת אותו אדם נחמד התחלנו לפסוע את העליה מהחניה לאט לאט בצורה של 3 רזים בימין ו3 מלאים בשמאל,

ואז התרחש הנס השער נפתח רצתי לאוטו ויצאתי במהרה. 

20210728_194032.thumb.jpg.e736fa10d36a4b09306c642d028b3ebb.jpg

עריכה אחרונה על ידי WE988244
  • אהבתי 5
  • מצחיק 5
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

אתמול אחד הבנים שלי שלח לי תמונה בכותרת "כשאתה מנסה לפתוח את הרכב הלא נכון" - ואכן, ליד המכונית שלו חונה מכונית מאותו דגם , צבועה באותו צבע, כל ההבדל הוא החלפת המקום של 2 ספרות במספר הרישוי (xy במקום yx).

המקרה הזה החזיר אותי 30 שנה לאחור, באותם ימים נהגתי ברנו 14 לבנה. לרכב הזה (כמקובל באותו זמן) היה מפתח לדלת ומפתח אחר לסויץ'. ובכן, פתחתי את הדלת, התיישבתי במושב הנהג, משהו נראה לי מוזר, אבל לא ידעתי לשים את האצבע. הכנסתי את המפתח לסויץ' - והוא מאן להסתובב. אז קלטתי שהדאשבורד בצבע הלא נכון. זו היתה המכונית של השכנה - אותו דגם, אותו צבע, אותו מפתח לדלת. איזה מזל שהמפתח לסויץ' היה שונה, כי היתה יכולה להגרם אי נעימות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לפני משהו כמו 40 שנה היה לסבא שלי וויליס שקנה מהצבא

והיו מניעים אותה עם כפית !!

יום אחד סבא ז"ל מכר את האוטו לשכן(אגב תופעה שהיתה נפוצה מאוד אז)

.אחד הדודים שלי שהיה אז נער, נהג ליסוע מידי לילה כשסבא ישן עם הרכב ברחבי ירושלים .

הדוד הנ"ל לא ידע ממעשה המכירה כלל ועיקר הרכב חנה באותו מקום והכפית עם אותו טעם

.והמשיך את פועלו 

השכן שואל את סבא משהו מוזר קורה לרכב .....בלילה הדלק מתרוקן ....או אז ביררר סבא את הענין

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 5 שעות, WE988244 כתב:

הינו 4 חברה בתוספת אותו אדם נחמד התחלנו לפסוע את העליה מהחניה לאט לאט בצורה של 3 רזים בימין ו3 מלאים בשמאל

אני לא יודע חשבון, או שאליהו הנביא הצטרף ?

סיפור קטן,

לאחי 12ילדים שיהיו בריאים,

מחזיק רכב 14 מקומות לנסיעות של כל המשפחה פלוס עגלות צעצועים ומה לא,

כמובן חוגג בנתצ"ים וכל זה,

בזמן אכיפה מוגברת על מסכות בתח"צ, עוצר אותו שוטר,

מתחיל לרשום דוח על נסיעה בתחצ ללא מסכה,

אחי - זה רכב פרטי,

שוטר - תפסיק לבלבל את המח, נראה לך אני אדיוט,

עד שהתברר כמה אדיוט הוא יצא...

• אהבתי 3
  • מצחיק 12
פורסם
לפני 7 שעות, race driver כתב:

אני לא יודע חשבון, או שאליהו הנביא הצטרף ?

צודק טעות הקלדה

זה היה 3 ו2

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

אתמול אחד הבנים שלי שלח לי תמונה בכותרת "כשאתה מנסה לפתוח את הרכב הלא נכון" - ואכן, ליד המכונית שלו חונה מכונית מאותו דגם , צבועה באותו צבע, כל ההבדל הוא החלפת המקום של 2 ספרות במספר הרישוי (xy במקום yx).

