Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם אני חדש כאן ושמח מאוד להצטרף לקהילה , קניתי רכב ואני שמח לראות קהילה כזו שרוצה לשתף בנסיונה בתחום את הידע שלה.

אחרי רכישת הרכב - כמובן אחרי בדיקה ובחינה שלו , חיפשתי מוסך לצורך טיפול ליישור קו , חבר המליץ לי ליסוע לטפל בסוכנות טויוטה ברמלה .

הכנסתי את הרכב לטיפול במוסך הסוכנות , שם הציגו לי את הבעיות והטיפול בהן והצעת מחיר אותה אישרתי כי זה היה נראה לי סביר (אין לי כמובן שום אמת מידה כי לא היה לי רכב בעבר) . אני מוסיף פה את הצעת המחיר ורוצה לדעת האם שווה לי להמשיך לטפל שם בעתיד או שמא זה יקר ולא משתלם בשום צורה  ;

IMG_5742.jpg

פורסם (נערך)

קיבלת חלפים מקוריים ועבודה אצל מורשה היבואן אז זה המחיר אצלהם לא משהו חריג. תשקול פעם הבאה ללכת גם למוסך מורשה רגיל ולבקש הצעת מחיר לפני שמבצעים טיפול. היית יכול לחסוך 200-300ש"ח במוסך מורשה רגיל אבל לא בטוח שהיית מקבל הכל מקורי.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם
לפני 8 דקות, dorban3 כתב:

קיבלת חלפים מקוריים ועבודה אצל מורשה היבואן אז זה המחיר אצלהם לא משהו חריג. תשקול פעם הבאה ללכת גם למוסך מורשה רגיל ולבקש הצעת מחיר לפני שמבצעים טיפול. היית יכול לחסוך 200-300ש"ח במוסך מורשה רגיל אבל לא בטוח שהיית מקבל הכל מקורי.

אני מבין , ישנו הבדל משמעותי בין חלפים מקוריים לחלופיים? (באיכות ובבלאי )

ובלי קשר בשביל 200 - 300 שקל הפרש משתלם לי להמשיך לטפל אצל היבואן עם ראש שקט?

פורסם

לדעתי כן, יש לך הכל מתועד ומסודר עם אחריות על העבודה. ואם תרצה פעם למכור את הרכב תוכל לבקש קצת יותר בגלל שטיפלת אצל מורשה יבואן. טיפולים שוטפים כדאי להמשיך לעשות אצלהם החלפים אכותיים מאוד.

פורסם
לפני 4 דקות, dorban3 כתב:

לדעתי כן, יש לך הכל מתועד ומסודר עם אחריות על העבודה. ואם תרצה פעם למכור את הרכב תוכל לבקש קצת יותר בגלל שטיפלת אצל מורשה יבואן. טיפולים שוטפים כדאי להמשיך לעשות אצלהם החלפים אכותיים מאוד.

מדהים , טוב לדעת תודה!

• תוכן חדש...