Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לייעוץ/ חוות דעת.

ברשותי רכב פולקסווגן פולו 2011 1.2 טורבו כשנה.

הרכב טס לא עשה שום בעיה ולא נדלקה אף נורה.

אתמול, בדרך הביתה מטיפול שנתי שכלל: שמן מנוע, מסנן שמן ומסנן אוויר, נדלקה לי נורת מנוע צהובה.

פעם ראשונה שנדלקה נורה כלשהי וזה קרה בדרך הביתה מהטיפול!

כשהתקשרתי למוסך הוא אמר שהוא לא יודע מה זה וכשהוא לקח את האוטו לטסט הכל היה בסדר ולא היתה שום נורה.

השאלה שלי היא האם יש משהו שהמוסכניק יכול לשכוח לחבר בחזרה בדרכו אל המסננים? כמו מאוורר או חיישן חום מנוע?

שנה שעברה אחרי טיפול אצלו התרוקנו לי באותו היום כל המי קירור כי הוא שכח להוציא בועת אוויר ממיכל העיבוי(?)

תודה מראש לעונים.

פורסם

מספיקה לי תשובתו של המוסך ״אני לא יודע מה זה, כשלקחתי את האוטו לטסט הכל היה בסדר..״ כדי להבין שאתה צריך להחליף מוסך!

מחזק את הדעה הזו הצהרתך לגבי המי קירור.

נשמע שההמוסך אינו מקצועי וממליץ לך לחפש מוסך שלא דבר ראשון יזרוק אחריות מעליו.

זה באמת יכול להיות שנורת המנונ לא קשורה לטיפול שנעשה אך יש פה צירוף מקרים שקשה להתעלם ממנו.

ממליץ לך לחפש מוסך אחר שיבצע בדיקה מקיפה (גם לטיפול שנעשה).

גם אם זה יעלה לך עוד כמה גרושים זה עדיין שווה לטווח הארוך.

פורסם

התשובה של המוסך בהחלט לא מעודדת.

בכל זאת, יש למוסך אחריות על רכב שיצא מטיפול אצלו, לכן אני ממליץ לחזור למוסך המדובר ולתת לו לברר את מהות התקלה הרשומה במחשב. אם התשובה לא תספק אותך, אז לשקול לפנות למוסך יותר מקצועי.

להבא ממליץ לשקול לטפל במוסך שנותן יחס קצת יותר רציני לרכבים וללקוחות שלו.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה,

אין ספק שהוא יוחלף, כרגע מנסה להבין אם הוא שכח לחבר משהו בחזרה לפני שקורעים לי את הכיס במוסך אחר. תודה!

פורסם

תודה יוסי,

הייתי אצלו פעמיים עם הפולו הישנה עקב המלצות חוזרות ונשנות. יקרן ברמה שלא ראיתי כמותה. והאמת שגם מהשירות לא התרשמתי בכלל (מותר להגיד את זה?)

פורסם
ממליץ על מוסך אנרג'י בחיפה, אמינות מובטחת ומכונאים שמומחים ברכבי פולקסווגן

תודה יוסי,

הייתי אצלו פעמיים עם הפולו הישנה עקב המלצות חוזרות ונשנות. יקרן ברמה שלא ראיתי כמותה. והאמת שגם מהשירות לא התרשמתי בכלל (מותר להגיד את זה?)

פורסם (נערך)

תודה יוסי,

הם לא זולים, אבל עובדה שבשביל לטפל אצלהם באוטו את צריכה לקבוע תור שבוע מראש. המון אנשים מגיעים אליהם עם רכבים חדשים מהסוכנות שנת 2018 ומטפלים אצלהם (גם מתקינים תוכנות ומשפרים מנועים אבל זה סיפור אחר), המחירים זה מחירים דומים למוסך מורשה.

אה, ושם לא ידלקו לך מנורות אחרי טיפול...

עריכה אחרונה על ידי Yossi dashti
פורסם

אני מניח שלרכב 2011 אפשר למצוא מוסך אמין ומקצועי עם מחירים לא של מוסך יבואן בכל אזור חיפה.

הייתי בכיף ממליץ לך אם הייתי מכיר באיזור אבל תנסי לבצע חיפוש נרחב לפי האזור שלך ולקרוא המלצות.

פורסם
אני מניח שלרכב 2011 אפשר למצוא מוסך אמין ומקצועי עם מחירים לא של מוסך יבואן בכל אזור חיפה.

הייתי בכיף ממליץ לך אם הייתי מכיר באיזור אבל תנסי לבצע חיפוש נרחב לפי האזור שלך ולקרוא המלצות.

תודה, שאלה תמימה- איפה קוראים המלצות על מוסך בהנחה שאתה מחפש מוסך חדש?

פורסם

אפשר לחפש כאן בעמוד הראשי בבעלי מקצוע ולסנן מה שאת צריכה

ואפשר גם לחפש חיפוש חופשי בגוגל.

בשניהם תמצאי חוות דעת של משתמשים שיכולים להעיד על בעל העסק.

לדוגמא בסינון חיפוש כאן בפורום למוסך בחיפה ראיתי את אוטו דן בע״מ ואני מניח שיש עוד בחיפוש יותר נרחב

שווה להרים טלפונים ולהתעניין ואולי תהיי הראשונה גם להוסיף חוות דעת :)

פורסם

אה, ושם לא ידלקו לך מנורות אחרי טיפול...

אכן בלי מנורה, אבל חזרתי עם אותה התקלה אחרי יומיים וכמובן שילמתי על שני הטיפולים יפה מאוד (למרות שהיגיון בסיסי אומר שאם בפעם הראשונה הבעיה לא נפתרה אז על מה שילמתי?)

כמובן מקרה אישי, שמחה שיש להם לקוחות מרוצים, אני ניסיתי והחלטתי שלא.

• תוכן חדש...