המקרה הזה החזיר אותי 30 שנה לאחור, באותם ימים נהגתי ברנו 14 לבנה. לרכב הזה (כמקובל באותו זמן) היה מפתח לדלת ומפתח אחר לסויץ'. ובכן, פתחתי את הדלת, התיישבתי במושב הנהג, משהו נראה לי מוזר, אבל לא ידעתי לשים את האצבע. הכנסתי את המפתח לסויץ' - והוא מאן להסתובב. אז קלטתי שהדאשבורד בצבע הלא נכון. זו היתה המכונית של השכנה - אותו דגם, אותו צבע, אותו מפתח לדלת. איזה מזל שהמפתח לסויץ' היה שונה, כי היתה יכולה להגרם אי נעימות.

מזכיר לי מקרה שקרה לי לפני שנים... אחרי אירוע חברה כולנו חוזרים למכוניות.  לכולם מזדה לנטיס לבנה עם לוגו של החברה... אני לוחץ על השלט כשאני קרוב למקום בו חניתי, הנורות מהבהבות, אני נכנס ומתיישב ואז עמית לעבודה שהלך מאחוריי מסביר לי שזה הרכב שלו... מסתבר ששנינו לחצנו על השלט בערך באותו זמן וחנינו קרוב זה לזה.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מי שהיה המנהל שלי לפני הרבה זמן סיפר שהיה בחוף הים, כשחזר לחץ על השלט וקיבל צפצופים משני מקורות - פיג'ו 405 לבנה במרחק 50 מ' מימין, ופיג'ו 405 לבנה במרחק 50 מ' משמאל.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני זוכר סיפור דומה שקרה להורים שלי עם האימפרזה או עם הקורולה. רכבים יורת מודרניים מהפג'ו 405.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כל האזעקות האלה היו בהתקנה מקומית. כנראה שמבחר הקודים היה די מצומצם.

• אהבתי 1

פורסם

דווקא לא.

בקורולה ובאימפרזה היה שלט מקורי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ערב חג סוכות לפני מעל עשור, אנחנו שומעים קולות מחוץ לסוכה. יוצאים ומנסים להבין מה אנחנו שומעים. מתבוננים ב-GMC של אבא וקולטים שהרדיו התחיל לפעול בתוך האוטו. נכנסים לבית להביא את המפתחות ופתאום גם הרדיו בבית התחיל לזמר.

• מעניין 2

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם

חונה בחניון של הביג ליד רנו גראנד קופה, אני עם טויוטה קורולה.

לוחץ על המפתח לנעול את האוטו (מפתח מקורי של הרכב)...הטויוטה ננעלת אבל המגאן נפתחת.

פותח את הטויוטה, המגאן ננעלת.

לא היה לי נעים להשאיר את הרנו פתוחה אז נעלתי את הרנו ואז את הטויוטה נעלתי עם המפתח פיזית במקום עם השלט.

שחזרתי לאוטו ניסיתי את זה עוד כמה פעמים בשביל לבדוק שלא עבדו עליי מהשיחים או משהו כזה כי ככה זה הרגיש.

חבר סיפר שזה קרה גם לו פעם עם 2 רכבים שונים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 6
פורסם (נערך)

לא ידעתי שזה כל כך נפוץ. אחותי סיפרה לי שבזמנו חברה שלה נעלה את המפתחות של הסובארו פשע בתוכו. היא פשוט חיכתה שיעבור רכב דומה וביקשה ממנו שיפתח.

כל הסובארו פתחו את הדלתות אחת של השניה באותה תקופה.

עריכה אחרונה על ידי nev
  • מעניין 2
פורסם

אצלי החברה הקודמת פתחה עליי וואחד עין.

אנחנו לפני פרידה, העניינים גם ככה מתוחים. יום שישי אחד אני מחליט לנסוע לחוף הכרמל קצת לנקות את הראש בזמן השקיעה. החברה החלה להתווכח איתי על האוטו, שאם לא הייתי משקיע בו הרבה אולי הדברים היו טובים יותר בנינו. אני מחליט לצאת, ניגש לרכב, מתניע, משלב לרוורס, נוסע 4-5 מטר אחורים, משלב לראשון ואז פק. משהו נשבר בגיר.

ביום שלמחרת באו לראות את הרכב, וביום ראשון הוא נמכר.

זוהי סיפורה של אחת הלנטיסיות F היפות שהיו בארץ.

• אהבתי 3

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...