Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שבוע טוב לכולם,

מחיפוש כזה ואחר ברשת ומלבד מקום אחד כגון אליאקספרס, לא מצאתי באמת מידע מוצק או סט כלשהו שמאפשר לי להמיר או להתקין ראש מסויימם בדרמל (דגם 4200 בעל הביצועים הגבוהים מנוע 175 וואט), פדים לפוליש/באפינג מה שזה לא יהיה.

יש לי כמה דברים שאני מעוניין לבצע בהם פוליש ואני צריך פדים של 2-3 אינצ' ואולי גם 4-5-6 אינצ' בהזדמנות.

כרגע, לכל הפחות להתחיל עם פדים של 3 אינצ' יהיה נהדר אבל, צריך קיט כלשהו או ממיר או ראש מתאים שניתן יהיה להתקין עליו פדים שכאלו, האם למישהו יש נסיון בנושא ואכן הזמין קיט כזה או מתאמים שכאלו?

(מוות הדרמל או דאגה לכלי לא רלוונטית היות וזו בדיקת היתכנות בעבודה ולכן גם אם הכלי ימות, לא סוף העולם).

תודה מראש.

פורסם

נשמע לי שהבעיה העיקרית שלך זה מהירות הכלי. פוליש לא עושים בדרך כלל בסל"ד גבוה כמו שהדרמל מספק. ולדרמל אין מספיק מומנט בשביל לעשות את העבודה בסל"ד נמוך.

זו הסיבה שבדרך כלל לא משתמשים גם במשחזת זוית למטרות כאלו (סל"ד גבוה).

יש ראשי פוליש למקדחות (סל"ד סביב ה-3000). אם תנועה סיבובית טהורה מספיק טובה לצרכים שלך.

פורסם

המרה לעולם תהיה סוג של פשרה. אם הגימור והביצוע חשובים לך, ניתן לרכוש מלטשת ייעודית ומברשות באפינג עבורה. המחיר לא בשמיים, ועקרונית ניתן לקחת מלטשת אבנים פשוטה ולהחליף לה את האבן בפילץ או איך-שלא-קוראים-לחלק-של-הליטוש. קצת פסטה לפוליש, וזהו.

מה אתה צריך ללטש? אולי יש רעיון אחר או פטנט יותר יעיל...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...