Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר עוד אלה בנושא הג'נטים.

אני מחליף כעת מג'אנט 15 ל17. (Golf TSI 2015)

ראיתי סט יפה בג.מ. פורטל, המידות של הג'אנט הם 17x7 אופסט 38.

הבחור שם אמר שזה יתאים 100% לאוטו, ושאין מה לדאוג.

קראתי קצת וראיתי שהאופסט המקורי שאמור להיות הוא 49, ועל פי מחשבונים באנטרנט אני מבין שכעת הגלגל יבלוט קצת החוצה.

רצית לשאול האם זה באמת יתאים, והאם במידה וזה יבלוט זה יראה סטנדרטי או חריג מידי.

אני קצת מתחרט כעת שרכשתי לפני שביררתי כאן (עוד לא הרכבתי), אבל בכל אופן אשמח לחוות דעת מהמומחים.

האטו חדש ולא עבר שינויים. (הנמכות וכו').

תודה רבה!

פורסם

מאמין שיהיה בסדר וגם יש להניח שפורטל יודעים על מה הם מדברים בהתחשב שזה העסק שלהם ולא חסר להם נסיון.

מדובר בבליטה של 11 מ"מ ביחס לחישוק המקורי במידה המדוברת. אני מסופק אם זה היה מספיק כדי לחרוג מקו הכנפיים באופן בולט וניכר לעין.

פורסם

אוקיי, הרגעת אותי.

כשאני יתקין אני יבדוק בעיניים על גלגל אחד קודם.

יש לך המלצה על מה להתקין קודם - קדמי/אחורי, ומה בדיוק לבדוק?

מאד יעזור.

תודה רבה!

פורסם

בהשוואה בין מה שאתה מתכוון להתקין עם נתוני 7JX17 ET38 וצמיג 225/45R17,

והחישוק המקורי כעת עם נתוני 6JX15 ET43 וצמיג 195/65R15,

מדובר על בליטה של 20 מ"מ ביחס למצב כיום (בסיוע האתר הזה). אל תשכח שרק הצמיג מוסיף כ-15 מ"מ מתוך זה (חצי מההרחבה שלו).

כך שאתה יכול להעריך את המצב כבר לפני ההתקנה.

אחרי ההתקנה, מעבר לענין הבליטה צריך לוודא שאין מגע תחת עומס (פניה, האצה, האטה) בין הצמיג לחלקי הרכב.

אין לי המלצות מעבר.

פורסם
אשמח אם מישהו יוכל להעלות צילום מסך של מידות הצמיגים המאושרות לפולקסווגן ג'טה 2.0 FSI 2007

תודה מראש

בבקשה

[ATTACH=CONFIG]440000[/ATTACH]

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מיצובישי לנסר ספורטבק 2011

המידה הנוכחית היא 205/60R16 ואני רוצה להגדיל ל215/45R18

אני רוצה לדעת מה רוחב הג'אנט המקסימלי שאוכל לשים במידה הזאת ואיזה אופסט אפשרי ( למרות שעדיין לא הבנתי מה זה ;-) )

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם (נערך)
רועי,

[ATTACH=CONFIG]440175[/ATTACH]

תודה רבה אסף ! :-)

עריכה : יש סיכוי שהמידות שרשומות שם מדברות על החישוק שמגיע עם הרכב ולא על הרוחב המקסימלי?

עריכה אחרונה על ידי Menro

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

ממה שאני מוצא (ע"ס אתרים ברשת ולא אוטודאטה) החישוק המקורי הוא ברוחב של "7 ואופסט של 40-45.

ברמה הטכנית, עבור מידת הצמיג המדוברת, מומלץ רוחב חישוק בין "7 ל-"8.

האופסט הוא המרחק בין המישור המדומה של מרכז החישוק לבין המישור של נקודת המגע בין החישוק לסרן (הצד האחורי של נקודת חיבור הברגים). אופסט חיובי מוביל לחישוק שיושב עמוק יותר ולהפך.

עצם הרחבת הצמיג תוסיף 5 מ"מ מכל צד. לרוב שינוי של עד 15 מ"מ מתקבל על הדעת, כך שאתה יכול לשחק עם האופסט המקורי במידה של כ-10 מ"מ, כאשר הדגשים הם להימנע מבליטת הגלגל באופן בולט מחוץ לתחום הכנפיים מצד אחד, ומצד שני למנוע מגע על חלקי הרכב והמתלה (ובשני המקרים גם בהפניית הגה ותחת עומס).

אתר שנוח לראות את זה באופן ויזואלי ומספרי קיים בלינק שנתתי למעלה בהודעה #3407.

פורסם
ממה שאני מוצא (ע"ס אתרים ברשת ולא אוטודאטה) החישוק המקורי הוא ברוחב של "7 ואופסט של 40-45.

ברמה הטכנית, עבור מידת הצמיג המדוברת, מומלץ רוחב חישוק בין "7 ל-"8.

האופסט הוא המרחק בין המישור המדומה של מרכז החישוק לבין המישור של נקודת המגע בין החישוק לסרן (הצד האחורי של נקודת חיבור הברגים). אופסט חיובי מוביל לחישוק שיושב עמוק יותר ולהפך.

עצם הרחבת הצמיג תוסיף 5 מ"מ מכל צד. לרוב שינוי של עד 15 מ"מ מתקבל על הדעת, כך שאתה יכול לשחק עם האופסט המקורי במידה של כ-10 מ"מ, כאשר הדגשים הם להימנע מבליטת הגלגל באופן בולט מחוץ לתחום הכנפיים מצד אחד, ומצד שני למנוע מגע על חלקי הרכב והמתלה (ובשני המקרים גם בהפניית הגה ותחת עומס).

אתר שנוח לראות את זה באופן ויזואלי ומספרי קיים בלינק שנתתי למעלה בהודעה #3407.

תום תודה על התשובה המפורטת :-)

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

שלום , אשמח לעזרה שחיפשתי ככ ככ הרבה תשובה ולא מצאתי מדוייק כמו שאני צריך להבין , מיצובישי קולט 97 מנוע 1.6 ידני , המידה שלי 13 כרגע , אני מעוניין להגדיל את הגנט ולהגדיל את הצמיג לרחב ביותר ולנמוך ביותר שאפשרי

אפשר בבקשה לדעת את המידות המקסימליות אשר אני יכול להרכיב וכן שירשם לי ברישיון רכב

אשמח לדעת את כל האופציות העומדות ברשותי לרכב שלי מ 13 ומעלה , תודה רבה

פורסם
כמה פעמים צריך לכתוב לך שהמידה הגדולה הנוספת היא 185/60R14?! :roll:

רוצה מידה אחרת? פנה למחלקה טכנית של מיצובישי.

אני בטוח שהמידות המותרת הם לא רק מה שיש לי כרגע על האוטו ומה שאתה רשמתה . ולכן אני מבקש ממי שיכול לעזור לרשום לי את כל המידות שכן אוכל להשים .

תודה רבה

• תוכן חדש...