Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כמה ימים ספורים סיימנו סופסוף את ההתקנה והתוצאה המתקבלת היתה פשוט מדהימה, שומעים נקי, חלק, צלול, והכי חשוב טבעי. מאושר יותר - לא יכלתי להיות.

הנה תמונה של הבניה מאחורה של המגבר (כרגע יש בידי רק תמונה אחת שיצאה טובה, בימים הקרובים שאר התמונות).

אשמח לקבל תגובות וחוות דעת, לטוב ולרע.

ליאור

Picture 6410.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה! לא התקנה שלי, אין לי הרבה מושג בהתקנות, איזה מתקין מקצוען עשה לי את העבודה, לא עשק אותי במחיר יחסית לעבודה הנהדרת שהוא עשה, הקרוסים מוארים בלד סגול-כחול זוהר, המצלמה פשוט לא קלטה אותם, היא היתה של חבר ולא היה לו זמן להתעסק עם זה כי הוא מיהר. פעם באה עוד תמונות פחות חטופות ויותר יפות, אני צריך לעשות סדר בבאגז' גם ואני מקווה שפעם הבאה יהיה סאב להראות כי אני עוד לא החלטתי איזה סאב אני אקח בסוף.

ליאור

פורסם

תתחדש, יצא לך ממש יפה!:-)

יש לי עצה קטנה.. אל תתלהב בשכונה ובאזור שאתה גר, אחרת ישימו עליך עין...

הגנבים האלה, פשוט לשחוט אותם אחד אחד!:snipersmi

פורסם

שוב תודה אנשים! :) שאני אכנס לשכונה שלי אני כמובן אנמיך קצת את הווליום שאני ממשיך עד הרחוב שלי כדי לא לעורר יצרם של רשעים וגנבים בני בליעל ובני עוולה ייקח אותם אלוהים.

עוד משהו קטן, איך מתחזקים מגבר, אם צריך בכלל? צריך לכסות אותו מפני התחממות או משהו? פשוט האוטו שלי חונה רוב הזמן בשמש, נשמע לי הגיוני קצת הקטע של האיוורור כמו שאורן טען, מי שיכול ויודע לייעץ - אני אשמח לקבל מענה.

ליאור

פורסם

אתה לא צריך איוורור המגבר הזה לא מגבר צעצוע והוא יעמוד בתנאים

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
שוב תודה אנשים! :) שאני אכנס לשכונה שלי אני כמובן אנמיך קצת את הווליום שאני ממשיך עד הרחוב שלי כדי לא לעורר יצרם של רשעים וגנבים בני בליעל ובני עוולה ייקח אותם אלוהים.

עוד משהו קטן, איך מתחזקים מגבר, אם צריך בכלל? צריך לכסות אותו מפני התחממות או משהו? פשוט האוטו שלי חונה רוב הזמן בשמש, נשמע לי הגיוני קצת הקטע של האיוורור כמו שאורן טען, מי שיכול ויודע לייעץ - אני אשמח לקבל מענה.

ליאור

אני מתנדב לקנות לך וינטלטור (היא היתה גמורה)...........

פורסם

מבדר :smile::roflmao: מת עליך תומר!

אגב, השגתי ת'דיסק של יאני הופעה חיה באקרופוליס - דיסק חזק ביותר, יפהפה, מלודיות מדהימות, בחיים לא חשבתי שאני אשמע מוסיקה קלאסית\רוחנית אבל זה פשוט סאונד שמתקרב לשלמות.

נ.ב - מקווה שצחקת בעניין הוינטלטור.

ליאור

פורסם

רמקולים: קומפוננט phase evolution, cfs 5.25

סאב - כנראה האקספרס של מגנט, או הטרילר 3000 של פייז

פאנל - קלריון 646

בקרוב - לוג'יק כמו שלך מהדיוטי כנראה לסאב בלבד.

• תוכן חדש...