Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צביקה שלום ובכבוד רב!

יש לי כמה תמונות ותרשימים של הקרבורטור של הרנו 5 אולי זה יעזור לך להסביר לאנשים שלא ממש מבינים מה,איך,ולמה?

סלבה שלום רב!

תודה על נסיונך לעזור לאסף ולשאר חברי הפורום, אך מתמונתך קשה לכוון את חברי הפורום לכוונתי!

בכל מקרה מניסיוני ? המועט" עם הציבור הישראלי , כל ניסיון של טיפול עצמי של חובב רכב בעצמו

ברכב, ב95 אחוזים הדבר גורם לנזק/ בעיות שלא היו לפני , והדרך הכי נכונה , היא לא לגעת מראש!

שנית בתמונות שהבאת ובמכוניתך קיים מנוע 1400 עם קרבורטוור כפול, לעומת זאת אצל

אסף מורכב קרבורטור בודד, והוא שונה מהקרבורטור שמורכב ברכבך!

בכל מקרה קרא שוב בעיון את הודועתו המקורית, תבין שכל הבעיות שהתחילו אצל אסף, נובעות מניסיונו לבנות פילטר לנשם מנוע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
סלבה שלום רב!

תודה על נסיונך לעזור לאסף ולשאר חברי הפורום, אך מתמונתך קשה לכוון את חברי הפורום לכוונתי!

בכל מקרה מניסיוני ? המועט" עם הציבור הישראלי , כל ניסיון של טיפול עצמי של חובב רכב בעצמו

ברכב, ב95 אחוזים הדבר גורם לנזק/ בעיות שלא היו לפני , והדרך הכי נכונה , היא לא לגעת מראש!

שנית בתמונות שהבאת ובמכוניתך קיים מנוע 1400 עם קרבורטוור כפול, לעומת זאת אצל

אסף מורכב קרבורטור בודד, והוא שונה מהקרבורטור שמורכב ברכבך!

בכל מקרה קרא שוב בעיון את הודועתו המקורית, תבין שכל הבעיות שהתחילו אצל אסף, נובעות מניסיונו לבנות פילטר לנשם מנוע!

בברכה

צביקה

אכן ידוע לי על ההבדל בקרבורטורים שבין אצלי ל אסף! נינסה לעזור ככל האפשר!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ודרך הגב ברנו 5 של החבר שלי הקרבורטור הוחלף לכפול,אכן הקרבורטור המקורי שהיה עם הרכב היה בודד(דיזה אחת).הבנו מהפירוקיה קרבורטור כפול+סעפת פליטה והחלפנו. לקחנו את הקרבורטור הכפול + הסעפת פליטה מרנו 9 אוטומת,יש התאמה מלאה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ודרך הגב ברנו 5 של החבר שלי הקרבורטור הוחלף לכפול,אכן הקרבורטור המקורי שהיה עם הרכב היה בודד(דיזה אחת).הבנו מהפירוקיה קרבורטור כפול+סעפת פליטה והחלפנו. לקחנו את הקרבורטור הכפול + הסעפת פליטה מרנו 9 אוטומת,יש התאמה מלאה.
אתה מתכוון למנוע 1400?

ב1400 אכן הסעפות יניקה זהות לרנו 9 1400!

בברכה

צביקה

פורסם

שלום.

למה אני לא כול כך מסכים?

בקרבורטור הכפול שהרכיבו איין פתח אויר אטמוספרי. כמו כן הזיוף נובע ביגלל שהחליפו את הצינור שיוצע מסעפת היניקה למפצל ושם הבעיה. בתוך הצינור שיוצע מסעפת היניקה מתחת לקרבורטור חסר נחיר מקטין (מעין דיזה או מפלסטיק או מנחושת) שמקטינה את פתח היניקה מהסעפת.

וזו הסיבה לזיוף.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

למה אני לא כול כך מסכים?

בקרבורטור הכפול שהרכיבו איין פתח אויר אטמוספרי. כמו כן הזיוף נובע ביגלל שהחליפו את הצינור שיוצע מסעפת היניקה למפצל ושם הבעיה. בתוך הצינור שיוצא מסעפת היניקה מתחת לקרבורטור חסר נחיר מקטין (מעין דיזה או מפלסטיק או מנחושת) שמקטינה את פתח היניקה מהסעפת.מי אמר שחסר??

וזו הסיבה לזיוף.

בברכה בני ל.

שבת שלום בני ידידי!

ראשית מי אמר שיש לאסף ( השואל המקורי ) קרבורטור כפול?!

כל תגובתי היו בהתייחס לקרבורטור בודד לא כפול.מדגם לרוב זניט או סולקס!

שנית מי אמר לך שהחליפו את הצינור שיוצא מסעפת היניקה?!

אסף טוען שהבורג, שיש בו אכן שסתום מפלסטיק ,בעל חריר קטן,סתום על ידי בורג!

מצפה לתגובה נגדית לתגובתי!

בברכה

ידידך

צביקה

פורסם
שבת שלום בני ידידי!

ראשית מי אמר שיש לאסף ( השואל המקורי ) קרבורטור כפול?!

כל תגובתי היו בהתייחס לקרבורטור בודד לא כפול.מדגם לרוב זניט או סולקס!

שנית מי אמר לך שהחליפו את הצינור שיוצא מסעפת היניקה?!

אסף טוען שהבורג, שיש בו אכן שסתום מפלסטיק ,בעל חריר קטן,סתום על ידי בורג!

מצפה לתגובה נגדית לתגובתי!

בברכה

ידידך

צביקה

שלום צביקה.

אים היתה מיסתכל היטב בתמונות היתה רואה מיד שמדובר בקרבורטור כפול.

אני הבנתי מהבחור שהוא החליף את הצנרת והוסיף מסננים.

בנוסף לכול זה ברגע שסתמו את הנחיר מהסעפת כול המערכת של הנשם לא מתפקדת ביכלל כי אין מה שינוק את אדי השמן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום צביקה.

אם היית מסתכל היטב בתמונות היית רואה מיד שמדובר בקרבורטור כפול.

אני הבנתי מהבחור שהוא החליף את הצנרת והוסיף מסננים.הבן אדם הוסיף מסננים מיותרים, ומפה החלו הצרות!

בנוסף לכול זה ברגע שסתמו את הנחיר מהסעפת כול המערכת של הנשם לא מתפקדת ביכלל כי אין מה שינוק את אדי השמן.

בברכה בני ל.

לצערי בני ידידי אתה לוקה בבעיה שנובעת מכך שאתה לא קורא את כל השרשור,

אלא רק את חלקו , בתמונה שאתה ראית נתן דוגמא אחד מחבריהפורום שצילם את רכבו,שהוא בעל מנוע 1400, אך לאסף יש רנו 5 מהדגם הישן , בעל קרבורטור בודד, עם כניסת אוויר לנשם!

בברכה

צביקה

פורסם

טוב אז ככה

עשיתי מה שנאמר לי כאן ועדיין המנוע פועל זוועה!

מה יכול להיות עוד...???

החזרתי הכל כמו שהיה ועדיין מיתכבהה

וטעות של מתחילים נגעתי בכל מיני ברגים בקרבורטור

אני כניראה יהייה חייב לקחת לכוון ואז אני ארכיב את ה נשם מחדש

תודה רבה לכולםםםםםםםםםםםם!!!

ויש לי קרבורטור בודד.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...