Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שגיאה p0171 לרכב Citroen C3 - בעיה בתערובת החמצן והדלק במנוע

ליאור_נח
שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי כולם, אשמח לחכמת ונסיון ההמונים - 

יש לי Citroen C3 שנת 2011, ולאחרונה נדלקת לסירוגין הנורה של המנוע עם הכיתוב Engine Fault.

אחרי ביקור ראשון במוסך, היה צינור שלא לגמרי היה במקום - אחרי שהוחזר למקום ואופסה הנורה, היו כמה שבועות שקטים, ולאחר מכן נדלקה שוב. 

אחרי ביקור שני במוסך, וניקוי מצערת, הנורה כבתה - לקח לה בדיוק שלושה שבועות להידלק שוב. 

היום בביקור שלישי במוסך (והרבה ייאוש) ביקשתי מהם שינסו לרדת לשורש הבעיה.. 
יש לציין שהרכב נוסע סבבה לגמרי, כן יש תחושה קצת של מאמץ במהירויות יותר גבוהות (וזה הולך ומדרדר ככל שאני נוסעת יותר), אבל ברגע בו נדלקת הנורה אין שום אינדיקציה בתנועה של הרכב. 

מכיוון שהמחשב מעלה תקלה שהיא כללית באופן יחסי [P0171 - Mixture regulation Fault. Mixture too lean. State - Intermittent], יש לא מעט גורמים אפשריים. 

הרכב היה בבדיקה במשך כל היום (וכנראה ימשיך גם מחר) ועל פניו נראה שהכל תקין, היניקה של האוויר, הצינורות הרלוונטיים.. וכו' וכו'. 

האם מישהו נתקל בסיטואציה הזו בעבר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסך שלא יודע לאבחן לפי קוד תקלה וניסיון זה עצוב. זה לא רכב חדש שעדיין לומדים אותו.

אם אתה במרכז, כנס למוסך גבע. הם לא גובים על דיאגנוסטיקה (כחלק מהשירות), הם אפילו יתנו לך הצעת מחיר נוחה לתיקון.

ממליץ מאוד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו לא פעם ראשונה שאני במוסך הזה ולרוב אני ממש מרוצה (הן מהשירות והן מהמחיר) ולכן אני לא ממהרת ללכת למוסך אחר.

במידה ולא תתבהר הבעיה אקח את המלצתך.

תודה רבה על התגובות :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...