Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז כמו שציינתי בכותרת, יש לי 2 בעיות עם הנעילה של הרכב - Toyota Yaris TS 2003

1. הטווח של השלט (2 השלטים, גם הרזרבי סובל מאותה בעיה) מאוד מאוד קצר, בשביל לנטרל את האזעקה אני צריך להיות בתוך הרכב ולכוון את השלט לכיוון ההגה או להיות ממש ליד מכסה המנוע ולכוון לכיוון מושב הנהג.

2. הדלתות לא ננעלות \ נפתחות, אבל יש רעש של סולונואיד ש.."מנסה" לעשות משהו, האזעקה נכבית\נדרכת בצורה תקינה.

לגבי 1 - האם יש סוג של רסיבר באיזור הזה של הרכב שייתכן והוא 'עייף'? אציין שהסוללות בשלטים שלי תקינות.

לגבי 2 - מתא הנהג אני יכול להשתמש בכפתור הנעילה והפתיחה של תא המטען - והוא תקין (עושה רעש זהה לרעש של הדלתות, רק שהוא עובד), על פניו נראה שמערכת החשמל עובדת בצורה תקינה. האם יש לי דרך לוודא באיזה חלק הנעילה נופלת? לי כרגע זה מרגיש כמו בעיה פיזית בחיבור בין הסולונואיד למנעול של הדלת או לחלופין שהחיבור תקין והסולונואיד פשוט לא מצליח לבצע את התפקיד שלו.

לרכב יש 2 דלתות, והבעיה היא בשתיהן.

תודה מראש

פורסם

מקפיץ משנה שעברה (אתמול)

אפילו כיוון כללי יכול לעזור, גם אם אין אנשים שבקיאים ברכב הנ"ל, אני לא מפונק :beerchug:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתה לי אותה הבעיה באותו הרכב.

פירקת לפני שזה קרה פאנל של הדלת? אם כן כנראה שהכפתור נעילה העליון יושב בלחץ בחור שלו (הוא מתחבר בהברגה לחור) אז לסובב אותו קצת ימינה או שמאלה.

לי זה פתר את הבעיה.

• תוכן חדש...