Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראת את מפרט הפוליסה (האישי) או את החוברת המפרטת את התנאים? בחוברת יש פירוט מלא.

כמוכן יש כיסויים והרחבות שניתן לרכוש בתשלום נוסף, בהתאם לצרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביטוח הרכוש בכל מקרה יכסה גם בקריסת הבניין. למשל חס וחלילה פיצוץ בלון גז (לא נדיר) .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

קראת את מפרט הפוליסה (האישי) או את החוברת המפרטת את התנאים? בחוברת יש פירוט מלא.

כמוכן יש כיסויים והרחבות שניתן לרכוש בתשלום נוסף, בהתאם לצרכיך.

גם במפרט האישי וגם בחוברת המלאה לא היתה התייחסות מפורשת למקרה כזה. כן היתה התייחסות מאוד ברורה למקרים של פיצוץ או רכב שנכנס במבנה לצורך העניין, אבל מקרה של קריסת מבנה שלא כתוצאה מרעידת אדמה לא הצלחתי למצוא, לא לגבי התכולה ולא לגבי המבנה. כמובן שאתקשר לחברת הביטוח לברר אבל דיי הפתיע אותי שאין התייחסות מפורשת למקרה כזה, נדיר ככל שיהיה.

VW PASSAT 1.8T

פורסם (נערך)

ספריאל, תודה. עזרת לי! הסבר שיכלתי להבין.

לפני כמה שנים ביררתי לגבי ביטוח מבנה עבור מישהו. דירה בבעלותו, בלי משכנתא ובלי כלום, כולל שום ביטוח אחר. 

הכיסוי של הביטוח הוא "תאונה". דהיינו, לווין נופל לך על הגג, אתה מכוסה. רכב נכנס לך למרפסת, אין בעייה. תפוצה. 

טיל? מס רכוש אאל"ט.

נזק של בלאי טבעי זה באחריות וועד הבית לפי מה שהבנתי, ולא מכוסה ע"י ביטוח מבנה. כנראה שמס רכוש הוא הכתובת גם כאן (קראתי את אותה הכתבה היום).

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אף שחלקם רכשו ביטוח לדירה, דיירי הבניין שקרס בחולון עלולים להישאר ללא פיצוי
בעלי דירות ברחוב סרלין בחולון פנו לחברות הביטוח כדי להפעיל את הפוליסות, אך התביעה של חלקם נדחתה • אחת הסיבות: הבניין הוכרז כמסוכן

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001384656

מקומם, אבל מטעה, הבניין לא הוכרז כמסוכן בעת עריכת הפוליסות. יהיה מעניין.

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...