Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מזה הכיסוי בד שיש על המצבר ברכבים החדשים ולמה צריך אותו? ובמה הוא מועיל? בדר"כ הוא קיים ברכבי vag

עריכה אחרונה על ידי bokistronic
פורסם

שמירה על חום המצבר במדינת קרות מכיוון שבטמפרטורות נמוכות מתח המצבר יורד.
פחות רלוונטי בארץ, אבל הייתי משאיר אותו.
בהחלפת המצבר שתהיה המתקין יתעצל להחזיר אותו וזה כבר לא יהיה לך כסוי למצבר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אכן, בכל מקום בו החליפו לי מצבר ניסו לזרוק את הכיסוי והייתי צריך להתעקש שיחזירו אותו למקום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

דיברנו על זה כמה פעמים בפורום. יש דעה שהכיסי כזה גם מבודד את המצבר מהטמפרטורה הגבוהה בתא המנוע.

תדאגו שיחזור למקומו אחרי החלפת מצבר, אין ברכב חלקים מיותרים. אם היה מיותר, לא היה מגיע במפרט למדינות חמות שזה מה שמגיע לארץ.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 שעות, asix כתב:

שמירה על חום המצבר במדינת קרות מכיוון שבטמפרטורות נמוכות מתח המצבר יורד.
פחות רלוונטי בארץ, אבל הייתי משאיר אותו.
בהחלפת המצבר שתהיה המתקין יתעצל להחזיר אותו וזה כבר לא יהיה לך כסוי למצבר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

טעות לחשוב שזו המטרה.

המטרה המוצהרת של הבידוד היא בידוד מהחום בתא המנוע בנוסף למארז הפלסטי שבו מותקן המצבר.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

מחזק.

למזג אוויר קר בצורה קיצונית זה ממש לא יעזור - ולזה עם cold weather package בחלק מהרכבים מגיע דבר שנקרא battery blanket שאפשר לחבר לחשמל על מנת לחמם את המצבר.

מוצר שונה לגמרי.

• מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...