Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש. 

כבר קנית, אז לא אתן את דעתי על מה שההוא עם העניבה אמר ועל צורת השיכנוע העצמי שלך. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, markb205 כתב:

תתחדש. 

כבר קנית, אז לא אתן את דעתי על מה שההוא עם העניבה אמר ועל צורת השיכנוע העצמי שלך. 

למה? כבר קניתי. להפך - תן את דעתך, אני לא אתבאס. (אגב אין לו עניבה)

קיבלתי עוד חוות דעת גבולית מהבחור שעובד בעולם הרכב לגבי זה ש״אין הנחה בכלל״ והחישוב הקר בסופו של דבר היה שהדבר הזה יעלה לי במקרה הכי גרוע עוד סכום מסוים במכירה, אז שיעלה. מנגד גם קיבלתי חוות דעת חיובית מזה שארגן לי את הכיווץ של המחיר, בגדול הוא כבר 20 שנה בעולם הרכב, השכרה וליסינג אז אני תופס ממנו כאחד שיודע על מה הוא מדבר.

עריכה אחרונה על ידי Oriaha30
פורסם
לפני 5 דקות, Itzik-b כתב:

אתה מקבל תמורת 600 שח רביעית צמיגים איכותיים,שווה כל שקל.זו צורת הראיה הנכונה בעיני.

רק 2 אחוריים - 250 לפני מע״מ לצמיג.

פורסם

על פניו נראה מחיר יקר לצמיג,נראה כאילו לא נתן לך זיכוי על הסיניים.ואולי זה מראה כמה הצמיג שהרכיב לך שווה באמת.להבא הייתי לוקח זיכוי על הצמיגים ולא מתפשר עליהם.תתחדש ותהנה מהרכב.

פורסם (נערך)

אני מחלק את ההפרש במחיר הצמיגים ל-4, שכן אצלי צמיגים מחזיקים סביב 4 שנים (אם אין מזל רע במיוחד). כיוון שהצמיגים הם רכיב בטיחותי קריטי מחיר של 150 ש"ח לשנה, וגם יותר, שווה לי את הסיכוי למנוע תאונה או להפוך אותה מחמורה לקלה.

דרך אגב, בהחלט שקול החלפת כל הרביעיה, במיוחד אם גם הקדמיים אינם חדשים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, Itzik-b כתב:

על פניו נראה מחיר יקר לצמיג,נראה כאילו לא נתן לך זיכוי על הסיניים.ואולי זה מראה כמה הצמיג שהרכיב לך שווה באמת.להבא הייתי לוקח זיכוי על הצמיגים ולא מתפשר עליהם.תתחדש ותהנה מהרכב.

כן בגלל זה אני שוקל שירכיבו לי סינים, ואם ארצה לשדרג אלך להרכיב צמיגים נורמלים

פורסם (נערך)

אם אתה מוכן לקבל ביקורת פוסט קניה אז לדעתי עסקה גרועה ולא גילו לך את התמונה המלאה.

במצב של השוק היום אתה מוריד 10 אחוז גם על עסקה על פרטי עם היסטוריה נקיה , גם לא הבנתי למה אתה נצמד רק לסוזוקי, רכבים בינוניים ביותר, במיוחד הסוויפט הצפופה והחלשה.

עריכה אחרונה על ידי אייל
  • אהבתי 1

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני 11 דקות, אייל כתב:

אם אתה מוכן לקבל ביקורת פוסט קניה אז לדעתי עסקה גרועה ולא גילו לך את התמונה המלאה.

במצב של השוק היום אתה מוריד 10 אחוז גם על עסקה על פרטי עם היסטוריה נקיה , גם לא הבנתי למה אתה נצמד רק לסוזוקי, רכבים בינוניים ביותר, במיוחד הסוויפט הצפופה והחלשה.

תמונה מלאה? יכול להיות. גם ממוכר פרטי לעולם לא אקבל תמונה מלאה עד שאקח את הרכב לבדיקה ולכן הלכתי לבדיקה נוספת.

פורסם

מוכר פרטי נורמלי יתן היסטוריה מלאה, זה כולה רכב בן 3 שנים, לא 13 ורוב הסיכויים שהיית קונה מהיד הראשונה. 

גם בד"כ סוויפט זה רכב של סבתות שנוסעות 5K בשנה ומטפלות בחברה.

בכל מקרה, מה שהיה היה , מאחל לך להנות והרבה שקט מהרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...