Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגדולות: שלמה, אלבר, אוטודיל, טריידמוביל וכיוב. ראיתי שיש גם קטנות ולא מוכרות.

מחפשת המלצה לאחת כזו שאכן נותנת שירות טוב וגם לוקחת אחריות במקרה שמשהו שתחת אחריותה מתעורר. תודה!

פורסם

הכי זולה שתמצא. בתכלס אתה בא במגע עם החברה שמוכרת את הרכב רק במעמד הרכישה. ברור שכדאי שזאת תהיה חברה אמינה ומוכרת אבל ישנם מקרים בהם החברות הקטנות והעלומות מציעות מחיר עדיף, אם תבחר באחת כזאת אז נסה לרכוש רכב שנמצא זמין במלאי באופן מיידי ואתה רואה אותו בעיניים ומקבל אותו באופן מיידי. אם מתחילים בעניינים של מקדמות והזמנות אז אני מציע להעדיף חברה גדולה ומוכרת.

יש מקומות שמוכרים דגמים מסויימים ב-0 ק"מ מבעלות פרטית, אבל זה מאוד נקודתי ותלוי באיזה דגמים אתה מתעניין.

פורסם

אני יכול להמליץ מניסיון האחרון שקניתי דרך טרייד מוביל, אנשים נחמדים התמקחות על המחיר הייתה יחסית קלה ויתרון שהרכב שנמכר היה רשום בבעלות פרטית ולא על שם החברה ברישיון רכב וזה יתרון גדול

לגבי אחריות ב 0 קמ  אם משו קורה עם האוטו אחריות ממשים אצל היבואן ולא אצלהם, הם רק מוכרים את הרכב ..

פורסם

אני גם התלבטתי מאוד מאיזו חברה כדאי לרכוש כי כמו שכולנו יודעים תחום הרכב יכול להיות בעייתי כשמשלבים בתוכו גם ישראלים

אני יכול להגיד שכל החברות שדיברתי איתן ענו לעניין והיה נראה שיש על מי לסמוך אבל בסופו של דבר בחרתי בלובינסקי טרייד וגם שנה אחרי אני מאוד מרוצה (הכי חשוב שהאישה מרוצה)

מציע לך ליצור איתם קשר טרייד אין

בברכה יוסי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 26.4.2021 בשעה 14:16, Yuri Abaev כתב:

מה זה יד 1? רכב שחזר אליהם מלקוח בליסינג פרטי?

לא. רכב שמי שקונה אצלהם ועושה טרייד אין נותן להם.

• תוכן חדש...