Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד 1 - 0 קילומטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מבקש לדעת מה זה אומר בפועל לגבי הרכב

אני ככל הנראה הולך על ספורטאג דיזל יד1 0 קילומטר.

האם זה אומר שהרכב שכב בנמל כשנה ועבר יד בלית ברירה ?

או האם זה אומר שהרכב נרכש על ידי חברת הליסינג מהיבואן ?

תודה

פורסם

הכל יכול להיות. 

בקש רכב "טרי". כזה שעלה לכביש כמה שיותר מאוחר. 

ממליץ לבדוק את מחיר הרכב אצל היבואן (לגשת ולקבל הצעת מחיר ולהתמקח, ספר שאתה מתלבט לגבי חדש מול ליסינג). 

יש מבצעים טובים שיהפכו את מחיר האפס קילומטר לחא משתלם. 

יש גם את דגם ה lx שמפחית מעט אבזור ביחס לאורבן ועולה הרבה פחות. 

הייתי מעדיף lx מהיבואן ע"פ אורבן מליסינג. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ספורטאז' דיזל הוא דגם די פופולרי שנמכר טוב.

ולכן הסיכוי לקבל רכב שעמד שנה (או הרבה זמן באופן כללי) די קטן.

קניה מיד ראשונה 0 ק"מ היא בדרך כלל ערוץ שיווקי נוסף לערוצים הקיימים ואיננה "פח זבל" לדגמים שלא הצליחו להמכר |(אם כי גם זה קיים, אבל לא בדגמים שנמכרים טוב)

הרוב המוחלט של כלי הרכב שנמכרים כ-0 ק"מ נרכשים מראש לצורך מכירה בערוץ הזה, ולכן למרות שהם נרכשים לעיתים ע"י חברות ליסינג - הם רשומים כרכב חברה ללא אזכור ליסינג בסעיף המקוריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 8 שעות, boazlaz כתב:

אני ככל הנראה הולך על ספורטאג דיזל יד1 0 קילומטר.

ממש לא. אין לבלבל בין 0 ק"מ מהיבואן, שאז באמת מדובר ברכב שנרשם על שם היבואן מחוסר ברירה בשל הזמן שעבר, לבין 0 ק"מ מליסינג. באפשרות השניה מדובר ברכב שיכול להיות גם טרי לגמרי. וגם אין בהכרח קשר בין פופולריות לבין מגוון כלי הרכב שמציעות חברות הליסינג. תמצא שם גם קורולות ויאריסים ואפילו לא מעט.

• תוכן חדש...