Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ברשותי סקודה קארוק 1600 דיזל דגם STYLE שנת 2019 שאני יד ראשונה על הרכב, הרכב עשה כ- 39K ק"מ.

בקניה אישתי לא האמינה שאני קונה לעצמי כזה רכב מכיוון שאני מחזיק מספר לא קטן של כלי רכב וכולם יחסית לא סטנדרטים, היתה בטוחה שאקנה לי משהו יותר מעניין, אחרי התלבטות ומכיוון שאני נוסע לא מעט החלטתי ללכת עם הראש ולא הלב.

היום שנה אחרי אני די מצטער על הבחירה (למרות שהקארוק מדהימה, נוחה, מאוד שקטה בנהיגה ואין לי שום טענות לגבי הרכב) ופוזל לכיוון החלפת הרכב.

מתלבט לגבי במוו X3 שנת 2014-15 (למרות שבשנת 2012 קנינו X1 חדשה מהחברה והרכב היה מאכזב מאוד) או מרצדס CLA גם 2014-15.

האם בכלל כדאי להחליף את הסקודה ברכב יותר ישן (ואפילו עוד להוסיף כמה שקלים) ואם כן אז מה עדיף הבמוו או המרצדס.

תודה לעוזרים

פורסם
אם מרצדס אז לא CLA. לקנות רק דגם C , זה המרצדס "האמיתי".

חשבתי על זה, פשוט ה cla יותר עושה לי את זה מבחינת הלוק.

ברור שכלכלית זה לא כדאי.

אתה תספוג במקום ירידת ערך גבוהה מאוד

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לא נראה לי שאספוג יותר מהקארוק, משום מה הערך שלה ירד ברמה לא הגיונית ממש.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון שאתה תספוג על הקארוק ירידת ערך משמעותית - אתה נסעת עליו בפחות משנה נסועה שהיא משמעותית מפי 2 יותר מהממוצע השנתי, וזה רכב שגם ככה כחדש שירד לכביש חוטף בשנה הראשונה שלו את רוב ירידת הערך.

מבחינה כלכלית אני הייתי נשאר עם הקארוק לפחות עוד שנה, שנה הבאה תתחיל לשקול החלפה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
אני חושב שהוא התכוון שאתה תספוג על הקארוק ירידת ערך משמעותית - אתה נסעת עליו בפחות משנה נסועה שהיא משמעותית מפי 2 יותר מהממוצע השנתי, וזה רכב שגם ככה כחדש שירד לכביש חוטף בשנה הראשונה שלו את רוב ירידת הערך.

מבחינה כלכלית אני הייתי נשאר עם הקארוק לפחות עוד שנה, שנה הבאה תתחיל לשקול החלפה.

בלי קשר לנסועה שלי (בגלל זה קניתי דיזל) הרכב נקנה ב 165K עכשיו המחירון שלו 123K עם שקלול זה 119K, עם או בלי הק"מ שעשיתי עליו ירידת הערך היתה מוגזמת כך שבכל מקרה הפסדתי הרבה כסף, אם אני קונה רכב 2014-15 אני מניח שהוא כבר ספג את הירידות המשמעותיות, מניח שאחרי שנתיים עם 80K ק"מ יהיה לא קל למכור את הרכב ואצטרך לרדת משמעותית במחיר מה שאומר שאפסיד יותר על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי guccii800
פורסם

ה x1 עד 2016 (סוף 2015) לא היה רכב מוצלח בכלל.

ממליץ לך לבדוק גם את ה X1 החדש מסוף 2015 והלאה, זה רכב הרבה יותר טוב מהמרצדס CLA.

טסלה 3 2022

פורסם
בלי קשר לנסועה שלי (בגלל זה קניתי דיזל) הרכב נקנה ב 165K עכשיו המחירון שלו 123K עם שקלול זה 119K, עם או בלי הק"מ שעשיתי עליו ירידת הערך היתה מוגזמת כך שבכל מקרה הפסדתי הרבה כסף, אם אני קונה רכב 2014-15 אני מניח שהוא כבר ספג את הירידות המשמעותיות, מניח שאחרי שנתיים עם 80K ק"מ יהיה לא קל למכור את הרכב ואצטרך לרדת משמעותית במחיר מה שאומר שאפסיד יותר על הרכב.

המחירון המשוכלל לא רלוונטי - בפועל בשוק הרכב לא יימכר לדעתי ביותר מ105-108 אלף שקל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
המחירון המשוכלל לא רלוונטי - בפועל בשוק הרכב לא יימכר לדעתי ביותר מ105-108 אלף שקל.

לא בטוח, לקארוק יש שוק טוב (לכן לא ברורה לי הנפילה במחיר), ה 1600 דיזל כבר לא מיוצר מה שלדעתי אמור להעלות את הביקוש.

בכל מקרה נושא הפוסט הוא האם בכלל כדאי לעשות את ההחלפה ובמידה וכן מה עדיף, CLA או X3?

פורסם
ה x1 עד 2016 (סוף 2015) לא היה רכב מוצלח בכלל.

ממליץ לך לבדוק גם את ה X1 החדש מסוף 2015 והלאה, זה רכב הרבה יותר טוב מהמרצדס CLA.

אחרי נסיון כל כך רע עם ה X1 הוא לא מעניין אותי, לא היו בעיות עם הרכב אבל חומרים זולים, איבזור חסר (לא היה שום אבזור בכלל) ומנוע עצל וכבד, הרכב היה בשימושה של אישתי, כל פעם שיצא לי לנסוע על הרכב לא הבנתי איך יש חוצפה ליבואן לדרוש מחיר מופקע לכזה רכב פשוט וזול.

פורסם

שוב, אין שום קשר בין הדגם הקודם לחדש.

מבין לגמרי את מה שאתה אומר אבל הרכב החדש שונה לגמרי מהקודם ושוב ממליץ לך להיסתכל עליו.

יש אבזור מלא כולל גג פנורמי ובדגמים עם מנוע ה 2.0 טורבו יש כמאט כל מה שתירצה, למרות שאני מודה שהמסך מולטימדיה קטן.

טסלה 3 2022

פורסם

תחפש לקסוס NX, גם מאובזר, גם אמין וגם שוק יד שנייה מטורף.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...