Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור איש מקצוע בתחום האלקטרוניקה שימוש בסקופ לבדיקות מעגלים טבעי מאוד עבורי, ולא התפלאתי בכלל כאשר ראיתי אנשי דיאגנוסטיקה בערוצי היוטיוב שאני עוקב אחריהם משתמשים בסקופ ביומיום לאיבחון תקלות ברכבים.

לעומת זאת בארץ הקודש מעולם לא ראיתי איש מקצוע בתחום הרכב מחבר סקופ על מנת לאבחן חיישן כלשהו, התחושה היא שפה קודם מחליפים אחרי זה בודקים.

אני רוצה לשאול את אנשי המקצוע ומשתמשי הפורום, כמה אתם נתקלתם בשימוש בסקופ בשוק המקומי? עד כמה לדעתכם הדבר נפוץ? או ששומרים את זה למקרי קיצון וליחידי סגולה בלבד?

יום טוב גם לך

פורסם
בתור איש מקצוע בתחום האלקטרוניקה שימוש בסקופ לבדיקות מעגלים טבעי מאוד עבורי, ולא התפלאתי בכלל כאשר ראיתי אנשי דיאגנוסטיקה בערוצי היוטיוב שאני עוקב אחריהם משתמשים בסקופ ביומיום לאיבחון תקלות ברכבים.

לעומת זאת בארץ הקודש מעולם לא ראיתי איש מקצוע בתחום הרכב מחבר סקופ על מנת לאבחן חיישן כלשהו, התחושה היא שפה קודם מחליפים אחרי זה בודקים.

אני רוצה לשאול את אנשי המקצוע ומשתמשי הפורום, כמה אתם נתקלתם בשימוש בסקופ בשוק המקומי? עד כמה לדעתכם הדבר נפוץ? או ששומרים את זה למקרי קיצון וליחידי סגולה בלבד?

אני מניח שאתה מתכוון לאנשי הדיאגנוסטיקה בערוצי היוטיוב כגון diagnose dan ו scanner danner. פשוט תאווה לעיניים. לא נראה לי שבארה"ק יש מישהו שמתקרב לרמה הזו...
פורסם
אני מניח שאתה מתכוון לאנשי הדיאגנוסטיקה בערוצי היוטיוב כגון diagnose dan ו scanner danner. פשוט תאווה לעיניים. לא נראה לי שבארה"ק יש מישהו שמתקרב לרמה הזו...
מכיר אותם היטב. אבל אני מדבר גם על מכונאים מן השורה דוגמת אריק מהערוץ south main auto, או איבן מהערוץ pine hollow auto diagnostics.

האוירה שם שיש מחוייבות ללקוח במתן דיאגנוזה, והלקוח גם משלם על זמן הדיאגנוזה לכן יש משמעות בנתינת תשובה מבוססת ובדוקה.

החלפת רכיב בשיטת אלימינציה או על בסיס תחושת בטן לא באה בחשבון, אם יש דרך לאבחן את פעולת הרכיב על ידי סקופ, ופיקוד על ידי סורק מקצועי.

יום טוב גם לך

פורסם
מכיר אותם היטב. אבל אני מדבר גם על מכונאים מן השורה דוגמת אריק מהערוץ south main auto, או איבן מהערוץ pine hollow auto diagnostics.

האוירה שם שיש מחוייבות ללקוח במתן דיאגנוזה, והלקוח גם משלם על זמן הדיאגנוזה לכן יש משמעות בנתינת תשובה מבוססת ובדוקה.

החלפת רכיב בשיטת אלימינציה או על בסיס תחושת בטן לא באה בחשבון, אם יש דרך לאבחן את פעולת הרכיב על ידי סקופ, ופיקוד על ידי סורק מקצועי.

אריק בכלל פנטסטי... גם עושה את כל עבודות המכונאות "השחורה" ריתוכים וכו' וגם דיאגנוזה מתקדמת.האמת שגם שם יש חאפרים... אבל כנראה שהיחס בין החאפרים למקצוענים טוב יותר מאשר כאן. יש כמה פרקים שהגיעו לדן מכוניות אחרי שאצל הדילר (VW) החליפו/רצו להחליף חצי אוטו בשיטת האלימינציה.
פורסם (נערך)

אמת, גם שם לא חסר חאפרים, ולכל יוטיובר כזה מגיעים לא פעם רכבים לחוות דעת שניה לאחר סדנה אחרת או לאחר סטילרשיפ (מוסך יבואן), והממצאים מסמרי שיער. אין לי ספק שלא הכל ורוד. פשוט פה בארץ לא נתקלתי אפילו בצדיק אחד, כפי שמארק ציין מעלה

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אחד החלקים שניתן לבדוק בצורה מקצועית בעזרת משקף תנודות זה את פעולת האלטרנטור קרי תקינות דיודות היישור, מתח אדווה פאזות או בקיצור כלי מצויין שאף אחד לא משתמש איתו ואפילו בתי מלאכה שהם ניתן לקבל שירות פירוק/הרכבה וגם שיפוץ של האלטרנטור.

לדעתי יותר זול לשפץ אלטרנטור ולמסור ללקוח אלטרנטור משופץ גם מספר פעמים בתקופת האחריות הקצרה מאשר לבדוק לעומק את תקינות האלטרנטור לפני מכירתו.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...