Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי כזה, אם כי בבית. אחר כך כורסת עיסוי. שני המכשירים היו מיועדים לאשתי, השתמשה תקופה די קצרה וזנחה את ה"טיפול". גם המתקנים עצמם לא החזיקו מעמד יותר מדי זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהניסיון שלי (משום מה אבא שלי קונה כל מיני דברים כאלה ולא לומד) המתקנים שמתלבשים על כיסאות בעיקר עושים נעימי, לא עיסוי ולא נעליים.

בעבודה יש לנו כיסאות ייעודיים של אמריקן קומפורט שעושים עיסוי (כמו אלה שיש בקניונים וכו' ומפעילים אותם עם 5/10 ש"ח), גם הם לא משתווים לעיסוי אמיתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש משהו במה שכתבת. עבדתי לפני הקורונה במקום שהיה מושב עיסוי שהיה זמין חופשי לכולם אבל כמעט תמיד הוא היה פנוי כי אף אחד לא רצה. מצד שני כיף מידי פעם להתפנק גם אם זה לא משתווה לידיים.

אז בתכל'ס מאיפה הכי כדאי לקנות? אני רואה בוואלה שופס וד"ר גב (שהוא יקרן). אני רוצה משהו פשוט שיעלה עד 300. יש עוד מקומות שמוכרים אבל במחיר צנוע? 

פורסם

ניסיתי בטווח מחירים הזה מה שתמצא יגרום לך בשימושים הראשונים לדמיין שזה נעים. ולאח"מ להבין שזה מציק.

עם היקרים יותר לא ניסיתי.

פורסם
לפני כשעה, anonport כתב:

יש משהו במה שכתבת. עבדתי לפני הקורונה במקום שהיה מושב עיסוי שהיה זמין חופשי לכולם אבל כמעט תמיד הוא היה פנוי כי אף אחד לא רצה. מצד שני כיף מידי פעם להתפנק גם אם זה לא משתווה לידיים.

אז בתכל'ס מאיפה הכי כדאי לקנות? אני רואה בוואלה שופס וד"ר גב (שהוא יקרן). אני רוצה משהו פשוט שיעלה עד 300. יש עוד מקומות שמוכרים אבל במחיר צנוע? 

כל אחד והפינוק שלו 🤷‍♂️

מבחינתי כל אלה זה ממש לא פינוק, זה עושה נעימי בגב בערך, וזהו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...