Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליך קניה של טויוטה אוריס היבריד 2017 יד ראשונה עם 34,000 קילומטר.  האוטו של אישה בשנות השישים והיא הנהגת היחידה.   אני נעזרת בבחור שעבודתו מציאת רכבים ובדיקתם.  הוא בדק היסטוריה ביטוחית (אין תאונות), אם צבעו את האוטו (הוא השתמש במכשיר מגנטי), את המערכות (חלונות, רדיו, וכו,),  ולקח את האוטו לסיבוב.  האוטו נראה במצב מצוין. יש עדיין אחריות יצרן לעוד 4 חודשים. אני מתלבטת אם אני צריכה לקחת את האוטו לבדיקת מכון (קומפיוטסט) לפני שאני קונה.  אשמח לעצות.  תודה!

פורסם

בס"ד

את כבר משקיעה כמה עשרות אלפי שקלים בקניית הרכב, לא חראם בשביל 500 ש"ח להגדיל את הסיכוי לבעיות?
תשאלי כאן לגבי מכון מומלץ בסביבה שלך ותקחי את הרכב לבדיקה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אני הייתי בכול זאת הולך למקום מורשה לבדיקת הרכב, שיבדקו אותו מתחת, לחץ צילנדרים ועוד.

הסכום שאת צריכה לשלם על בדיקה מזערי לעומת עלות הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר על רכב יקר בעלות של  -90K לפחות ( מחפש רכב כזה הרבה זמן כמה שנים למטה)  לכן לא הייתי מוותר על בדיקה בעלות של 600 ש"ח,  למרות שמדובר על רכב שנראה נקי.

תתחדשי רכב מצוין.

אגב, בחיפוש אחר הרכב אני נתקל בהרבה רכבים שנרכשו מטויוטה סלקט ללא בדיקה בכלל. 

פורסם

תודה שוב. לקחתי את הרכב למכון והתגובה של הבודק היתה שחוץ מכמה שריטות קטנות ומנורה קטנה שרופה. האוטו כמו חדש.  

• תוכן חדש...