Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פה המליץ להחתים את המוכר על מסמך המאשר שאין לרכב פגיעות בשלדה, במקרה ויש עלות בדיקה חלה עליו.

האם אפשר קישור למסמך כזה או שזה צריך להיות סעיף בזיכרון הדברים?

תודה

www.allset.co.il אול-סט - שילוט. הכוונה. הסברה.

פורסם

אף מוכר נורמלי לא יחתום לך על מסמך כזה, וגם אם כן, החתימה שלו לא שווה הרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהמשך לדברי קודמי -

העניין הוא שגם אם יחתמו לך על "סעיף" כזה - ההגדרה של "מהי פגיעת שלדה" - נתון למספר פירושים / הבנות (ככה שתצטרך אולי עו"ד שינסח לך "סעיף" מתאים כזה...).

(ושאלה למחשבה - קצה שלדה - זו פגיעת שלדה או לא ?)

alfa 156 2.5.

פורסם
פורסם

תנסה להחתים אותו על מסמך שבו הוא מתחייב שכל פגיעת שלדה(כולל קצה) הוא מתחייב להחזיר את הכסף.

קרה לי ברכב הראשון שבאתי לקנות, בתמימותי אז ממגרש.

לא החתמתי אותו על מסמך אבל הבהרתי לו שבמידה ויש פגיעת שלדה אקבל את כספי הבדיקה חזרה.

לאחר שבדרך למכון טחן לי במוח שיש פגיעה מקדימה של החלפת מגן כלשהו("וזה לא שלדה", אחרי ששאלתי עוד מס' פעמים),

בבדיקה התברר שמדובר בתאונה שמסווגת כ"קצה שלדה", בהתחלה הוא ניסה למרוח אותי שדיברנו על פגיעת שלדה ולא " קצה שלדה".

אחרי שהבהרתי לו שהבעיה הדקדוקית שהוא מציג לא מעניינת אותי ושאם הכסף לא חוזר אליי הוא מקבל ממני פרסום שלילי בכל מקום אפשרי בערך, הוא הסכים לשלם לבעל המכון על הבדיקה הבאה שאשלח אליו(יש לו הנחה מסויימת מטעם המגרש).

באותו יום ביקשתי מבחור שראיתי את רכבו הפרטי לבוא למכון ונסגרה העסקה מולו.

שורה תחתונה, אם יסכים פשוט תחתים אותו על זיכרון דברים בדבר הבדיקה תוך ציון שהכוונה לכל פגיעה בשלדת הרכב.

• תוכן חדש...