Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבהרה!

לתשומת לבכם - המחיר שמוצע לידני ברמת הגימור הגבוהה הוא לאחר העליה הצפויה באפריל!

מחיר האוטומטי המקביל וזהה ברמת האבזור הגבוהה לאחר העלייה הצפויה טרם נקבע ו/או טרם פורסם. היות וכך, הפער לטובת הידני קרוב לוודאי שישמר גם לאחר העליה הצפויה.

אחד כבר נרשם לקבוצה. חסרים תשעה למימוש תנאי הרכש.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבהרה!

לתשומת לבכם - המחיר שמוצע לידני ברמת הגימור הגבוהה הוא לאחר העליה הצפויה באפריל!

מחיר האוטומטי המקביל וזהה ברמת האבזור הגבוהה לאחר העלייה הצפויה טרם נקבע ו/או טרם פורסם. היות וכך, הפער לטובת הידני קרוב לוודאי שישמר גם לאחר העליה הצפויה.

אחד כבר נרשם לקבוצה. חסרים תשעה למימוש תנאי הרכש.

דווקא נראה לי שקקטוס אוטומט דיזל יהיה השילוב המנצח(לאור הצלחת האוטומט דיזל 3008)

אגב לי יש קקטוס ידני עם הטורבו. אחלה רכב. אבל האמת בכבישי הארץ הפקוקים הידני הופך לבלתי אפשרי.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם
דווקא נראה לי שקקטוס אוטומט דיזל יהיה השילוב המנצח(לאור הצלחת האוטומט דיזל 3008)

אגב לי יש קקטוס ידני עם הטורבו. אחלה רכב. אבל האמת בכבישי הארץ הפקוקים הידני הופך לבלתי אפשרי.

אני נוהג עם ידני במרכז הארץ והעניין בהחלט אפשרי כמו שהוא אפשרי בכל עיר גדולה וצפופה באירופה שם אנשים לא מפחדים מהגיר הזה.

תשמור מרחק ואל תצמד לרכבים וסע רגוע ותראה שהנסיעה תעבור עליך (יחסית) בנעימים, עד כמה שאפשר כשזה נוגע לפקק.

פורסם

סתם הרהרתי, כמה זה עצוב שצריך טובות מיבואנים חמדנים, והתחייבויות וכו'. בחו"ל (הכוונה במרבית העולם המערבי) אתה נכנס לאולם תצוגה ובונה לך רכב בדיוק לפי רצונך, ולא לפי הקומבינות שהיבואן ארגן עם היצרן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
אני נוהג עם ידני במרכז הארץ והעניין בהחלט אפשרי כמו שהוא אפשרי בכל עיר גדולה וצפופה באירופה שם אנשים לא מפחדים מהגיר הזה.

תשמור מרחק ואל תצמד לרכבים וסע רגוע ותראה שהנסיעה תעבור עליך (יחסית) בנעימים, עד כמה שאפשר כשזה נוגע לפקק.

הרכב הקודם היה ידני דיזל. מאחר והדיזל יותר גמיש אתה פחות סובל בפקקים ויכול לסוע בהילוך אחד ללא שינויים תכופיים כמו במנוע בנזין.

פורסם

לא מדויק. יש גם רכבי בנזין מאוד גמישים, אפילו רכבים חלשים. מניח שזה תלוי גם בגיר וביחסי העברה ובמשקל הרכב.

סתם דוגמא, יש לי 205 ישנה והמנוע שם יחד עם הגיר הקצר יוצרים יחידת הנעה מאוד גמישה. זינוק מהמקום נעשה בקלות ללא גז, אין שום סיבה לרדת להילוך ראשון אם הרכב אפילו טיפה בתנועה. הרכב מושך יפה מאוד במהירויות מאוד נמוכות בהילוך שני, שלישי ואפילו רביעי. ההתנהלות בהחלט לא רחוקה מדיזל.

