Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שואל בשביל חבר עם סוזוקי סוויפט ישנה (מאוד) שלא אכפת לו לעשות עליה כל מיני ניסויים.

הוא מצא ב-ALIEXPRESS את המוצר הבא:

https://www.aliexpress.com/item/32910026314.html

מישהו מכיר? התקין פעם דבר שכזה?

שואל האם יש סיבה שלא יתאים לרכב? מה צריך להכין? מה מתוך הפיצ'רים יעבוד ומה לא?

כמה זה סיכון? (בקטע של להרוס את יכולת ההנעה של הרכב בצורה שלא יהיה ניתן לתקן אותה בעלות סבירה).

בדקתי, אין לו אימובילייזר ברכב.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

זה יעבוד אבל עדיין יהיה צורך להכניס מפתח לסוויץ' ולסובב את החצי סיבוב ראשון למצב ON. הכפתור רק יחליף את החצי סיבוב שני למצב Start.

אלא אם כן תחליט לפרק את גם את החלק המכאני של הסוויץ' שנועל את ההגה.

איזה פונקציות יעבדו - מצב ACC + מצב סוויץ' ב ON + התנעת מנוע + כיבוי מנוע.

ממליץ? - לא. זה מכשיר שלא בורר מי מייצר אותו, הוא יכול להתקלק ולכבות את המנוע מתי שבא לו.

פורסם

בוקי, לדעתי אתה טועה, זה מחליף לחלוטין את הסוויץ, הזיהוי של ה"שלט" שפותח דלתות פותח גם את הסוויץ ולחיצה על הכפתור, מתניעה את הרכב.

מכיר כמה רכבים ישנים שהמערכת מותקנת בהם.

מה שכן, מי שחושב שהוא יקבל ב 50 שקל מערכת של קי לס אנטרי+סטארט+אזעקה והמערכת תהיה טובה ואמינה, כנראה חולם בהקיץ.

למערכת גליצים ותקלות רבות של אי זיהוי שלט, אי פתיחת דלתות, אי פתיחת סוויץ (ולכן כפתור ההתנעה לא מתפקד) ושאר תקלות בסגנון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בוקי, לדעתי אתה טועה, זה מחליף לחלוטין את הסוויץ, הזיהוי של ה"שלט" שפותח דלתות פותח גם את הסוויץ ולחיצה על הכפתור, מתניעה את הרכב.

אבל מי משחרר את הנעילה המכאנית של מוט ההגה?

פורסם

אם זכור לי נכון, בפירוק הסוויץ עצמו בעצם מתבטלת אפשרות הנעילה של ההגה, אבל אולי זה שונה מרכב לרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בהחלט, הוספתי את זה להודעה שלי שניה אחרי בעריכה.

אבל לפרק את החלק המכאני של הסוויץ' זה לא פשוט, משתמשים שם בברגים מיוחדים עם ראש עגול או ראש שנשבר אחרי ההידוק או משהו כזה שלא מאפשר לפתוח אותם עם כלי עבודה רגילים אלא רק בשבירה או ניסור או קידוח.

פורסם

תודה על התשובות!

אני בהחלט חושד באיכות המוצר הספציפי הזה (מסוג המקרים שהמחיר מרגיש זול מדי).

אבל מעודד לשמוע שיש רכבים ישנים שהותקנה בהם מערכת כזו (אני מניח שאיכותית ויקרה יותר) ומרוצים מהתפקוד.

אני חייב לשאול: ביטול הנעילה המכאנית של ההגה - מה ההשפעה של זה? תמיד חשבתי שזה רק אומר שההגה יסתובב "חופשי" כשהרכב כבוי אבל האם יש עוד משהו?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...