Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו 1.2 בת כמעט 3 שנים.

האחריות כידוע תוקפה 3 שנים, תקופה זו עומדת להסתיים בעוד כשלושה חודשים.

לפני הרכב, הייתי בעליהם הגאה של כמה אופנועים, שם נהוג עד מאוד לקחת את הכלי, לבדיקה מקיפה לתפני תום אחריות.

*סתם כהערת שוליים, במוסך מתחרה למרכזי של BMW (אופנועים) נוהגים לבצע לך את הבדיקה בחינם וגם ללא בקשתך.

השאלה כמובן, היא כזו, אני תושב המרכז, על סמך ניסיון שלכם או ניסיון של מכרים שלכם, היכן כדי לבצע בדיקה כזו לרכבי? כמובן שגם בדיקה בתשלום כל עוד הוא הוגן (אני שוקל לקחת את הרכב לבדיקה לפני קניה (קומפיוטסט ודומיהם) אם לא אמצא מוסך מהימן לנושא זה).

חשוב לי לציין, שהמוסך של מרכז השירות ממנו קניתי את הרכב (סוכן משנה, ומוסך מורשה אך לא של היבואן), הוא המקום האחרון אליו אכניס את הרכב לבדיקה כזו ולצערי טרם נתקלתי בהמלצות חמות למוסך יבואן כך שגם לפנות ישירות ל"מקור" צ'מפיון מוטורס נשמע כמו החלטה לא נכונה.

בקיצור ולענין, המלצותיכם בנושא יתקבלו בברכה.

בתודה מראש, אלמוג.

פורסם

בס"ד

מוסך רון בת"א, הבחור מומלץ הפורום ומומחה לפולקסוואגן, סיאט וסקודה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

מוסך רון בת"א, הבחור מומלץ הפורום ומומחה לפולקסוואגן, סיאט וסקודה.

האמת ששמעתי עליו דברים טובים בזמנו שחיפשתי מוסך לטיפול.

השאלה אם הוא מבצע בדיקות כאלה ובאמת יעדיף למסור לי את כל המידע הזה, או שיעדיף להחליף אצלו (בתשלום)

פורסם

בס"ד

הוא בחור טוב ואמין.

תבצע תאום כוונות לפני זה בטלפון.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...