Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב בקרוב ואני מתלבט בעיקר בין מאדה 2 חדשה(יש כעת מבצע לעמיתי "חבר" עם הנחה של כ 7000 שח והטבות נוספות) לבין מאזדה 3 משומשת משנותנים 2016/2017 , שתיהן ברמות האבזור הגבוהות.

אני יודע  כמובן שמבחינת גודל ישנו הבדל  לא קטן ביניהן ומדובר על סגמנטים שונים,

אך יחד עם זאת, מה צפויים  להיות ההבדלים בעלויות האחזקה  הביטוח והתחזוקה השוטפת ביניהן? עד כמה העובדה שהמאזדה  הינה מכונית משפחתית,

עם מנוע 2.0 אמורה להשפיע על האחזקה שלה? צריכת דלק? כמו כן,מבחינת ירידת ערך וכו, מה עדיף מבחינתי?

תודה רבה לכולם וחג שמח

עריכה אחרונה על ידי ליצן צהוב
פורסם

קודם כל אם אתה יכול לחכות עם הרכישה, כדאי לחכות כי צריך להגיע דגם מתוח פנים של המאזדה 2 לארץ.

וכן, מדובר ברכבים משני סגמנטים שונים, לכן תצטרך לומר מה השיקולים שלך.

כמה אנשים נוסעים ברכב? מה הנסועה הצפויה?

ירידת ערך אני מציע לבדוק במחירון ולראות כמה כל אחת מהן יורדת במחירון.

מבחינת טיפולים אני לא צופה הבדלים גדולים.

לא מכיר את צריכת הדלק במנוע 1.5 של המאזדה 2, במאזדה 3 2.0 מקבלים בדרך כלל 1:16-1:17 מחוץ לעיר ובסביבות 1:12 בעיר, מן הסתם תלוי בנהיגה ובתנאים.

אם אתה צריך את הגודל של ה-3 אז אין פה שאלה בכלל.

אם אתה צריך רכב חזק יותר אז גם אין הרבה מה להתלבט.

מצד שני אם רוב הזמן אתה נוסע לבד ויש לך מצוקת חניה בעבודה ו\או במקום המגורים, מאזדה 2 עדיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוקר טוב,

ראשית, תודה על התגובה.

שנית,היות ורכבי נגנב לצערי, עליי לרכוש רכב בשבועות הקרובים כך שאני לא יכול להמתין עד שתגיע מאזדה 2 מתוחת הפנים(לא ידעתי שאמורה להגיע כזאת, אז תודה על המידע),

כך שאם אלך על המאזדה 2, אולי אנסה למצוא כבר יד שנייה משנותנים 2017/2018.

מרבית הזמן אני אכן נוסע לבדי, אבל המאזדה 2  מרגישה מעט צפופה, והמאזדה 3 מרגישה הרבה יותר "רכב" מהמאזדה 2,

כך שאני עדיין חושב כי עדיף לי לרכוש אותה.

דעות נוספות?

פורסם (נערך)

ביצעת נסיעת מבחן על המאזדה 2?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

מכיר היטב את דגם הדינאמיק.הרכב זריז יחסית ומאובזר לא רע, אך מעט צפוף.

לא מכיר את דגם הפיור וייט המאובזר יותר,מניח שמעט פחות נוח בשל מידת הצמיגים השונה.

אגב,מניח שלך יש מאזדה 3-כיצד פותחים את תא המטען? מתג בתא הנהג ואו מתג בדלת עצמה? 

עריכה אחרונה על ידי ליצן צהוב
פורסם
לפני כשעה, ליצן צהוב כתב:

אגב,מניח שלך יש מאזדה 3-כיצד פותחים את תא המטען? מתג בתא הנהג ואו מתג בדלת עצמה? 

מה שיש לנו זה דגם הצ'באק מרמת הגימור הבסיסית (ספורט), תא המטען נפתח ממתג בדלת עצמה.

יכול להיות שבסדאן זה שונה.

פורסם (נערך)

לי יש סדאן מדגם ספיריט, הפתיחה היא מדלת תא המטען או בלחיצה ארוכה על הכפתור התחתון בשלט הרכב.

באופן אישי הייתי מעדיף את ה-3, אך אם תבחר את ה-2 והדגם מתוח הפנים אכן מגיע בקרוב הייתי שוכר בנתיים רכב קטן לחודש/חודשיים, סביר להניח שזה ישתלם במכירה ובתוספת האבזור.

עריכה אחרונה על ידי adir10
פורסם

תודה לכולם.

מקריאה באינטרנט אני רואה שהמאזדה 2 מתוחת הפנים אמורה להגיע רק לקראת הרבעון השלישי של השנה כך שיש עוד לא מעט זמן, אז אני לא יודע עד כמה זה משתלם וריאלי לשכור רכב לתקופה כזו?  נראה כמו הוצאה לא קטנה בכלל...

• תוכן חדש...