הקקטוס רכב קל. יש סיכוי שהמצב בבנזין גם לא רע מהבחינה הזו, לא בדקתי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
סתם הרהרתי, כמה זה עצוב שצריך טובות מיבואנים חמדנים, והתחייבויות וכו'. בחו"ל (הכוונה במרבית העולם המערבי) אתה נכנס לאולם תצוגה ובונה לך רכב בדיוק לפי רצונך, ולא לפי הקומבינות שהיבואן ארגן עם היצרן.

במפגש שנערך לכבוד השקת הקקטוס, מנכ"ל לובינסקי נשאל ע"י משתתפי הפורום מדוע לא ניתן לקנפג רכב כמו באירופה. המנכ"ל הסביר זאת בכך שזאת אופרציה אחרת לגמרי שכלל לא טריוויאלית לכלכלת אי כמו שלנו. באירופה קווי ההפצה קצרים יחסית ונעשים בדרך היבשה. כמן כן, כאשר רכב שהוזמן לא נמכר למזמין בסופו של דבר (ביטול וכד'), קל לנייד אותו לשוק שכן מה שלא טריוויאלי אצלינו. הלוגיסטיקה פשוט הרבה יותר מורכבת שמדובר בשוק כמו שלנו, ולרב יבואנים מאפשרים זאת רק במותגי פרימיום בלבד.

דווקא לאור המורכבות הזאת, אני חושב שהנכונות של לובינסקי לתת צ'אנס לקבוצת רכישה של דגם שלא מיובא באופן סדיר, תוך גידור סיכונים (ע"י דרישה למקדמה משמעותית) מבורכת והלוואי ועוד יבואנים יאפשרו זאת

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כל הכבוד ללובינסקי על הנכונות והמחיר ההגיוני.

הניסיון שלי עם יבואנים בארץ תמיד הסתיים ב "זה המפרט הישראלי והוא לא ניתן לשינוי, גם לא בתוספת מחיר".

ולא, לא ביקשתי שינוי מהותי במפרט כמו במקרה של הקקטוס. ביקשתי אבזור שלא מיובא באופן סדיר (מולטימדיה מקורית, סאנרוף).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כל הכבוד ללובינסקי. נסו לארגן קבוצת רכישה למאזדה 3 MPS ולכו לדלק מוטור. תראו איך הם יצחקו לכם בפרצוף.

פורסם

נכון ללפני ימים בודדים, "הקבוצה" מנתה משתתף יחיד, אני מקווה שבינתיים הצטרף עוד אחד, אני בספק שכך קרה ואני אומר את כל זאת כדי להמחיש עד כמה גדול הפער בין רצון תאורטי (וטבעי לגמרי) לקבל גיוון של דגמים אופציונליים ולבין התנהגות השוק בפועל.

גם חובב ידני (כמוני למשל) יחשוב כמה פעמים לפני שהוא רוכש רכב ידני בכלל וכזה שהשוק שלו לא משהו, בפרט.

בעולם כלכלי שבו רובנו עובדים קשה בשביל כל שקל, לא היבואנים ולא אנחנו הקונים רוצים להפסיד או להיתקע עם נכס שאין עליו קופצים.

הכותב הינו בעלים לשעבר של פנדה ידנית נפלאה ואהובה אך חסרת כל ביקוש אמיתי ובעלים נוכחי של קקטוס אוט' נפלאה ואהובה באותה מידה ואולי אף יותר...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני הייתי קופץ על זה אם היה מדובר בדגם שמדבר אלי, למשל 208 החדשה בתצורה ידנית ברמת גימור טובה זו בהחלט קנייה פוטנציאלית מבחינתי.

אל תשכח שמדובר פה ברכב חדש, לא בנעליים, ולא לכולם מתאים כרגע להחליף, אם זו היתה אופציה שקיימת תמידית ללא טובות מיוחדות אני בטוח שכמה וכמה פה עם הזמן היו הולכים על זה, גם אני עם ה 208 לא הייתי יכול לקנות עכשיו אם היו מציעים למרות שאני רוצה כי כלכלית אני לא יכול להרשות לעצמי והקליאו (הידנית שלי) עושה את העבודה ואין באמת סיבה להחליף אותה, אבל כשיגיע הזמן שהתנאים יבשילו הייתי מאוד שמח לאופציה הזו.

• תוכן חדש...