Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, אבל בעיקרון אתם שוטפים את הרכב יותר או פחות בחורף? ומה באמת מומלץ ע״מ לשמור על הצבע?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני מחכה לתקופה שאין גשם (לפחות שבוע קדימה). עושה שטיפה + אוטם צבע.

מיותר לשטוף בתקופה שיש גשם מהסיבה שהאוטו מקבל סימני טיפות. אלא אם הוא ממש מסריח אז אני שוטף בלי לייבש.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

יש משהו שלא שמים אליו לב בחורף. הגשמים בשילוב בוץ יוצרים מעל הצבע כיסוי שחור שלא יורד בשטיפה. (כמו שומן דבוק)

זה ברור על צבע לבן, ובמיוחד על לכה דקה. אני חווה את זה כל הזמן, לכן מקפיד לשטוף את הרכב גם בחורף. (פעם בשבוע לפחות)

זה קיים על כל צבע רק בולט (לא לעין) מעל צבע לבן. אפילו QD עוזר בהסרת הלכלוך שדבוק מעל הצבע.

תקפידו לשטוף את הרכב גם בחורף. הדרך לשמור על הצבע זה טיפולי דיטיילינג שגרתיים, ושימוש קבוע במוצרי QD כל כמה שבועות. (וכמובן שטיפה קבועה)

פורסם

לפי דעתי בחורף יותר חשוב להקפיד, כל השלוליות שאתה עובר בהן ואז כל הדלתות מפוצצות בלכלוך. 

וכמו שיוגב אמר לגבי הלכלוך שיש על הצבע שחייב להוריד אותו (יש לי רכב לבן ושאני שוטף אני ממש רואה את ההבדל)

בקיץ אין כל כך לכלוך חוץ מאבק.

פורסם

די תלוי באיזה חניה יש לך, יש לי רכב לבן וחניה מקורה + אנחנו לא כלכך משתמשים בו בתקופה האחרונה, ככה ששטיפה פעם בחודש + ספריי אוטם די מספיק על הרכב...

תאמת שהלכלוך היחיד שיש לי על הרכב זה שכבה קטנה של אבק וסימני רגלים של החתולים 😆

• תוכן חדש...